Şimdi Ara

[ANLATIM] Nokia n73 format nasıl atılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
25.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, n73'e nasıl format atılacağını anlatacağım bu başlıkta.

Soft Format : Telefonda hiçbir işlem yok iken *#7780# yapılarak atılır.

Normal Format: Telefonda hiçbir işlem yokken *#7370# yapılarak atılır.

Hard Format: Hard format atmak için:

• Telefonu kapatınız.
  • SIM kart ve hafıza kartını çıkarınız.
  • Şu tuş kombinasyonuna beraberce basılı tutun: * 3 arama yanıtlama tuşu (yeşil olan)
  • Ardından da power tuşuna (telefonu açan tuş) basarsanız işlem tamamdır.

• teşekkürler, işime yarayacak.
  • n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler

birde şöyle bir sorun var telefonum n73 ama n73me yazılımı yüklenmiş hard format atınca telefon n 73 mü olur n73me mi olur şayet n73 olursa aldığım yedek geri yüklenirmi tekrar teşekkürler
  • Biçok symbian için geçerli bu, 6600-7610 varken atardım hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaman39
    n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler

birde şöyle bir sorun var telefonum n73 ama n73me yazılımı yüklenmiş hard format atınca telefon n 73 mü olur n73me mi olur şayet n73 olursa aldığım yedek geri yüklenirmi tekrar teşekkürler

Bu dediğiniz yedekleme olayı genelde yazılım güncelleme sırasında oluyor, hard format için bir etkisinin olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Orijinalden alıntı: karaman39
    n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler

Bu dediğiniz yedekleme olayı genelde yazılım güncelleme sırasında oluyor, hard format için bir etkisinin olacağını sanmıyorum.

bu dediğinizden şunumu anlamalıyım hard format atarsam mcüzdan silinir yedeği yüklemekte bir işe yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Biçok symbian için geçerli bu, 6600-7610 varken atardım hep

format nasıl atılır

Aynen ben de öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.