Şimdi Ara

Annemle Tartıştık (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malum bu sene YGS / LYS'e hazırlanıyorum ve sıkı çalışma temposu içerisindeyim. Sinirlerim gergin olması gerekirken, çok mutlu ilerliyorum arada sıkıntılara da girsem iyi geçiyor çok şükür. Ancak annem bana destek olması gerekirken köstek olmaya başladı(babam çok ılımlı sağolsun). Kadın bütün günün stresini benden çıkarmaya çalışıyor, kaç kez alttan alır oldum ama bugün patladım.

Halam Brezilya'dan Sagatiba adında bir içki getirmiş ve bana kokteylini tarif etti. Bende dersane çıkışı yeşil limon aldım. Her neyse eve geldim sınavdaki derecemi söylüyorum(bu sınavda baya iyi yaptım) neyse yalandan kafa sallıyor. Yeşil limon aldım dedim, vay efendim içki için taa nerelere gidiyor şu bu derken başladı saydırmaya. Ben de geçen sene haftada bir düzenli içiyordum arkadaşlarla bu sene ağzıma sürmüyorum sadece merak ettim tadını ve bir kadeh içicektim. Neyse açıklıyorum her şeyi anneceğim bir kadeh içicem neden böyle yapıyorsun filan. Yok devam ediyor, işte senin baban da böyle şöyle sende ona çektin, okusan ne olacak alkolik olacaksın...

Ben de patladım. Bir sen mükemmelsin anne, biz kötüyüz layık olamıyoruz sana. Şu eve gelesim yok vs. dedikten sonra odama geçtim. Geldi bana bundan sonra mükemmel anneyi göreceksin kahvaltı hazırlamayacağım sana. Ya arkadaş olay kahvaltıda mı? Sen bir şeyi yapıyorsan karşıdakine kakmayacaksın iki de bir. Yılladır cefalı kadın edebiyatı, ben böyle fedakarım siz böyle rahatsınız. Gerçekten bıktım. Kardeşinden başka arkadaşı yok, gelir benimle dertleşir dinlerim tavsiye veririm. Bana yaptıklarına bakın.

Bu sene ne telefonu yanıma alıyorum, ne arkadaşlarımla dışarıda bir şey yapıyoruz, ne bilgisayara çok vakit ayırıyorum, ne de kız peşinde koşuyorum. Sadece 1 kadeh kokteyl yapıp keyif yapacaktım onu da burnumdan getirdi. Sizce haklı mıyım haksız mıyım? Bir fikir verin arkadaşlar.

Eyvallah.

• kahvaltı hazırlamıcakmış ben olsam korkar özür dilerdim.

Not:Kadınların özel günleri oluyor bazen ozamanların birine çatmışsındır.
  • annende haklı sende haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke tartışacak bir annem olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

keşke tartışacak bir annem olsa

Başın sağolsun güzel kardeşim, o acıyı düşünmek bile istemiyorum. Ama yaşarken de kıymetini bilmeli insanlar. İnan çok çaba sarf ediyorum. Ama menepozdan mıdır nedir, çok üzerime geliyor. Zaten zor dönemden geçiyorum. Aslında böyle yapması beni çalışmak için daha da şevklendiriyor. Kazanıp çekip gideceğim.
  • quote:

S.tir lan ordan herşeye aynı laf,ne zaman sorun olsa keşke babam olsa tartışsam keşke annem olsa şöyle yapsam falan filan.Elindekilerin kıymetini bil sen de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanBerke

quote:

S.tir lan ordan herşeye aynı laf,ne zaman sorun olsa keşke babam olsa tartışsam keşke annem olsa şöyle yapsam falan filan.Elindekilerin kıymetini bil sen de

sözlerine dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu başka tavsiyesi olan?
  • haklısın ama anne bu, insan çok fazla bir şey diyemiyor. bizimkisi de çok saçmalıyor ama şükür 1-1.5 senedir falan saçmalıyor, hep böyle değildi. git gene de özür dile bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.