Ardından da power tuşuna (telefonu açan tuş) basarsanız işlem tamamdır.
teşekkürler, işime yarayacak.
n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler
birde şöyle bir sorun var telefonum n73 ama n73me yazılımı yüklenmiş hard format atınca telefon n 73 mü olur n73me mi olur şayet n73 olursa aldığım yedek geri yüklenirmi tekrar teşekkürler
Biçok symbian için geçerli bu, 6600-7610 varken atardım hep
quote:
Orijinalden alıntı: karaman39 n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler
birde şöyle bir sorun var telefonum n73 ama n73me yazılımı yüklenmiş hard format atınca telefon n 73 mü olur n73me mi olur şayet n73 olursa aldığım yedek geri yüklenirmi tekrar teşekkürler
Bu dediğiniz yedekleme olayı genelde yazılım güncelleme sırasında oluyor, hard format için bir etkisinin olacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
quote:
Orijinalden alıntı: karaman39 n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler
Bu dediğiniz yedekleme olayı genelde yazılım güncelleme sırasında oluyor, hard format için bir etkisinin olacağını sanmıyorum.
bu dediğinizden şunumu anlamalıyım hard format atarsam mcüzdan silinir yedeği yüklemekte bir işe yaramaz
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Biçok symbian için geçerli bu, 6600-7610 varken atardım hep