Şimdi Ara

annem bana artık annelik yapmıcak :'( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
4
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Bende ailemle cok tartisirim.Sehir disi universite kazan.CSB degildir ins.

vallahi değil bilader ne yapcam bilmiyom annemide çok seviyom diyemem çünkü 2010 da bana bi çok büyük hata yapmıştı..o gündür bende anneme annemde bana çok soğuk ... abini daha çok seviyom ona daha çok ilgi gösteriyom dediğini ağzından duydum

Vay anasını ben öyle anneye olmaz olsun senin gibi anne der çeker giderim evden.Kardeşim yok ne kadar şanslıymışım seninki gibi hikayeleri görünce anlıyorum.

• daha kötüleride varmış demek
  • quote:

dolaptan canım süt çEkiyo alıyom içiyom yok efendim niye içiyon e anne canım çekti diyom.

aNh3 cHaNıM Çeqthi xDé
  • İşe bak aynı benim üvey annem gibi davranmış oda çamaşırlarımı filan bana yıkattırıyordu, yine şükür yemek yapıyordu.Hergün çocuğu ile kavga ediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 28 Temmuz 2012; 16:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Anlamsiz geldi biraz. Ama bu kadar zulum goruyorsan evde bir kac gun kimseyle konusma, kafani topla. Hicbirsey isteme kimseden. Verdiklerini yeme, acikinca kendin hazirlarsin bisiler, cok ustune gidersen o durum surer gider, gitme Kafana takmiyor gibi yap. Sunu yapma dedi mesela birisi kafani bile kaldirmadan devam et orali olma. Bu surede bak bakalim pismanlik duyacak misin? Biraz onlarda dusunmus olurlar hem..
    dedikleriniz aslında güzel bi yorumdu..uygulamayı düşünüyorum ama ne bilim ayrımcılık yapması hiç hoşuma gitmedi artı..benimde sabrım kalmadı.. evden ayrılmak istiyorum ama babama bağlıyım bi yere gidemem babamın işyerinde çalışıyorum.. babam desem ben gidiyorum dicek nereye gidiyon hiçbiyerede gidemessin der.
  • Bu Konuyu Açmak İçin Kayıt Olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

Annenin ehliyeti var mı 120'ye çok diyor lan öyle anne olmaz her şeyine karışan benimkide kendisi 140-160 arası yapıyor ben yavaşla diyorum.

ehliyeti var ama kaç kere kaza yaptı ...ohoo oo kendisi 160-170 gider.. babam bile anneme yavaş sür diyor..
  • Gerçekten zor bir durum yaşadığın.Umarım annenin aklı başına gelir,var böyle anneler.Ayrıca üvey olma ihtimalin olabilir mi?Çünkü karakteri böyle desek abine de sana da aynı -iyi ya da kötü-davranır.Ayrım yapıyorsa bunda bir çelişki sezdim ben.
  • quote:

quote:

vallahi değil bilader ne yapcam bilmiyom annemide çok seviyom diyemem çünkü 2010 da bana bi çok büyük hata yapmıştı..o gündür bende anneme annemde bana çok soğuk ... abini daha çok seviyom ona daha çok ilgi gösteriyom dediğini ağzından duydum

Hatayı biraz daha aç ona göre cevap verelim. Hem de DNA testi için gerekli şeyleri annenden gizlice al götür bir DNA testi yaptır. Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heikki

quote:

quote:

Hatayı biraz daha aç ona göre cevap verelim. Hem de DNA testi için gerekli şeyleri annenden gizlice al götür bir DNA testi yaptır. Ciddiyim.

bana abimle arasında çok pis ayrımcılık yapıyor. sürekli eleştirip sürekli baskı yapıyor hiç rahat bırakmıyor sürekli herşeye hesap soruyor.oysaki abime çok rahat davranıyor.. ben babamdan maddi veya manevi herhangi bişey istesem gider babama benden habersiz beni babama kötüler istediğim şeyi yaptırmaz... abim geçen ay 1 haftalığına tatile gitti ben köpek gibi çalıştım dedim abim gelsin bende tatile gideyim bana izin vermedi işte vermediii

• quote:

quote:

Anlamsiz geldi biraz. Ama bu kadar zulum goruyorsan evde bir kac gun kimseyle konusma, kafani topla. Hicbirsey isteme kimseden. Verdiklerini yeme, acikinca kendin hazirlarsin bisiler, cok ustune gidersen o durum surer gider, gitme Kafana takmiyor gibi yap. Sunu yapma dedi mesela birisi kafani bile kaldirmadan devam et orali olma. Bu surede bak bakalim pismanlik duyacak misin? Biraz onlarda dusunmus olurlar hem..
    dedikleriniz aslında güzel bi yorumdu..uygulamayı düşünüyorum ama ne bilim ayrımcılık yapması hiç hoşuma gitmedi artı..benimde sabrım kalmadı.. evden ayrılmak istiyorum ama babama bağlıyım bi yere gidemem babamın işyerinde çalışıyorum.. babam desem ben gidiyorum dicek nereye gidiyon hiçbiyerede gidemessin der.

Oncesinde oturup sadece babanla konus durumu.. Ona anlatmaya calis herseyi ama sikayet eder gibi degil, yuzunde rahatsizlik ifadesini vererek yada abartmiyorum goz yasi dokerek neler hissettigini soyle. Eger sikinti bendeyse, bir hata yaptiysam onun cezasiysa bu soyleyin duzelteyim de ya da annenden ogrenmesini; senin gucun kalmadigini soyle. Olumsuz olursa peki de benim seninle hic problemim yok zaten de usteleme sonra dediklerimi evde annene karsi uygularsin. Emin ol sende rahatlarsin oyle davranirsan. Annende pisman olur belki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bana abimle arasında çok pis ayrımcılık yapıyor. sürekli eleştirip sürekli baskı yapıyor hiç rahat bırakmıyor sürekli herşeye hesap soruyor.oysaki abime çok rahat davranıyor.. ben babamdan maddi veya manevi herhangi bişey istesem gider babama benden habersiz beni babama kötüler istediğim şeyi yaptırmaz... abim geçen ay 1 haftalığına tatile gitti ben köpek gibi çalıştım dedim abim gelsin bende tatile gideyim bana izin vermedi işte vermediii

2010'da olan olayları sordum o olaylardan sonra aranız açılmış ya işte o.

• 19 yaşına gelmişsin ailenden bir umut bekleme yaşın 20den üstü olduğunda sana çıkarcı gözle bakacaklar bu çok doğal içgüdü gibi birşey artık aileden ayrılma vaktin geldi , hiç belgesel izlemedin mi? :) yaşı gelen çeker gider..
    Sende hayatındaki fırsatları ailem arka diye öteleme , tut ucundan götürsün o..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRosTratuS1905

Lan benim annem melekmiş meğersem.21 yaşımdayım hala benim aç kalmama gönlü razı olmaz,yorgun olsa bile gidip sevdiğim yemekleri yapar çok şükür Allah'ım.
    "Haketmiyorsun" kısmına takılı kaldım.Neden haketmiyorsun acaba?Abin derslerinde başarılıda sen tembel misin?Yani annen sana bir nedenden dolayı tavır yapıyor bence.

ben 32 yaşındayım hala benim mutfağa girmem izin vermiyor annem. Gerci yaktığım 2 3 tavanında etkisi yok değil.

Konu sahibi cidden bahtsızmış ama bu durumda dinsizin hakkından imansız gelir yöntemi ile azap çektirerek kurtulabilirsin.
  • Annene güzel bir papatya demeti yaptır ve tatlı bir gülümsemeyle elini öpüp ver. seni bugüne kadar üzdüğüm için özür dilerim de her şey düzelir.
  • quote:

quote:

quote:

Oncesinde oturup sadece babanla konus durumu.. Ona anlatmaya calis herseyi ama sikayet eder gibi degil, yuzunde rahatsizlik ifadesini vererek yada abartmiyorum goz yasi dokerek neler hissettigini soyle. Eger sikinti bendeyse, bir hata yaptiysam onun cezasiysa bu soyleyin duzelteyim de ya da annenden ogrenmesini; senin gucun kalmadigini soyle. Olumsuz olursa peki de benim seninle hic problemim yok zaten de usteleme sonra dediklerimi evde annene karsi uygularsin. Emin ol sende rahatlarsin oyle davranirsan. Annende pisman olur belki..

sana diyorumki allah belamı versinki hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım hani bana o 2010 da yaptığı çok büyük bi hatayı.. babama anlattım işte bana hak verdi yok artık bi anne nası kendi evladına öyle yapar diye... falan filan dedi gitti anemin yanına gitti anlatmaya durumu. sen niye oğluna öyle şeyler söyledin diye anlatmış... ben yatağımda hıçkıra hıçkıra ağlayarak yatıyorum (17 yaşındayım o zaman) bana geldi diyo özür dilerim falan filan dedi ben dedim git seni sevmiyorum artık git.. ogündendir artık anneme karşı bende soğudum ama annem bana çok öncedendir zulüm ederdi.dayaktan kolumu kırdığını kafamı duvarlara vurduğunu hatırladım ben

• Öyle anneye anne demen bile hata. Kimsede polemik yaratmaya calismasin işin gerçeği bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

csb olsa daha iyi olmaz mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2010'da olan olayları sordum o olaylardan sonra aranız açılmış ya işte o.

ustam malesef o olayı anlatamam kimseye anlatmadım içime attım olaydan sonra tam 1 hafta boyunca geceleri hıçkırarak ağladım sabah kalktığımda gözyaşından yastığım su gibi olmuştu ama ne fayda .olayı kimsenin başına geleceğini sanmam.kimseyede anlatmadım .çok kötü bi olay olduğunu söyliyim siz anlayın artık

• 1 dk bile katlanma bu zülme çek git al yanına biraz para annane babane yanı git onlara 5-10 gün akılları başlarınag lesin altın kural kimseye bişey demeden bir gün çek git merak etsinler biraz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.