Şimdi Ara

Annex B - Annex A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir adet üretici firma SMC NETWORK Arcor Easy-Box A300 WLAN modem var. Firmware'ini de yükseltmeme rağmen alet Almanyada ki sistem Annex B uyumlu olduğu için ne yaptıysam DSL yada Internet ışıklarından herhangi biri yanmıyor. bu Annex B yi Annex A nasıl çevirebilirim herhangi bir bilgisi olan varsa bir yardım rica edecektim..

Simdiden tesekkurler.

• araştırma yapmış olmalısın. denemelerinden hiç bahsetmemişsin. kuru kuruya suali sormuşsun.
    doğrusu ben de biraz araştırma yaptım ve yapılabilir diyen olduğu gibi yapılamaz diyen de olmuş.

mesela:

Sweex Wireless ADSL Modem/Router 11G Annex A/B - wireless router
     Annex B - Annex A

bu modem nasıl oluyor da hem annex-a hem de annex-b olarak kullanılabiliyor?
    bu modemi fiziksel olarak incelemen sana bir fikir verebilir. yani ben incelemedim ama
    yapacağın incelemede belki de bu işin yazılım desteği ile de gerçekleştiğini görebilirsin.

diğer bir örnek mesela:

Supported Standards:ITU G.992.1 – Annex B (G.dmt)
    Connector: RJ-11C (6-pin jack, inner pair)

ADSL2+ (RJ-11C) PINOUT
    Pin * Name * Description
    1-2......--....... Unused
    ..3.......R........ADSL Ring
    ..4.......T.........ADSL Tip
    5-6......--.........Unused

belki de önce yazılım desteği ile h.a.c.k ve sonrasına da pinlerde bir değişikliğe
    gitmek gerekebilir. yani liehim olayları çıkabilir. bu sebeple direkt yapılamaz cevabı alman mümkün.

belki legal olmayacak ama yani üretici modemi ile ilgili sır vermek istemez bence
    üreticisine sorsana yapılabilir mi? yapılamaz derse cevabını da verecektir.
    eziyet çekmessin en azından

ama ap olarak kullanabilirsin. ama firewall' i bir işe yaramaz.
    bridge moda geçeceğin için ki belki de bunda bile switch kullanman gerekebilir? belki..

önerim ise satışa çıkar bakalım alan olacak mı. tez alıcı çıkar ise satmadan evvel düşün.

• Hortlatayım O ZAMAN şimdi ttnet kullanıyorum zyxell modem kullandım annex A ya alınca online oyunlar aşırı hızlanıyodu gecikme ve ekranda neyin ne nasıl geliştiğine tepki veremiyodum annex b yapınca ise hafif kasmalar kayboluyor annex A daki gecikmeler ortadan kayboluyodu ! ASUS modeme geçtim onda da annex A ya alınca bu dediklerim oluyodu Annex B ye alınca gayet normalleşiyor...

Nasıl olurda sen annex B de çalıştıramadın modemi ? O zaman dan bugüne teknoloji mi gelişti annex B ye mi geçtik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 19 Mayıs 2017; 12:9:5 >
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Hattın VDSL ise annex a ve annex b ile oynamanın sonucunu değiştirdiğini düşünüyorsan bu psikolojik bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Mayıs 2017; 18:01:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Hattın VDSL ise annex a ve annex b ile oynamanın sonucunu değiştirdiğini düşünüyorsan bu psikolojik bir durum.

VDSL2 veya fiberde annex a , b herhangi bir etkisi yokmuş araştırdım !

Ama ozaman cihazla alakalı dar boğaz var sanırım çünki hem adsl , adsl2 , hemde vdsl2 destekli modemler bunlar yani demem o ki annex a seçili cihazlar kendine darboğaz yapıyor ! İnanmıyorsan test et herhangi bir oyunda ! Yani denemeden anlıyamazsın annex a da frame atlaması gibi oluyor , hafif ince drop oluşuyor oyunda
  • Reis şimdi fifa 17 konusuna başlık açıcam mutlaka çocuklar deneyecek hemen konudan haberdar edicem gelen yorumlara bakarsın :D FPS online oyunlar net farkına varamıyorsun çünki anlaşılmıyor , ama fifa 17 gibi oyun türevlerinde etkisi bariz belli oluyor
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Bir kaç defa denediyseniz ve aynı sonuçlar oluyorsa dediğiniz doğrudur, yazılımsal bir sıkıntı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adsl2+ Vs G.dmt
    14 yıl önce açıldı
    İ-L-G-İ-N-Ç
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Hortlatayım O ZAMAN şimdi ttnet kullanıyorum zyxell modem kullandım annex A ya alınca online oyunlar aşırı hızlanıyodu gecikme ve ekranda neyin ne nasıl geliştiğine tepki veremiyodum annex b yapınca ise hafif kasmalar kayboluyor annex A daki gecikmeler ortadan kayboluyodu ! ASUS modeme geçtim onda da annex A ya alınca bu dediklerim oluyodu Annex B ye alınca gayet normalleşiyor...

Nasıl olurda sen annex B de çalıştıramadın modemi ? O zaman dan bugüne teknoloji mi gelişti annex B ye mi geçtik ?

Çocukluğuma döndüm başlığı görünce lol. Soruyu bile zor hatırlıyorum moruk
  • Arkadaşlar anex modu ne olmalı tam olarak ? Oyunlarda ping değerini etkiler mi bu mod ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.