Şimdi Ara

ANNEME HUKUK KAZANDIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet gençler kadının içinde hep bi ukte kalmış 2 yılda 0 dan hukuk kazandırabilir miyim sizce dersleri felan bi şekilde hepsini halletirecem ben doping hafıza özel hocalar vs imkansız mıdır sizce bence değil ama acaba biraz duygularıma mı kapılıyorum bilemedim ne dersiniz

• Hocam 2 yıllık adalet kazandırıp DGS'ye girmesini de sağlayabilirsiniz aklınızda bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foramenpanizza

Hocam 2 yıllık adalet kazandırıp DGS'ye girmesini de sağlayabilirsiniz aklınızda bulunsun.

Dgs den geçiş daha zor olmaz mı
  • Hocam hangi hukuk oldugu da onemli. 20-30k bence olabilir anneniz de azmederse 2 sene iyi bir sure. En azindan denemiş olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel hukuk olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

Hocam hangi hukuk oldugu da onemli. 20-30k bence olabilir anneniz de azmederse 2 sene iyi bir sure. En azindan denemiş olur :)

Bencede hocam sağ olasın :)
  • matematik için önereceğim şu olur eğer temeli 0 ise şenol hoca yanında temel mat kitabını bitirsin ardından mikail hoca veya behzat hoca alsın yanındada karekök sb çözsün bence mattan dahada korkmasın gerisi psikolojiye ve denemedeki pratiğe kalıyor türkçe için ise tartışmasız internet aleminin kralı önder hoca dır (böyle olayları gördükçe mutlu oluyorum gündem özel programını izlerken kadının biri dediki 40 yaşında albaylıktan emekli olan bir asker hukuk okumak istiyormuş hayaliymiş ve şuan TÜRKİYE'nin en büyük holdinglerin hukukundan sorumlu kişisiymiş)
    kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=As5K0KGdfg8&t=9364s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcoyun -- 11 Ağustos 2017; 21:17:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç yaşında?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

Kaç yaşında?

39
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

matematik için önereceğim şu olur eğer temeli 0 ise şenol hoca yanında temel mat kitabını bitirsin ardından mikail hoca veya behzat hoca alsın yanındada karekök sb çözsün bence mattan dahada korkmasın gerisi psikolojiye ve denemedeki pratiğe kalıyor türkçe için ise tartışmasız internet aleminin kralı önder hoca dır (böyle olayları gördükçe mutlu oluyorum gündem özel programını izlerken kadının biri dediki 40 yaşında albaylıktan emekli olan bir asker hukuk okumak istiyormuş hayaliymiş ve şuan TÜRKİYE'nin en büyük holdinglerin hukukundan sorumlu kişisiymiş)
    kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=As5K0KGdfg8&t=9364s

Eyv üstad yalnız behzat karekök düşünmüyorum annem için zor kaçacaktır onlar her ne kadar 0 kitapları halletse de zaten asıl hedef edebiyat ve coğrafya olacaktır sağ olasın bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Ollivander

Böyle insanlar görmek çok güzel bir duygu annene başarılar dilerim.Annen için kolay dersler edebiyat ve coğrafya olur matematik için antremanlarla matematik ve şenol hocadan gidebilir.Türkçe için zafer yayınları k.a önerebilirim güzel kitaptır.

Eyvallah hocam aynen bende bunlardan düşünüyorum başlangıç için bakalım
  • Esoes12 kullanıcısına yanıt
    her nekadar edebiyat coğrafya önemli olsada matematikte önemli sen 2 yıl diyince ben o yüzden behzat dedim 1 yılda bitmez mat ideali (0 ise) 2 yıl tekrardan başarılar inş birilerine örnek olur anneniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

her nekadar edebiyat coğrafya önemli olsada matematikte önemli sen 2 yıl diyince ben o yüzden behzat dedim 1 yılda bitmez mat ideali (0 ise) 2 yıl tekrardan başarılar inş birilerine örnek olur anneniz

eyvallah üstad amin inşallah bakalım
  • Esoes12 kullanıcısına yanıt
    Zor olur hem matematikte problemler ve sayısal mantık yapacak h Türkçede paragraf ve sözel mantık yapacak zor olur tabi özele gidecekse kolay yoldur dgs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.