kitap yerine film seyretsek olmuyormu??? bence oluyor.. 1 ayda kaç kitap okunabilir bilmiyorum ama ben 1 ayda yaklaşık 50 tane film seyrettim...
başka yazıcak olan varsa buyursun
9. hariciye kogusu..
hoca tehdit etti eger okumazsam sinifta birikicati 3 saatte bitirdim 100 sayfalik kitabi
1)Einstein:Düşünmenin Keyfi 2)Sofi'nin Dünyası'nın bir kısmıama pek hoşuma gitmedi bayıyo insanı 3)Lotr:Fellowship of the Ring'in bir kısmı.devam ediyorum 4)Che Guevara:Ölüm Nereden Nasıl Gelirse Gelsin. 5)Harry Potter serisi
Marcel Proust - Kayıp Zamanın İzinde Franz Kafka - Taşrada Düğün Hazırlıkları Umberto Eco - Gülün Adı Ahmet İnsel - Türkiye Toplumunun Bunalımı Stanislaw Lem - Solaris
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
1)kitap okumuyorum 2)kitapla alakam bile yok 3)zaten kitap okusam da anlamam 4)sonuna gelene kadar başını unutuyom 5)ben neden kitap okumaya alışmadım kendime
bu kitapları oku bak hepsi çok güzel
+111111111111111111111111111111111
yoksa biz kardeşmiyiz
aynı sıkALra sahibim :ppp
aynen bir mukabele efendim...
walla en son okuduğum kitap cin ali ilk okul bire giodum (hiç komik değil cahil oluyoz ama ne yapalım)
homeros-ilyada (daha önce odysseia kitabını okumuştum) said nursi-sözler fethullah gülen-kendi dünyamıza doğru ve bu arada bir sürü ders kitabı
1) yüzüklerin efendisi - jrr tolkien - fantastik - neden olduğunu anlatamam,hissetmekle ilgili bişey 2) <<O>> - stephen king - korku - ayrıntılar mükemmel 3) şark expresinde cinayet - agatha christie - polisiye - sonu mükemmeldi 4) da vinci şifresi - dan brown - komplo/macera - müthiş bilgiler var 5) silmarillion - jrr tolkien - fantastik - mitolojik olduğu için
Da vinci şifresi - Dijital Kale - Yerküre Manifestom - 5'in kuralı
quote:
Orjinalden alıntı: mhmt
1)kitap okumuyorum 2)kitapla alakam bile yok 3)zaten kitap okusam da anlamam 4)sonuna gelene kadar başını unutuyom 5)ben neden kitap okumaya alışmadım kendime
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
Sana acıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme