Şimdi Ara

Anlayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L520de whatsapp iyi çalışmıyormuş hala doğru mudur. GM Planet alıcam bu gidişle

• BayanMadam kullanıcısına yanıt
    L720 kullanıcısıyım. whatsapp güncellendiğinden beri sıkıntısız çalıyor. fakat sorun sadece WP platformu için geçerli değil. arkadaşım android kullanıcısı onda da bildirim sıkıntıları oluyor. ben iOS tada kullandım L720den önce onda da arada bildirim sıkınıtsı oluyordu. yani anlayacağın her sistemde var aynı sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

L720 kullanıcısıyım. whatsapp güncellendiğinden beri sıkıntısız çalıyor. fakat sorun sadece WP platformu için geçerli değil. arkadaşım android kullanıcısı onda da bildirim sıkıntıları oluyor. ben iOS tada kullandım L720den önce onda da arada bildirim sıkınıtsı oluyordu. yani anlayacağın her sistemde var aynı sıkıntı.

Galaxy Wonder ve iPhone 4s kullanıyorum ikisinde de sıkıntı yok. Hiç bor arkadasimda da sıkınti yok ve 3 tane iphone 5 ve 3-4 tane android cihaz kullanan var. İnsanlari yanlis bilgilendirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    ben gördüğümü söylüyorum. arkadaşlarımın hepsi şikayetçi hepsi wechat e geçti onu kullanıyor.
  • quote:

ben gördüğümü söylüyorum. arkadaşlarımın hepsi şikayetçi hepsi wechat e geçti onu kullanıyor.

Ben ne yapiyorum

• Evet, güncellemeden beri bildirim konusunda sıkıntı yaşamadım.
    Ayrıca Android alacaksan General Mobile Planet niye? Bugün için kötü bir telefon, hala satılıyormu o telefon bile?
    512MB RAM (Android için çok iyi değil 512MB RAM, WP için neredeyse sorunsuz), tek çekirdeki işlemci, sadece 350MB Dahili hafıza ve uygulamalar sadece dahili hafızaya yükleniyor ve konuşma saatine 3 saat diyorlar!!!
    Android alacaksanız, L520'nin fiyatına gidin General Mobile Discovery alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Evet, güncellemeden beri bildirim konusunda sıkıntı yaşamadım.
    Ayrıca Android alacaksan General Mobile Planet niye? Bugün için kötü bir telefon, hala satılıyormu o telefon bile?
    512MB RAM (Android için çok iyi değil 512MB RAM, WP için neredeyse sorunsuz), tek çekirdeki işlemci, sadece 350MB Dahili hafıza ve uygulamalar sadece dahili hafızaya yükleniyor ve konuşma saatine 3 saat diyorlar!!!
    Android alacaksanız, L520'nin fiyatına gidin General Mobile Discovery alın.

Arkadaşın dediği gibi eğer bu fiyat segmentinde bir android cihaz arıyorsanız discovery almalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 31 Temmuz 2013; 17:07:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACABA DOĞRUMU ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Ben ne yapiyorum

Sen artistlik yapıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

Ben ne yapiyorum

Sen artistlik yapıyosun.

Yav he he

• Ya arkadaşlar benimde anlayamadığım bir şey var. Bu l520 disk alanındaki diğer klasörü sürekli artarak devam ediyor denmişti ancak böyle bir şey yok. Benim 480 mb oluyor en fazla sonra 460a düşüyor yine 480 oluyor yine 460-470 oluyor. Daha bir haftalık cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Burki559

Ya arkadaşlar benimde anlayamadığım bir şey var. Bu l520 disk alanındaki diğer klasörü sürekli artarak devam ediyor denmişti ancak böyle bir şey yok. Benim 480 mb oluyor en fazla sonra 460a düşüyor yine 480 oluyor yine 460-470 oluyor. Daha bir haftalık cihaz

bnde 2 gb yakın.keşke benimkide seninki kadar olsa :(

• Ya ben GM Planet'i 399 TL'ye alacağım eğer alırsam ki bu benim açımdan çok iyi olucak çünkü maaşımla aynı zamanda tatile de gitmeyi planlıyorum yıllar sonra. Bu bakımdan 399 liraya ya da ne bileyim 450 liraya GMPlanet ten daha iyi hangi telefon vardır bilemedim ben onu? Bu konuda ciddi anlamda desteklerinize ihtiyaçlarım var alıcağım telefonu 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum ve eğer elimde kalırsa üzülürüm ciddi ciddi.
  • Kısacası, L520 GM Planete göre kat kat iyi bir telefon.
    GM Planet artık alınmaz, Android 4.0 ve üstüne güncellenmiyor be kasa kasa kullanılır.

• IG I kullanıcısına yanıt
    peki 400-450 civarında alınabilecek en iyi telefon hangisidir bi fikri olan yok mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanssss

2}gb olamaz ya tlf full dolu 800mb

diğer;1.83 gb
    sistem;1.88 gb.

• BayanMadam kullanıcısına yanıt
    Wp8 konusundasınız ve alabileceğiniz en ucuz telefon l520 dir.Almak istemiyorsanız başka konulara danışabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Galaxy Wonder ve iPhone 4s kullanıyorum ikisinde de sıkıntı yok. Hiç bor arkadasimda da sıkınti yok ve 3 tane iphone 5 ve 3-4 tane android cihaz kullanan var. İnsanlari yanlis bilgilendirmeyin

Ağa benim kardeşimde 4s kullanıyorda onda hiç bir uygulamadan bildirim gelmiyor bir kaç örneğiyle karşılaştım sürümle alakalıymış, güncellemeden düzeltebilir miyiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

quote:

Ağa benim kardeşimde 4s kullanıyorda onda hiç bir uygulamadan bildirim gelmiyor bir kaç örneğiyle karşılaştım sürümle alakalıymış, güncellemeden düzeltebilir miyiz acaba

Bende 6.1.3 yukle. Apple yerine acarsaniz yardimci olurlar. Benim bilgim yok kusura bakmayin

• serhanssss kullanıcısına yanıt
    0.02'nin hesabını mı yapıyorsun?
  • 720 kullanıyorum ve Facebook + whatsapp bildirimleri kafasına göre bazen geliyor çoğu zaman gelmiyor. Arkadaşımdaki 920 de de whatsapp bildirim gelmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.