Şimdi Ara

Anneler gunu icin esnafla kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anneler gununde anneme altin kolye almak icin kosede cok is yapan kuyumcuya gittim vitrindekilere bakarken adam herhalde esofmanla gitmemden oturu supheleneldi beni kesmeye basladi ben sinirlendim cep telefonumla mercan deedeyi aradim hemen yanima isinlandi oxuz denizus hewal öşek dedi kuyumcuyu esege cevirdi o anda fark ettim sirtinda ejderya dovmesi vardi adam bir anda cin ejderhasina donustu mercan dede korkup kacti sira bendeydi hemen amuda kalkarak zebaniye donustum cin ejderhasina wombo.combo yaparak onu havada sektirerek aliminyum folyo icine attim orda o aci cekerkeb begendigim kolyeyi aldimvparayi tezgaha birakip kactim annem hediyeyi cok begendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşekle münasebete girmiş eşofmanlı ergen konusu OKUMAYIN.
  • alsaydın moonwalk yaparak silahla vursaydn

• Zebani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw nasıl yazıyonuz böyle hikayeler gülmekten karnım ağrıdıdemek mercan dede...asdasfdaaf hahahaha Allahım ölücem gülmekten bu ne komik bir hikayedir arkadaş insan gerçekten hayret ediyor

• Türkçe öğretmenime buradan selamlarımı, teşekkürlerimi yolluyorum. Onun bana öğretmiş olduğu "Bir metnin ana fikrini anlamak için genellikle son cümlelerine bakmak yeterli oluyor." bilgisi sayesinde konunun ne olduğunu 2 saniyede anladım.
  • undomiel'in bir sözü vardır
    "sonunu okumayan kahraman olamaz."

ne güzel söylemiş üstad...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.