Bitirme tezimde kullanılmak üzere 4 soruluk bir anket hazırladım. Cevap verebilir, tanıdık forumlarda paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Forum moderatörleri de bu noktada yayına yardımcı olabilirse çok sevinirim:)
Anket oldukça kısa ve kapsamı cok dardır, yurtiçi ve yurtdışı internet alışverişleri konu alınmıştır. Herhangi bir kişisel bilginiz kaydedilmeyecek, anket sonuçları akademik bir çalışmada kullanılacaktır.
İnternetten alışveriş yapmadım.. Ama sorulara göre cevapladım.. Ayrıca up
Son soruyu sıralama şeklinde yaparsan bence daha güzel olur. Sonuçta herkes "5" i işaretler.
Bir de diğer seçenekler sağlandığında müşteri memnuniyeti otomatik olarak sağlanmış olur. Müşteri memnuniyetten kasıt "ve diğerleri" ise mantıklı gerçi.
Kolay gelsin.
Aslında anket sadece 1 noktayı ölçmek üzerine hazırlandı.yani 1 soru da sorulsa yeriydi fakat şartlı cevaplar gelmemesi için asıl soru diğer soruların içinde saklandı. Ankette hata olduğu doğrudur ama ölçmek istediğim noktada sorun çıkartmadığı için pek sorun yok.:)
Keşke diğer sayfalara da koyabilsem, sabitlense falan. Dhw de 100 kişi geldi bir günde, burdan daha fazlası gelir sanıyordum:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme