Şimdi Ara

Annemi kaybettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun annenizin.
  • Allah rahmet eylesin.
    Bende yakın zamanda anneannemi kaybettim çok zor bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun kardeşim beni
  • Başınız sağolsun

• Annem babam sigara içiyor sürekli onlara akciğer kanseri olup 5 yıl içinde öleceksiniz diyerek sigaradan vazgeçirmeye çalışıyordum. Annemin hep yüzünde buruk ifade oluyordu. Şimdi o burukluk gözümün önüne geldi ve boğazım düğümlendi. Çok pişmanım
    Bu arada başın sağolsun.

• İnşallah yalandır dedim ama gerçekmiş başınız sağolsun hocam

• Allah Rahmet Eylesin Başınız Sağolsun Mekanı Cennet Olsun
  • Okurken gözlerim doldu. Başın sağolsun. Tanrı sabır versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun.

• Şu dünya üzerinde babanın bile hakkı ödenirde analarımızın hakkını ömür boyu sırtımızda taşısakta ödeyemeyiz.Acısını çekmeyen bilemez o yüzden sana çok fazla nasihat veremeyeceğim.Yaşın daha çok genç ve geleceğini kurmak ellerinde.Bak ne güzelde söylüyorsun annen üniversiteye girmeni istiyormuş bunu aklından hiç çıkarma bundan sonra tek amacın iyi bir bölüm kazanıp onu gururlandırmak olsun.Mezun olma günü geldiğinde eğer kürsüden konuşma fırsatın olursa o anki mutluluğunu içini dökerek oradakiler aracılığıyla annenle paylaş eminim ki seni izliyor olacaktır.Utandırma onu dualarında eksik etme ablanada destek ol babanada ihtiyaçları var sana seninde onlara.Hayata küsme aksine daha sıkı sarıl anneni hatırlat nasihatlerini hatırla.Buradaki arkadaşlarada söylüyorum gün gelecek hepimiz annemizi ailemizi kaybedeceğiz lütfen gün içindeki konuşmalarınızda yada sinirlendiğiniz anlarda anneye ve aileye lütfen küfür etmeyin onların manevi olarak değerini hatırlayın ve kendinizi firenleyin.Mekanı cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin.Ölüm güzel şey perde ardından haber eğer öyle olmasaydı ölürmüydü peygamber demişler annen seni cennette bekliyor olacak ona layık ol asla vazgeçme.Başın sağolsun...

• Başın sağolsun kardeşim

• Babamı kaybettiğimde epey zorlukla yüzleştim fakat bir şekilde ayakta kalmayı başardık ve aileyi bir arada tuttuk. Ama eminim ki annemi kaybetmiş olsaydık.. Bu aileyi bir arada tutamaz ayakta kalamazdık.Annenin yerini doldurabilecek hiç bir şey yok bu dünyada. Adına çok üzüldüm.

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.

Şu aklınca trollük yapanları umarım bir yönetici sınırsız banlar. Alıntılayıp istediklerini elde etmelerine izin vermeyin.
  • Kardesim basin sagolsun Allah rahmet eylesin

• Ulan ulan nediyim Allah rahmet eylesin gözlerim doldu.
    Bu arada içini dökmek istersen özelden mesaj at konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 9 Kasım 2014; 22:15:42 >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin başın sağolsun. Ne zaman dertleşmek istersen bir Pm atman yeterli kardeşim

• Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı inşallah cennet olur. Bu arada yalnız değilsin dh li kardeşlerin seninle.

• Okurken ben duygulandım hocam allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Başınız sağolsun hocam mekanı cennet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Şu dünya üzerinde babanın bile hakkı ödenirde analarımızın hakkını ömür boyu sırtımızda taşısakta ödeyemeyiz.Acısını çekmeyen bilemez o yüzden sana çok fazla nasihat veremeyeceğim.Yaşın daha çok genç ve geleceğini kurmak ellerinde.Bak ne güzelde söylüyorsun annen üniversiteye girmeni istiyormuş bunu aklından hiç çıkarma bundan sonra tek amacın iyi bir bölüm kazanıp onu gururlandırmak olsun.Mezun olma günü geldiğinde eğer kürsüden konuşma fırsatın olursa o anki mutluluğunu içini dökerek oradakiler aracılığıyla annenle paylaş eminim ki seni izliyor olacaktır.Utandırma onu dualarında eksik etme ablanada destek ol babanada ihtiyaçları var sana seninde onlara.Hayata küsme aksine daha sıkı sarıl anneni hatırlat nasihatlerini hatırla.Buradaki arkadaşlarada söylüyorum gün gelecek hepimiz annemizi ailemizi kaybedeceğiz lütfen gün içindeki konuşmalarınızda yada sinirlendiğiniz anlarda anneye ve aileye lütfen küfür etmeyin onların manevi olarak değerini hatırlayın ve kendinizi firenleyin.Mekanı cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin.Ölüm güzel şey perde ardından haber eğer öyle olmasaydı ölürmüydü peygamber demişler annen seni cennette bekliyor olacak ona layık ol asla vazgeçme.Başın sağolsun...

+∞
    ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.