quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r ne oldu bugün ilgi çekemedin mi Yok, çekmemi mi istiyorsun ? Sürekli 31 çekmektense dikkat çekmek iyidir.Sana da hak veriyorum.Ergen seni
quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r ne oldu bugün ilgi çekemedin mi Yok, çekmemi mi istiyorsun ? Sürekli 31 çekmektense dikkat çekmek iyidir.Sana da hak veriyorum.Ergen seni Tağam.
quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r ne oldu bugün ilgi çekemedin mi Yok, çekmemi mi istiyorsun ? Sürekli 31 çekmektense dikkat çekmek iyidir.Sana da hak veriyorum.Ergen seni Tağam. Adam romster adam sürekli agresif.
quote:Orijinalden alıntı: -bullshit- quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r ne oldu bugün ilgi çekemedin mi Yok, çekmemi mi istiyorsun ? Sürekli 31 çekmektense dikkat çekmek iyidir.Sana da hak veriyorum.Ergen seni Tağam. Adam romster adam sürekli agresif.
quote:Orijinalden alıntı: -bullshit- quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r ne oldu bugün ilgi çekemedin mi Yok, çekmemi mi istiyorsun ? Sürekli 31 çekmektense dikkat çekmek iyidir.Sana da hak veriyorum.Ergen seni Tağam. Adam romster adam sürekli agresif. yıllardır değişemedim hacı
quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r quote:Orijinalden alıntı: -bullshit- quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r quote:Orijinalden alıntı: _AsiL_ quote:Orijinalden alıntı: IRomst3r ne oldu bugün ilgi çekemedin mi Yok, çekmemi mi istiyorsun ? Sürekli 31 çekmektense dikkat çekmek iyidir.Sana da hak veriyorum.Ergen seni Tağam. Adam romster adam sürekli agresif. yıllardır değişemedim hacı Çizgiyi bozmamak iyidir.Sigarayı değiştirdiysen sıkıntı var