Bu anne-baba konularında anandır babandır muhabbeti baymadı mı beyler Daha yaratıcı bir şeyler yazın
Bir emredemezdik annemize. Önümüze yemek konulmasa bile bir şekilde kendimiz birşeyler ayarlardık.
Annenin belli bir yaştan sonra devamlı, her gün çocuğuna hizmet etmesi gerektiğine de inanmıyorum. Çocuk birşeylerin farkına varabildiyse kendi yemeğini de yapabilir. Zaten günümüzde çalışmayan kadın mı var ?
benim annem yaklaşık 3-4 aydır evde yemek yapmıyor yapamıyor çalışan olduğu için bizde tavuk alıyoruz tavuk yapıyoruz veyahut ıspanak filan.Hiç annemin yokluğunu çekmedim Allaha şükür elimden her iş gelir,sağolsunlar alıştırttılar artık bu duruma.Kendimi öğrenci evimde gibi hissediyorum bazen.İlk olarak,günlük olarak eve çeki düzen ver,yarım saatini almaz belli bir düzen oturduktan sonra.Zaten evde az kişiyseniz bizim gibi,bulaşık filan hiç sorun değil.Yumurta,makarna,tahin-pekmez,ıspanak,arada balık.Çok zor değil yani.
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
Bir emredemezdik annemize. Önümüze yemek konulmasa bile bir şekilde kendimiz birşeyler ayarlardık.
Annenin belli bir yaştan sonra devamlı, her gün çocuğuna hizmet etmesi gerektiğine de inanmıyorum. Çocuk birşeylerin farkına varabildiyse kendi yemeğini de yapabilir. Zaten günümüzde çalışmayan kadın mı var ?
Mesele çalışıp çalışmaması değil, hiç ev işlerine bakmıyor. Eve yeni geldim mutfağa girdim 2 sinek havada çiftleşiyor. E haliyle dışardan söyleyeceğim. Zaten günlük 10 lira alıyorum hepsi yemeğe gidiyor. 17 yaşındayım.
ne olursa olsun o senni annen.
diyenlere aldırma oyle bi dünya yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme