Şimdi Ara

Anlamiyorum Türk futbolunu, niye yeni antrenör? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, ben Ertuğrul Sağlam başarısız sonuçlar alsa da, her zaman arkasında olurum. Benim için özel bir yeri vardır. İsterse küme düşürsün farketmez. Üzüldüğüm şey ise, inşallah Rıza Çalımbay gibi yıpratmazlar Ertuğrul Hocayı da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

ya bırakın Allahaşkına haala Tigana diyosunuz nasıl futbol izliyosunuz anlamıyorum..
    Bu sezon kaçkere takım oyunu izlediniz ? bu sene kaçkere Beşiktaş oh be işte budur dedirtti..
    Tigana başarılıymışş.. yuh diyorum artık yaa..

3 tane futbol özürlü klübün içinde herseneki klasik tr kupası heyecanını yaşadık sadece bumu başarı sizce?
    2-3 maçı dışında hemen hepsini izledim Beşiktaşın 3 pasın 4. olmadı takımda kollektif oyun adına tek bir hareket göremedik, bir tane akıllı oyunla atılan gol hatırımda kalmadı geçen sezoana ait, bir kere bile teknik direktörümüz sayesinde maç kazanamamışız haala tigana başarılı diyosunuz..

Busene o kadronun başına benim dedim getirseniz gözü kapalı alırdı tr kupasını bırakın Allahaşkına yaa..

Ertuğrulun Beşiktaşı sırtlayacağınada inanmıyorum ben ama tiganayı ona katlar.. Tiganadan t. direktör değil teknik traktör olmaz

Tigana=Traktör çok güldüm ya bu lafa
    ayrıca her kelimesine katılıyorum

• Teknik traktör
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.