Şimdi Ara

Annesiyle babası ayrı olan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce filanda konu acmıstım ailemin arası 1 yıldır cok kötü benim için beraberlerdi ama son 2 aydır iyice kötüye gittiler ve 2 gün iyiler 3.gün kavga ediyorlar bosanıcaklar ama beni en cok üzen tam 1 yıldır abim hiç birşey bilmiyor 2 kardeşiz ben evde yasadıgımdan herşeyi biliyorum abimin ayrılacaklarından bile haberi yok .Bosanırlarsa ileride ne olucak nasıl olucak korkuyorum . Ayrı ayrı mutlu olabileceklerse ayrılsın diyorum ama sonradan üzülüp ağlıyorum cok kötü bir durumdayım Bu sene son sınıfım ve yarın okul baslıyor lys ygs ye gireceğim 1 aydır bu sene beni koleje verdiler okadar para verdiler ders calısamıyorum ödevlerimi yapıyorum derslerim iyi ama içimden gelmiyor kafamı tam olarak derslere veremiyorum bosandıkları taktirde nasıl kazanıcam bilmiyorum ve ben 17 yasımdayım abim ise 23 merak ettigim bir şeyde abim nasıl bir tepki vericek o benden büyük iş yerine yakın olsun diye bizden uzakta şehirin merkezinde oturuyor arkadaslarıyla sizce oda benim kadar üzülüp aglarmı büyük oldugu için dahamı rahat atlatır yardım edin arkadaslar..

• Kimse yokmu evde kafayı yedim arkadaşlar sürekli aglıyorum annemle babamla konusuyorum ama tarstısıyorlar gücüm kalmadı 3 günlük ara vermişti okul abimde kaldım nekadar mutluydum abimin yanında güvende hissediyorum kendimi su üniversteyi kazanıyım abimin yanına yerleşicem
  • yaşın gene büyük sorun etme ben gibi 7 - 8 yaşlarındayken ayrılsalardı ne olurdu bir düşün haline şükret bence
  • ben 4.5 yasındayken ayrıldılar ıykıde ayrılmıslar baba falan cekemem ben
  • varya seninkide kötü yav bizim arkadaşta senin gibi rehper hocası kavga etmelerindense ayrılmaları daha iyi demişti ama varya bende 3 sene önce babamı kaybettim hayat bu ya çok acımasız en istemediğin yerlerden vuruyor adamı
  • Bence abine söyle hocam, o da anne ile babana söylesin, sen üniversiteyi kazanana kadar sabretsinler, ondan sonra ayrılsınlar.
  • boşandıktan sonra anneler elin yabancı adamı ile evlenmesi kötü oluyor

kız ve erkek 20 yaşındayken zamanla cinsel deneyimi yavaş ilerletip öğreniyor

ama yaş ilerleyince evlenince mesela kız veya erkek 40 yaşında evlensin,cinsel deneyimi tecrübelerle dolu oluyor

20 yaşında evlenen kısa erkek yumuşak davranır,ama 40 yaşında evlenen kadına erkek çok şiddetli davranır,akla gelcek herşeyi en şiddetlisinden yapar,hatta kadın hastanelik bile olabiliyor

çünkü 40 yaşında evlenen kadına ilk gece aşırı şiddetli ve akla gelen her teknik uygulanabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon Kız ismi Bilen Var Mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

boşandıktan sonra anneler elin yabancı adamı ile evlenmesi kötü oluyor

kız ve erkek 20 yaşındayken zamanla cinsel deneyimi yavaş ilerletip öğreniyor

ama yaş ilerleyince evlenince mesela kız veya erkek 40 yaşında evlensin,cinsel deneyimi tecrübelerle dolu oluyor

20 yaşında evlenen kısa erkek yumuşak davranır,ama 40 yaşında evlenen kadına erkek çok şiddetli davranır,akla gelcek herşeyi en şiddetlisinden yapar,hatta kadın hastanelik bile olabiliyor

çünkü 40 yaşında evlenen kadına ilk gece aşırı şiddetli ve akla gelen her teknik uygulanabiliyor

Bu tarz konuların hepsine aynı şeyi mi yazmayı amaç edindin kendine?
  • Benimde yaşım 16 daha yeni ayrıldılar 6 ay falan oldu babam kahveden çıkmıyodu evi otel gibi kullanıyodu annemde sürekli bağrıyodu aşağılıyodu ben onlara dedm bu işin sonunda babam vurucak anneme sonrada ayrılcaksınız dedim ama beni hiç bi zaman dinlemediler hala daha dinlemiyolar öylede oldu babam vurdu anneme ayrıldılar ikisinide hiç sevmiyorum babamdan nefret ediyorum anneme vurdu diyede değil bu güne kadar beni 1 kere bile dinlemedi diye neyse umrumda değiller orta halli bi ailemiz vardı zaten şimdi lise 3 e geçtim web tasarımı okuyorum ama bu mesleği hiç sevmiyorum inşallah üniversitede sevdiğim bi bölümle mezun olurum iş falan bulurum kurtulurum
  • dert etme genç bi sen yoksun
  • Evde sürekli bağırış çağırış dinlemekten daha iyidir. Boş yere üzme kendini.
  • Takma kafana ya, bizimkiler 35 yıldır tartışıp durur, 17 yıldırda çekerim bunların triplerini,
    niyeyse köyden çıkan insanın aklının ucundan bile geçmiyor boşanmak.. Aile emekli olunca 7/24 boşlukdan ne yapacaklarını şaşırıyorlar..
    Sürekli boşlukdan bi tartışma çıkar evde, sınav filan umrumda değil, açıkcası evden kaçayımda nereye gidersem gideyim hesabındayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 16 Eylül 2012; 21:37:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.