Şimdi Ara

Anket: Telefonumu Değiştirmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 24 Aralık 2022; 20:12:52 >

• Gerek yok derim ama g3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Yeni bir cihaz alın derim ben. Ama Optimus G kullandıktan sonra ve o kadar pil sorunu yaşadıktan sonra G3 almayın derim. Zira G3'de pil ve oyun performansı rakiplerine göre pek de iyi bir durumda değil.
  • Pil ucretsiz garantide degisiorsa en az 6 ay daha devam derim.Diger yonden yazdiklarinizi yaparken.bataryada yari ylda bırakmayacak 2k ekran sacmaligi olmadan performansi ile arayuzde bile takilmayacak olan z2 bakin derim

• Crauls kullanıcısına yanıt
    garantisi yok, pilin fiyatı 40-50 lira civarında. ya ben değiştirecem cihazı söküp, ya da servise verecem.
  • İçinize sinen bir cihaz yok ise,devam etmeniz maddi bir giderden en az şekilde kurtulmanızı sağlar ama var ise düşündüğünüz cihaz ,2 yıl ömrünü doldurmuş bir cihazı atıp yeni cihaz almak hakkınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası aklımda herhangi bir cihaz yok. yeni bir telefon alsam ne değişecek diye düşünüyorum biraz da. optimus g modellerinde kamera genel olarak iyi değildi. lens çizik içinde kalınca daha da rezil hale geldi. ama çok sık fotoğraf mı çekiyorum? hayır.

bilemedim açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z2 almanizi onerebilirim.Telefon 5.0.2 ve herhangi bir kasma takilma vs. yok.Bataryasida oldukca iyi.Ayrica kasasida baya bi saglam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightBloom -- 1 Mayıs 2015; 18:24:07 >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Size sadece şunu rahatça söyleyebilirim,gerçekten Android dünyasında kalite denince akla Sony ve Htc gelir ,Htc fiyat olarak kötü bir politika sergiliyor ,Sony ise güzel bir iyilik yapıyor istemeden belki ama yapıyor ,bu cihaz ne derseniz Z3 C .Cihaz 1400 lira civarı .Donanımı yıllarca sahibini üzmeyecek şekilde.Gidip S6-Z4-G4 GİBİ cihazlara 2000-2800 arası para vermek kimsenin işine gelmez diye düşünüyorum. Apple zaten ayrı bir dünya eğer iOs a geçme niyetiniz olsaydı böyle bir konu açmaz direk geçiş yapardınız diye düşünüyorum,sonuçta platform değiştiriyorsunuz,haliyle telefon illaki değişmek zorunda.

Değiştirmezseniz +1500-2500 lira en az cebinizde kalır,değiştirirseniz yeni bir cihaz haliyle çiziksiz,daha güncel bir cihaza kavuşmuş olursunuz daha iyi batarya süreler,kamera,performans vesaire sahibi olursunuz.Seçim sizin ,kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler yorumunuz için

açıkçası 2000 üzerine çıkacak olsam iphone alırım. eski ios kullanıcılarından biriyim, android o tadı vermedi hiç ancak pahalı bir cihaz almak gibi bir niyetim yok alacak olursam. compact modeli benim de gözüme çarptı. cihazın büyük olmaması güzel.
  • Seçim geçene kadar sabredin firmalar yeni telefon tanittikca ve dolar düştükçe daha iyi bir telefon alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg garantili g2 alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım pili değiştirecem.
  • Cihazınızdan memnunsanız pili değiştirip devam edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.