Şimdi Ara

Annem sigara içtiğimi anladı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler. Dışarı çıkmıştı. 2,3 saate gelirim dedi annem. Bende o gittikten yarım saat sonra sigara yaktım odada. Sigara bittikten 2 dakika sonra geldi eve birşeyini unutmuş. Odaya girdi baktı sigara kokuyor. Ablan mı geldi eve senin ndan sigara kokuyor dedi, bende bilmiyorum ben yeni geldim diye saçma sapan bir yalan uydurdum. Sonra ben evden çıktım, gelince odama girdim. Annem geldi konuştu biraz. Nasihat verdi, bırak dedi. Hiçbirşey diyemedim. Gıkım çıkmadı. Sonra çıktı odadan. Ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl bakarım artık yüzüne:(

edit: lise 4 öğrencisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yealdıraum -- 14 Kasım 2011; 21:40:41 >

• sığırmısın oda da içilirmi.cık balkonda iç hayret bişi.öldürücem bu okulluları sonunda.

Nese bisi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

sığırmısın oda da içilirmi.cık balkonda iç hayret bişi.öldürücem bu okulluları sonunda.

Nese bisi olmaz

Karşı komşu balkonda oturuyordu. Çıkamazdım, pencere açık odada içeym 1 saate geçer kokusu dedim.
  • Ben yakalandım ne içiyorsun sen esrarmı dedi direk OHa dedim yok sigara içiyorum 3 yıldır kullanıyorum dedim İyi b*k yiyorsun dedi şimdi sıkıntı olmuyor.
    Demem odur ki bir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 14 Kasım 2011; 21:45:40 >
  • saklama git söyle yalan söylemenin bi alemi yok
  • kardeş çıkıp alt sokakta pöfürdetip gitseydn eve (bu arada bende snn gibi yapardım amaç nasihat vermek olsun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yealdıraum

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

sığırmısın oda da içilirmi.cık balkonda iç hayret bişi.öldürücem bu okulluları sonunda.

Nese bisi olmaz

Karşı komşu balkonda oturuyordu. Çıkamazdım, pencere açık odada içeym 1 saate geçer kokusu dedim.

öyle bir durumdaysan banyda yapacaksın işi.havalandırmaya doğru sonra tuvalette elini yıka biraz koku sık tmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam mı öldürdün yüzüne nasıl bakacam diyor
  • madem bu kadar rahatsız oluyorsun, içme gitsin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

madem bu kadar rahatsız oluyorsun, içme gitsin??

Olur mu öyle şey abisi. Sonra adamın liseliler arasındaki karizması yerlebir olur resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: -bullshit-

adam mı öldürdün yüzüne nasıl bakacam diyor

Galiba annesinin onu sigara içsin diye yetiştirmediğini düşündü. Annesinin sigara içmesini istemediğini de biliyor bence. Onda hayal kırıklığı yarattığı için olabilir mi sence?

Sigaranın bir tane yararı olsa dediğine %100 katılırdım; ama maalesef.
  • benim ki ekmek bıçağını fırlattıydı oda yerden sekip belime geldiydi neyseki hafiften çizdi
  • Bu devirde hala sigara içiliyor :(
  • Sigara içmiyorum kafam rahat.

Evde içen de yok zaten.
    Yaş 17 Lise3
  • 50 li yaşlarda hastane hastane sürünmek istemiyorsan sigara denen pisliği bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

quote:

Galiba annesinin onu sigara içsin diye yetiştirmediğini düşündü. Annesinin sigara içmesini istemediğini de biliyor bence. Onda hayal kırıklığı yarattığı için olabilir mi sence?

ne yazıkki var parkinson hastalığı sigara içenlere oranla içmeyelerde daha fazla görülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz.
    Bu arada 1 senede 1 paket sigarayı anca bitiriyorum, söyledim mi daha önce.
    Bayağı tuhafım herhalde.
  • İçmeyiver sen de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllizWells

quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

quote:

ne yazıkki var parkinson hastalığı sigara içenlere oranla içmeyelerde daha fazla görülüyor

Bravo

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.