Üniversiteler açıldığından beri annemin yemeklerine hasret kaldım :(( Özellikle Kelle-Paça, dünyada annemden iyisini yapan yoktur. Yaprak sarması :(( offf... Tarhana çorbası :::(((((( off şu soğuk kış günlerinde yapardı, dışarıdan eve geldiğimde ilk kaşıktan itibaren ısınırdım, onun hele doğa, tazelik ve en önemli annem kokusu olurdu ::(((
Burda Kocaelide yurtta kalıyorum, cimri kantinci kadın kahvaltıyı kedinin karnını doyuracak kadar veriyor, diğer ekmek arası olanlarsa parası çok içleri boş :((( Annemin kıymetini daha çok anladım :((
aynı dertten bendede var annelerin degerını bılmek lazımmıŞ
sıcacık çorbaya hasretim
sıcacık çorbaya hasretim
quote:
Orijinalden alıntı: Necessa®i dünyada annemden iyisini yapan yoktur.
O kadar emin olma.Bende kendi annemin arkasındayım o konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
ya bak senin annen daha iyi dolma, mercimek ya da tarhana çorbası yapabilir ama asla benim annem kadar iyi kelle-paça yapamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Necessa®i
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
ya bak senin annen daha iyi dolma, mercimek ya da tarhana çorbası yapabilir ama asla benim annem kadar iyi kelle-paça yapamaz
Yapaaar..
hiç sorma arkadaşım ya. üni demek aç geçen günler demekmiş bunu anladım.
Allahtan üniversitem evime yakın yoksa evden uzak hayat cekilmez
quote:
Orijinalden alıntı: Necessa®i
Üniversiteler açıldığından beri annemin yemeklerine hasret kaldım :(( Özellikle Kelle-Paça, dünyada annemden iyisini yapan yoktur. Yaprak sarması :(( offf... Tarhana çorbası :::(((((( off şu soğuk kış günlerinde yapardı, dışarıdan eve geldiğimde ilk kaşıktan itibaren ısınırdım, onun hele doğa, tazelik ve en önemli annem kokusu olurdu ::(((
Burda Kocaelide yurtta kalıyorum, cimri kantinci kadın kahvaltıyı kedinin karnını doyuracak kadar veriyor, diğer ekmek arası olanlarsa parası çok içleri boş :((( Annemin kıymetini daha çok anladım :((
gel bir gün misafirimiz ol benim annemin yemeklerinden ikram edelim sana :) ozan ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme