Şimdi Ara

[Anket] Bilkent VS Mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anam babam devlet memuru. Max 5k gelirimiz var.
    Bilkent'in 2 yılını karşılayabilecek birikmişimiz varmış. Bir de ev satılacakmış. Satılırsa bir 30k geliyormuş. Yani üstesinden gelebiliyoruz.
    Ama yinede çok para. 13bin₺ X 5yıl = 65bin₺ yapıyor.
    Bunun yerine bir daha girer, iyi bir yer kazanırım. Belki araba isterim diye düşünüyorum.
    Seneye hazırlanırsam 3. girişim olacak 470 küsür puanlı anadolu lisesi mezunuyum ama tembelim çalışmadım. Şuan ki durum 150k. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 14 Temmuz 2015; 14:59:00 >

• Bilkent hangi bolum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboocum -- 14 Temmuz 2015; 14:18:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Bilkent hangi bolum?

CTIS - Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri
  • kardeş bence senden birşey olmaz gibime geliyor ama sen bilirsin
  • kardeş cidden merak ediyorum, "kalka biliyoruz" nedir? niye ayrı yazılır bu "-bilmek" eki? şunu bile gördüm gerçi: "hem yürüye hem koşa bilir" cidden nereden türemiş bu durum acayip merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

kardeş cidden merak ediyorum, "kalka biliyoruz" nedir? niye ayrı yazılır bu "-bilmek" eki? şunu bile gördüm gerçi: "hem yürüye hem koşa bilir" cidden nereden türemiş bu durum acayip merak ediyorum

Gözümden kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

kardeş bence senden birşey olmaz gibime geliyor ama sen bilirsin

Durum o kadar vahim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ vs TAÜ (ANKET)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kınayt oyna
  • Hocam belli potansiyelin var belli ki, mezuna kal kullan onu. Ha yine kullanamazsan da kendi tembelliğinin cezasının bir kısmını sınava ekstra 2 sene yakarak ödemiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5EVEN

quote:

Bilkent hangi bolum?

Kal bir sene daha güven bana

• quote:

quote:

quote:

Bilkent hangi bolum?

Kalacağım da hocam ailem mırın kırın edebilir ve ben şu bölümü istiyorum diyemedikten sonra hedefe kitlenip derece de yapılmaz ki.
    Bilkent, Boğaziçi gibi üniversiteleri de gördüm dandik üniversiteleri de. Çalışırım herhalde ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 14 Temmuz 2015; 15:57:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilkent hangi bolum?

Kalacağım da hocam ailem mırın kırın edebilir ve ben şu bölümü istiyorum diyemedikten sonra hedefe kitlenip derece de yapılmaz ki.
    Bilkent, Boğaziçi gibi üniversiteleri de gördüm dandik üniversiteleri de. Çalışırım herhalde ya

En azından hedefin olmasa bile 150kdan daha iyi bir sıralama yapıp muhendisliklere yonelebilirsin alternatif artar ailene bilkentin 5 yıllık gideri ve eğer kalabilirsen yaşadığın şehirde dershane + kendi masraflarını karşılaştır o zaman ikna olabilirler

• Ben tekrar girmen taraftariyim. Zar zor ustunden kalkabileceginiz bir masraftan bahsediyoruz. Ayriyetten yeme icme, barinma vs. gibi cogu masraf + ailenin gecimi + evi sattirmanin baskisi + kendini gelistirmezde issiz kalirsan ailenden duyacagin laflar vs. bence mezuna kal ve calis !
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_err0r

Ben tekrar girmen taraftariyim. Zar zor ustunden kalkabileceginiz bir masraftan bahsediyoruz. Ayriyetten yeme icme, barinma vs. gibi cogu masraf + ailenin gecimi + evi sattirmanin baskisi + kendini gelistirmezde issiz kalirsan ailenden duyacagin laflar vs. bence mezuna kal ve calis !

Hocam oturdugumuz evi satmiyoruz. Baska bir ev satilacagi varmis zaten. Annemler bu parayi sizin egitiminize harcamayip napacagiz mezara mi goturecegiz diyor. Gunluk hayatta hepimiz zor duruma duseriz dedim. Para bulunur sen rahat ol dedi abim. Herkes gitmem taraftari. Tercihleride yaptim sadece Bilkent yazdim. Tutmazsa bir daha hazirlanirim dedim. Tamam dediler. Yurt fiyatlari 7-8binden basliyor. Bilkentde 3bine de var. Babam tam burslu kazandigin siradan bir uniye 7-8bin bayilacagimiza Bilkente 16bin yillik bayilalim daha iyi dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 16 Temmuz 2015; 7:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aileye bak ne güzel bizde para olmasına rağmen ve bir sürü gayrimenkul olmasına rağmen babamdan destek alamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 puanla 458 bine girmiş.. Yazık ya.. Senden bir cacık olmaz.. Üniv falan okuma bro.. Go , sigortalı bir iş (Sigortali bir işe bile almayabilirler )
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiği bölüm 458 k ile alıyor ne potansiyelinden bahsediyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.