Şimdi Ara

Anlık 100amper Sürekli olarak 75 amper lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben 100A sürekli için 4psu değil 6 psu dedim yukarda.4psu sadece anlık olarak 100A'i geçebilir.
    Bakın resim ekliyorum size,hazır kaliteli psuları schottky diyot ile paralelledim,şu an müşterisinin eline ulaşmıştır.

1 adet FSP AOPEN 300W cihaz 12V hattında 2 saat kesintisiz olarak 18A vermiştir.Bunun testleri çok önce yayınlandı.Ve anlık olarak 28A'e kadar varan değerlere ulaştığını kendim de test ettim,sitesinde de yazıyor.

Buyrun resimler,burda FSP 400 ve FSP 300W kullandım.Bir tane FSP 400 zaten sürekli olarak 28A verecek kapasiteye sahip,anlık olarak da 32A veriyor,bunu belirtmek isterim.Bunun diyot yapısı ve trafo boyutu çok daha ileri seviyede ama fiyatı pahalı.Diğer parça ise FSP 300W ve o da sürekli 18A ve anlık 28A verebiliyor,bu devreden alınacak akım 46A sürekli,ve 60A anlık...

Buyrun resimler,daha da beni boğmayın lütfen,kimseye yalan borcum yok,FSP veya Aopen firmasından da para almıyorum...

Anlık 100amper Sürekli olarak 75 amper lazım

• Estafurullah kimseyi boğmak peşinde değilim şahsen yalan söylediğiniz yada tabiri caiz ise salladığınız aklımın ucundan bile geçmedi içiniz gerçekten rahat olsun söz konusu arkadaşın işi görüldüyse ne mutlu ona buna neden olduysanız ne mutlu size .

Sevgiyle kalın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Estafurullah kimseyi boğmak peşinde değilim şahsen yalan söylediğiniz yada tabiri caiz ise salladığınız aklımın ucundan bile geçmedi içiniz gerçekten rahat olsun söz konusu arkadaşın işi görüldüyse ne mutlu ona buna neden olduysanız ne mutlu size .

Sevgiyle kalın .

Sözüm size değildi hocam,üslubunuzdan ve iyi niyetinizden dolayı teşekkür ederim,burasının forum - bilgi paylaşım yeri olduğunu anlamayan bazı insanlar var,sanki ben burda insanlara yalan yanlış bilgiler veriyormuşçasına tavır takınan insanlar var[sadece bu başlık altında değil]kimse de araştırma yapmıyor,akıllarıan direkt dandik 1kiloluk 300w cihazlar geliyor,onlar zaten sağlıklı olarak 10A zor zoruna veriyorlar,ben burda FSP gibi bir PSU devinden bahsediyorum,isteyen inanır isteyen inanmaz artık,
    bu devreden 5 civarı yaptım,alanlar hep memnun,son yaptığım arkadaşa da ulaşayım onun da bi yorumunu alırız burda.

• işte olay bu
    fotosunu koyup verdiği akımıda gösterip
    kimseye açık kapı bırakmıcan,
    söylemekle inandırmak zordur,
    açıkçası bende inanmamıştım ama,
    seninde bahsettiğin gibi öyle dalga geçmedim,
    sadece inanması zor ama yaptıysan bi görelim dedim,
    tebrik ederim, hem kavga son buldu, hemde bişeyler öğrendik değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

işte olay bu
    fotosunu koyup verdiği akımıda gösterip
    kimseye açık kapı bırakmıcan,
    söylemekle inandırmak zordur,
    açıkçası bende inanmamıştım ama,
    seninde bahsettiğin gibi öyle dalga geçmedim,
    sadece inanması zor ama yaptıysan bi görelim dedim,
    tebrik ederim, hem kavga son buldu, hemde bişeyler öğrendik değilmi

Haklısınız,teşekkür ederim hocam uygun yaklaşımınız için.
  • @CrowBaR600

Yahu tamam da ne yapacaksın bu kadar akımı? Doğrudan şebekeye bağla gitsin.. demeden önce biraz düşünmek lazım tabi Sen önce onu söyle çünkü belki daha düşük akımlarla idare edebileceğin bazı fikirler çıkar ortaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

@CrowBaR600

Yahu tamam da ne yapacaksın bu kadar akımı? Doğrudan şebekeye bağla gitsin.. demeden önce biraz düşünmek lazım tabi Sen önce onu söyle çünkü belki daha düşük akımlarla idare edebileceğin bazı fikirler çıkar ortaya.

Tahminimce evde oto ses sistemi kurmaya niyetli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

@CrowBaR600

Eğer gerçekten öyleyse bu çok kötü bir fikir. 90-100 volt aşağısında bir besleme ile çalışan bir sistem kullanmamak lazım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

@CrowBaR600

Eğer gerçekten öyleyse bu çok kötü bir fikir. 90-100 volt aşağısında bir besleme ile çalışan bir sistem kullanmamak lazım.

Hocam oto amplisinin basları da bi ayrı oluyor yahu

• Valla o konuda çok haklısın da nasıl oluyor da oluyor bilemiyorum Ben de evde oto amplisi kullanıyorum ta8210 psu ile 12 voltta ortalama gücü en fazla 16-17 W.. Ama basları duvara pencereye bir çakıyor varya rezonansa girse birkaç dakikada apartman çöker Galiba işin sırrı kullandığım 15000 uF kondansatör.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.