Başınız sağolsun hocam allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dostum heleki bir annenin ölümü hiç çekilmiyor mesala bunu bir evlat acısında katabiliriz evladı ölen anneleride düşünelim aynı onun gibi diyebilirim.. ama yapacak birşey yok hayat böyle devam ediyor anneannem vefat etti 6 ay küsür olmalı.. ama alışıyoruz yapacak birşeyimiz yok iki üç ay etkisi tam geçmemişti.
anneannem 79 yaşında felçten dolayı vefat etmişti bu arada annem ve babam çok şükür sağ.. annem zaten daha orta yaşlı 44 yaşında..
Sizin anneniz kaç yıllık diyabetti ve yaşı kaçtı?
Diyabet derken benim kuzenimdede var şeker hastası ve yaşı daha 15 küsürat.. ilaç kullanıyor bıraktımı bilmiyorum.
Allah sabır versin, bende dün annemin mezarını yaptırmak için ruhsat işi ile uğraştım, bugünde gidip mezarın yapımı için ilgilendim , inanırmısın evde yanlız o kadar kötü ki ,hele hele benim gibi yaşında gençse ,akşam evde hiç olmadı bir ses,bazende yemek hazır diyesini bekliyorsun. o özlediğin güzel yemekler bazen aklına geliyor ama yapan güzel annen yanında olmayınca ,sadece yemek değil tabi ki ben anneme günde 3 kez pansuman yaptım , o yaşasada yanımda olsada gene yapsam , yanında ses arıyorsun ama yok kime ne sesleneceksin bilemiyorsun.inş benim gibi evde yanlız değilsindir ,Allah sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin, mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlar sabır ve uzun ömür nasip etsin.
Başınız Sağolsun.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Bende sabahleyin kendimi kanser olmuş ve ölmek üzere iken hayal ettim de çok zoruma gitti.Ölüp gideceksin bunu biliyorsun ama yapabileceğin hiç bişey yok.Ölüm çok garip şey ve hepimizin başından geçecek
Allah Rahmet Eylesin. Başın Sağolsun..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlara uzun ömürler ihsan eylesn
Başınınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun. Ölümlü dünya.
quote:
Orijinalden alıntı: rascon
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah.. Dün bende oturdum düşündüm her sabah kaldırır beni ilkokul ortaokul lise ve şimdide iş hayatı her sabah kahvaltımı hazırlar, ben evden çıkana kadar da geri yatmaz.. bunu acaba ileride eşlerimiz yapacak mı?? Allah geride kalanlara sabır versin dostum..Değerlerini bilmek gerek.. Bol bol dua et kardeşim..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
@Dostum anneler yavrularını bir şey beklemeden severler. Elin kızının bir çıkarı olmadan iş yapacağını zannetmiyorum. Biri size aşık falan da olsa zamanla o duygu da biter. Herkesin sevgisi biter, annenin sevgisi bitmez.
Kardeşim çok iyi anlatmışsın.
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin...
Başınız sağolsun. sabırlar diliyorum.
başınız sağ olsun...
Allah Rahmet Eylesin..
Allah rahmet eylesin hocam. Mekanı cennet olsun annenizin çok üzüldüm bende :(
başınız sağolsun
Allah Rahme eylesin Mekanı Cennet olsun dostum ölümlü dünya kimin ne zaman başına geliceği belli olmuyor maalesef :(
Allah rahmet eylesin annenize.
Hep korkarım aileme birşey olacak diye,ve olunca ne yapacağımı bilmiyorum,ama herhalde insan kendini küçücük,güçsüz,aciz,yalnız hisseder ölüm ve kayıp karşısında...
1. Bismillâhirrahmânirrahîm. 1. Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile.
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Errahmânirrahîm. Rahman ve Rahîm olan
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ Mâliki yevmiddîn Din gününün sahibi olan Allah'a mahsustur.
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. Yalnız sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ İhdinas-sırâtal müstakîm. Bizi dosdoğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet.
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn. Gazaba uğrayan ve sapıkların yoluna değil. AMİN
Başın Sağolsun Tüm Herkesin Vefat Eden Annelerinin Mekanı Cennet Olur İnşallah.
Allahtan Geldik Allaha Gideceğiz...
bazı şeylerin asla paylaşımı olmuo yani sadece o an acıyı cekiosun , çevrendeki herkes yabancılaşıo ve o cigerlerinin yanmasının hafiflemesi bile yıllar alabilio,ölüm cagresizligin ezbere bildigi bir sırdır zaten geri dönüş yok...
allah sabır versin inş.
şu dünyada en çok korktuğum şey annem ve babamdan sonra ölmek.sonuçta annem ve babam ben yokken de varlardı,benim olmamama da alışabilirler ama ben kendimi bildim bileli onlar var ve yokluklarına hiç alışamam