Şimdi Ara

Anksiyete gerçekten sonsuz kadar sürüyor mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

niye yaşıyorsun o zaman madem çözümün buysa

Anksiyete gerçekten sonsuz kadar sürüyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 19 Şubat 2021; 16:4:38 >
  • ilaç tedavisine cevap vermeyenlere uygulanıyormus, yine psikiyatri doktorlarına müracaat edilip yapılıp yapılamayacağı öğreniliyor galiba, bir bilginiz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 19 Şubat 2021; 16:9:47 >
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt

1 bucuk hafta kadar doz azaltarak bıraktım, bazı yan etkiler yaşadım ama kısa sürede düzeldi.

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

o güne göre çok şükür daha iyiyim ama hala zaman zaman zorlanıyorum.

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt

beni asla bırakmayan canım annem hatrına katlanıyorum bu hayata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keira- kullanıcısına yanıt

allah uzun ömürler versin annenize o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

ilaç tedavisine cevap vermeyenlere uygulanıyormus, yine psikiyatri doktorlarına müracaat edilip yapılıp yapılamayacağı öğreniliyor galiba, bir bilginiz var mı

Büyük ihtimal böyle oluyor. İlaç tedavisi sonuna gelindiğinde psikiyatr ile konuşup seni yönlendirmesini isteyebilirsin. Sonuçta ketamin diğer genel anestetiklerden çok farklıdır. Fizyolojik bağımlılık potansiyeli çok zayıf, diğer genel anestetikler gibi solunum depresyonu, hipotansiyon gibi yan etkileri olmadığından, güvenlik sınırı çok daha geniş. Yani denemenin cebinden başka bir yere zararı olmaz. Yalnız seans ücretleri yüksekti en son baktığımda. Çok basit bir işlem olmasına rağmen ben çok pahalı buldum. Tabii major depresyonu veya anksiyeteyi böyle mucizevi ve kalıcı bir şekilde çözecekse eğer daha fazlasını da veririm diyebilir insan. Pek saygıdeğer tıp tüccarları da bunu bildiklerinden eşek yüküyle para istiyorlar işte. Lanet olası kapitalizm.

• Anneme doktor anksiyete için citoles ve beloc ilaçlarını verdi şuan Allah'a şükür bişeyi yok. Citoles'i anksiyete için, beloc'u kalp çarpıntısı için kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.