Şimdi Ara

ANNE BABA İLE NASİL ANLASİLİR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NERDEYSE HER GUN AİLEMDEKİLER İLE CESİTLİ NEDENLERDE BAGİRİSİYORZ VS VS. HATA KİMDE DİYE DUSUNUYORM COGU ZAMAN BEN HAKLİYİM AMA ONLARDA HAKSİZ CİKMAK İSTEMEDİKLERİ İCİN COZUMU BAGİRMAKTA KİZMAKTA BULUYORLAR. NASİL YAPİCAM BİLMİYORM SIKILDM ARTİK NE YSPMALİYİM ARKADASLAR?? 18'İME GİRİP SEHİR DİSİNDA Bİ UNİVERSİTEYE BASLASAM SORUN KALMAYACAK AMA DAHA 3 SENEM VAR :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baranozt -- 6 Eylül 2012; 14:24:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baranozt

NERDEYSE HER GUN AİLEMDEKİLER İLE CESİTLİ NEDENLERDE BAGİRİSİYORZ VS VS. HATA KİMDE DİYE DUSUNUYORM COGU ZAMAN BEN HAKLİYİM AMA ONLARDA HAKSİZ CİKMAK İSTEMEDİKLERİ İCİN COZUMU BAGİRMAKTA KİZMAKTA BULUYORLAR. NASİL YAPİCAM BİLMİYORM SIKILDM ARTİK NE YSPMALİYİM ARKADASLAR?? 18'İME GİRİP SEHİR DİSİNDA Bİ UNİVERSİTEYE BASLASAM SORUN KALMAYACAK AMA DAHA 3 SENEM VAR :/
    15 yaşındasın ailene bağırıyor musun?
  • Bagirma degil de tartisma oluyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben babamla fazla vakit geçiremedim o yüzden küçük yaşta kaybettim, annem ile nasıl anlaştım sana kısaca özetliyim öncelikle annenin nelere kızıp kızmayacağını bilmen gerekiyor bunu deneye deneye keşfedeksin, evdekiler ile sürekli yardımlaşacaksın su getirmek odanı kendin toplamak gibi, sözlerini dinleyeceksin sözünde duracaksın 1 saat dışarı çıkıyorum diyeceksin dakik olup o 1 saat'in sonunda eve geleceksin, arada oturup muhabbet edip dertleşeceksin aklının karıştığı zamanlarda oturup ailenden akıl alacaksın. Her konuştuğun zaman sana bağırıyorsa odandan dışarı çıkma otur dersine çalış ve senin için düşündükleri şey şu olur bu çocuğun idealleri var bu adam olur. Ama sen bilgisayar başında takılmaya devam edecek olur isen anandan emdiğin sütü burnundan fitil fitil getirirler. Sanma ki 18'nde rahatım asıl üzüntülü dönem orada başlar ana baba özlemi ne kadar kötüde olsalar onlar senin bir parçan. Ek olarak da bağırdıkları zaman tamam haklısın de meseleyi fazla uzatma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 6 Eylül 2012; 14:37:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

15 yaşındasın ailene bağırıyor musun?

20 yaşında olsa bağırabilir yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.