Şimdi Ara

Annem'in Covid-19 testi pozitif çıktı (Kardeşiminde pozitif çıktı Babam ve Ben negatif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
21.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Süreci şöyle baştan kısaca bir anlatayım;

    - Dün anneme test yapıldı.

    - Bu sabah test sonucu pozitif olarak e - nabız üzerinde görüntülendi

    - Bunu görüp 184'ü aradık bizi ilçe sağlık müdürlüğüne yönlendirdi

    - İlçe sağlık müdürlüğü telefonu resmen suratımıza kapattı (Şuana kadar yaşadığımız tek sorun)

    - Biraz zaman sonra testi yaptırdığımız hastane (Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi) telefon açıp testin pozitif çıktığını ilaçların bu akşam yollanacağını evde karantinada durmamız gerektiğini söyledi.

    - Annem ve Babamın iş yerlerine haber verildi 15 gün izne ayrıldı.

    - Biraz zaman sonra sağlık bakanlığından 2 kişinin eve gelip bilgilendirme yapacağı söylenildi. (Ne zaman gelecekleri hakkımda bilgim yok)

    - Ben kardeşim ve babam test için her türlü önlemi alarak hastaneye gittik

    - Acil polikliniğine gidip durumu anlattık.

    - Kardeşime çocuk bölümü için barkod verildi bize normal barkod verildi.

    - Kardeşimin test işini hallettikten sonra kendi bölümlerimize muayene için gittik

    - Benim gördüğüm kadarıyla muayene olan herkese doğrudan test yapmıyorlar neyiniz olup olmadığını soruyorlar birkaç kişiden ekg tomografi falan istendi.

    - Bana neyim olduğunu sorduklarında annemde Covid-19 tanısı olduğunu söyledim

    - Bizi doğrudan test kabinine yönlendirdiler

    - Malum çubuk işlemlerinin ardından eve geldik

    - Testin 2-3 gün içinde açıklanmasını bekliyoruz izole bir şekilde

    - 18.50'de sabah sözü verilen ilaçlar geldi.
    Annem'in Covid-19 testi pozitif çıktı (Kardeşiminde pozitif çıktı Babam ve Ben negatif)
    Annem'in Covid-19 testi pozitif çıktı (Kardeşiminde pozitif çıktı Babam ve Ben negatif)

    -Kardeşimin testi pozitif çıktı hafta sonu lgs'ye girecek. Bizim sonuçlarımız açıklanana kadar söylemeyeceğiz. Gün içinde uygun bir anda meb i arayıp durumu anlatacağız . Aradıktan sonra o konuyla ilgili edit yapacağım

    -Kardeşimde ve babamda çok hafif öksürük var . Bende henüz bir belirti yok.

    -Kardeşimin durumuyla ilgili aradılar. Yaşı küçük olduğu için ilaç tedavisi uygulamadıklarını hastaneye yatırmamızı söylediler. Sınavı olduğunu söyledikten sonra durumuyla ilgili soru sordular şikayeti var mı diye. hafif öksürüğü dışında sorun olmadığını söyledikten sonra evde kalabileceğine kanaat getirdiler. Bizim sonuçlarımızı araştırdıklarını büyük ihtimalle pozitif çıkacağını söylediler. Tabi şuan itibariyle durumdan kardeşimde haberdar. Kendi sonuçlarımızı bekliyoruz

    -Kardeşimin sınavı için MEB'i aradık okulu arayıp bilgilendirmemizi istediler. Okulu aradık yetkili kişinin orada olmadığını durumu anlatınca bize tekrar döneceklerini söylediler. Test sonuçlarımız hala açıklanmadı bekliyoruz. gece yarısı ya da yarın sabaha kalması muhtemel görünüyor.

    -Okul geri döndü. İlçeyle iletişime geçip Ambulans yollayacaklar Amublansla sınav için ayrılan özel binaya götürüp getirilecek.

    -İlk iyi diyebileceğim haber babamdan geldi testi negatif çıktı. Biz hala pozitifmiş gibi mevcut düzeni korumaya karar verdik. Benim sonucum hala açıklanmadı

    -Evet benimde açıklandı sonuç negatif

    Annem'in Covid-19 testi pozitif çıktı (Kardeşiminde pozitif çıktı Babam ve Ben negatif)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6equj5 -- 18 Haziran 2020; 15:14:46 >







  • Hahahahah bilime tapının dedi ya... Evet bilime tapınmayalım senin gibi birinin forumda watsapta orada burada söylediklerine inanalım.. Sana tapınalım.

    Sen bu prospektüsleri böyle okursan Aspirin bile içemezsin.

    Yan etkiler de her zaman herkeste olacak veya aynı şekilde olacak değildir, vücut tiplerine göre, kronik hastalıklara şunlara bunlara göre değişir. Yapılan incelemelerde görülen yan etkilerdir. Sık görülen, az görülen vs diye de sınıflandırılır.

    Verilen ilaçlar hasta edip öldürüyor, yoksa virüs bişey yapmıyor yaaaauuuvvvvv.... Vay arkadaş ya, adamlar bilim adamlarından önce çözdü olayı.
    Sizin sonuçların negatif çıkma ihtimali %70 bunu biliniz. Test sonuçları Negatif bile olsa siz aslında Pozitifsiniz sadece yeterli miktarda virüs çoğalmamış veya hatalı sonuç elde edilmiştir.
    Akciğer PA ve BT bile size de tanı koyulabilir Negatif diye önemsememezlik yapmayın BT çekimi için mutlaka ısrar ediniz.
    Varsayımlar, tesadüfi gözlemler, tanımadığı duymadığı olayları "yok" sanmak... Baya başarılı gerçekten.

    Hastanede çalışırken çıplak dolaştınız değil mi corona hastalarının olduğu bölümde. O yüzden diğer doktorlar görevliler de sizinle hemfikir olduğu için deli gibi giyindi, eldivenler, özel elbiseler tulumlar vesaire...

    Hastabakıcı olarak falan mı görev yapıyorsun ne yapıyorsun bilemedim. Hoş, onların bile kafası daha yerindedir.

    Zira şu yazdıkların tamamen zırvadan ibaret.

    Aşıdan girdik, "virüs yok"tan çıkacağız neredeyse...

    Herneyse, ne yapıyoruz, blok yapıp geçiyoruz. Hayırlı olsun.
    Senin iki gündür ne kadar aptal bir sığır olduğunu sağda solda görerek anlıyorum umarım annen de kapar ve o ilacı vermezsin , umarım haksız çıkarsında mezar başında o aşağıda kireçli yatarken ilaç torbasını tutarsın başında ne güzel böle 6 sene tıp okumadan ömrünü vermeden ilaç kötü yeğenim kullanma demeye getirmek sana uyup ailesini kaybetse sen verebilcenmi ulan hesabını bu adama ne hadsiz rezil tiplersiniz siz ya
    Hastanın genel fiziki durumunu bilmeden nasıl böyle rahat yorum yazabiliyorsunuz?
    Tıp profesyoneli misiniz, uzmanlığınız nedir?
    Hastayı görmeden muayene etmeden hastanın tedavisi hakkında konuşma hakkını neye dayanarak kendinizde buluyorsunuz?
    Bir doktorun başladığı bir tedaviyi, başka bir doktorun hastayı görmesine rağmen tam muayene etmeden gerekli tetkikleri istemeden değişmesi bile sıkıntılı bir durumken; siz, sadece internet üzerinde yazılanlarla bir insanın tedavisini değiştirmeyi doğru mu buluyorsunuz?
    Plaquenil'i kronik olarak kullanan binlerce insan var, bu binlerce insan senelerce coronavirüs belirtileriyle mi yaşıyorlar?
  • Geçmiş olsun hastanedeki testlerin çoğu yanlış çıkıyor 1 ay önce bana da lösemi demişlerdi B12 vitamini eksikliği çıktı. Tutturabildiklerine yani. Her doktor mr.House değil hacı abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam. 184 arıyoruz onlar ilçe sağlık müdürlüğünün numarasını veriyor onlarda suratımıza kapatıyor kaldık böyle.
  • iki hesapta bana ait bu arada. Yanlışlık olmasın
  • Hastaneye git mlsf tekrar orada baksınlar bir daha geçmiş olsun yapacak birsey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde kalıp izole olun. İlçe sağlık müdürlüğü ile iletişime geçin muhakkak. Yapılan covid testleri kesin doğrudur, asıl negatif çıkanların sonucu %100 negatif olmayabilir. Numune alan kişi sürüntüyü temiz yerden almış olabilir.

    İlaç tedavisini doktorunuz isterse başlayabilir. Sağlıklı kişilerde ilaç illaki gerekli değildir.
  • Geçmiş olsun , hastaneye gitsen de "size bilgi verilecektir " denilecektir , sizi muhakkak 1 hafta içinde ararlar , tarih verirler tekrar çağırmak için ,, dikkatli bakın maske ile yanına gidin ,
  • cinobaggio kullanıcısına yanıt
    Az evvel aradılar hastaneden. Covid pozitif çıktı dendi. İlaçları onlar direk eve yollayacakmış. Lakin bizim test için gitmemiz gerekiyormuş. Birazdan her önlemi alarak çıkacağız teşekkürler.
  • -Predestination- kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ilaçları onlar yollayacaklarını söylediler. Birazdan bizde teste gideceğiz teşekkürler.
  • şuan hiçbir belirti yok iken ilaçları kullanmaya başlayınca bütün belirtiler ortaya çıkacak şimdiden yazayım belirti yoksa ilaçları almayın evde geçirin
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam sadece ufak bir baş ağrısı var (psikolojik olduğunu düşünüyorum yeni başladı) onun dışında bir belirti yok. Duruma göre ilaçlara başlarız . Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 6equj5

    Hayır hocam sadece ufak bir baş ağrısı var (psikolojik olduğunu düşünüyorum yeni başladı) onun dışında bir belirti yok. Duruma göre ilaçlara başlarız . Teşekkürler.
    Duruma ve acayip bir yoruma göre ilaç başlayıp başlamamaya karar vermek gibi bir hataya düşmeyin bence. Doktor ne diyorsa ona göre gidin.

    İlaca başlayınca belirtiler ortaya çıkacakmış, OHA...
  • Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirler. Geçen hafta aynı evde yaşadığım annem ve babama da pozitif tanısı kondu ben negatif çıkmıştım. İnternetten ve buradan okuduklarına dikkat etme yok belirtin yoksa ilaç kullanınca belirtiler çıkar ilaç kullanma felan bunları göz ardı et. Annem ve babama 5 günlük ilaç tedavisi yapıldı sonra 2. testlerde annem negatif babam hala pozitifti. Aynı evde yaşıyorsanız hepiniz karantina altındasınız. Pozitif olan hasta ile teması kesmeniz gerekmektedir evde 1 metre kuralına dikkat edin. Dışarı çıkarken maskesiz dolaşmayın hatta evde bile maske ile dolaşmanızı tavsiye ederim. Tekrar çok geçmiş olsun yine bir sorun olursa sorabilirsin
  • Geçmiş olsun. Yapılan testlerde aileden bazıları pozitif bazıları nasıl negatif çıkıyor? Aile evinde sosyal mesafe kuralına zaten uyamıyorum. Bu test işi bana biraz garip geliyor.
  • Al işte korktuğum başıma geldi. Annem de belirti göstermişti nefes alıp verememe ateş ağrılar acile gitmiştik kan testi yaptılar ve tomogrofi çektiler sadece temiz diyip geri yollamışlardı bizi. Normal ağızdan ve burundan test yapılmamıştı. Acaba yapsalardı annemde de pozitif mi çıkardı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ormanci

    Duruma ve acayip bir yoruma göre ilaç başlayıp başlamamaya karar vermek gibi bir hataya düşmeyin bence. Doktor ne diyorsa ona göre gidin.

    İlaca başlayınca belirtiler ortaya çıkacakmış, OHA...

    Alıntıları Göster
    Sağlık bakanlığından 2 kişi gelip bilgi verecek zaten hocam. Tabi ki doktorlara uyacağız teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekoberk94

    Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirler. Geçen hafta aynı evde yaşadığım annem ve babama da pozitif tanısı kondu ben negatif çıkmıştım. İnternetten ve buradan okuduklarına dikkat etme yok belirtin yoksa ilaç kullanınca belirtiler çıkar ilaç kullanma felan bunları göz ardı et. Annem ve babama 5 günlük ilaç tedavisi yapıldı sonra 2. testlerde annem negatif babam hala pozitifti. Aynı evde yaşıyorsanız hepiniz karantina altındasınız. Pozitif olan hasta ile teması kesmeniz gerekmektedir evde 1 metre kuralına dikkat edin. Dışarı çıkarken maskesiz dolaşmayın hatta evde bile maske ile dolaşmanızı tavsiye ederim. Tekrar çok geçmiş olsun yine bir sorun olursa sorabilirsin
    Çok teşekkürler hocam annem odaya kapandı zaten yemek falan verirken maskeyle giriyoruz. İş yerleri 15 gün izine çıkardı şuan hastanede test için sıra bekliyoruz sağlık bakanlığından geldikleri zaman süreci anlatırım teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogubaba28

    Al işte korktuğum başıma geldi. Annem de belirti göstermişti nefes alıp verememe ateş ağrılar acile gitmiştik kan testi yaptılar ve tomogrofi çektiler sadece temiz diyip geri yollamışlardı bizi. Normal ağızdan ve burundan test yapılmamıştı. Acaba yapsalardı annemde de pozitif mi çıkardı..
    Bilemiyorum hocam insan merakta kalıyor çok geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6equj5 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.antikor testi için gelirlerse anlayacağız galiba
  • Çok geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.