Şimdi Ara

anne kızlık soyadı bloke olmuş,banka düzeltemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb babam garanti bireysel emeklilikte 10 yılı doldurdu yaşıda 56 olduğu için emekli oldu yanlız emekli işlemlerini başlatmak bireysrl emeklilik müşteri temsicisini arıyoruz anne kızlık soyadını veriyoruz blokeli deniyor,şubeye gidip blokeyi kaldırmanız gerekiyot dediler şubeye gittik bloke yok deniyor ekstra olarakta 0dan guncellediler tekrar aradık genr blokeli deniyor,napacağımızı şaşırdık,şubedekiyle papaz olduk nerdeyse sorun yok diyor emeklilik işlemleri sadece telefondqn başlatılıyor ordada blokeli görünüyor ne saçma sistemleri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bireysel emeklilik şirketi, emekli etmemek için yalan söylüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne kızlık soyadıyla ilgili Ziraat Bankası'yla bir sorunla karşılaştım bende. (şu an acil olmadığı için MH veya şube ile görüşmedim)



    Ziraat Bankası Mobil uygulamasından güvenlik ayarlarında değişiklik yapmak istediğimde, öncelikli adım olarak anne kızlık soyadının bir kısmını soruyor, oraya gerekli ve doğru harfleri yazmama rağmen hatalı bilgi diyor.



    Ziraat Bankası müşterisi olmam 2011 yılına dayanıyor, ilk hesap 2011'de açılmış. (ben bir iki ay önce öğrendim) 2011 yılında askerlik işlemleri benim adıma başlatılmış ama hâlâ askere gitmemiştim.Hesabı şahsen açtırmayınca gerekli olan anne kızlı soyadı bilgisini ne şekilde girdiler acaba. (dediğim gibi hesaba erişmede sıkıntı yaşamadığımdan çözüm aramadım henüz)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.