Şimdi Ara

Anker, yeni projektörünü piyasaya sürdü: Karşınızda Nebula Capsule Air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anker, yeni projektörünü piyasaya sürdü: Karşınızda Nebula Capsule Air
    Anker, yeni taşınabilir projektörü Nebula Capsule Air'i piyasaya sürdü. 68 x 68 x 140 mm ölçülerinde ve sadece 650 gram ağırlığında olan Capsule Air, kolay taşınabilirliği ile oldukça iddialı. Ancak kompakt yapısına rağmen, Netflix dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalara doğrudan erişim sağlayan Google TV ile donatıldı.

Ayrıca Bkz.Google Play Store artık aynı anda birden fazla uygulama yükleyebilir veya güncelleyebilir

İşte Anker Capsule Air'in özellikleri ve fiyatı:

Nebula Capsule Air, DLP 0.16 DMD ekran teknolojisi ile 150 ANSI lümen parlaklıkta 720p çözünürlük sunmakta ve 100 inçe kadar genişlikte görüntüler yansıtabilmekte. +70% Rec. 709 renk gamı ​​ve +27% parlaklık düzgünlüğüyle doğru ve canlı görseller sunan projektör, loş ışıklı ortamlarda günlük görüntüleme için ideal bir seçenek olabilir.

USB -C aracılığıyla şarj edilebilen iki saate kadar oynatma için 10.000mAh bataryaya sahip Capsule Air, Android 11.0 işletim sistemiyle çalışıyor. Quad-Core ARM Cortex-A53 CPU ve G52MC1 GPU ile eşleştirilmiş 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip cihaz, ayrıca Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.1'i de desteklemekte.

Anker, yeni projektörünü piyasaya sürdü: Karşınızda Nebula Capsule Air
    Sessiz bir izleme deneyimi için 28 dB'nin altındaki bir gürültü seviyesinde çalışan projektör, HDMI 2.1 ile birlikte dahili 5W hoparlör içermekte ve ön, arka ve tavan dahil olmak üzere birden fazla projeksiyon modu da sunmakta.

Görüntü kalitesi için keskin, iyi hizalanmış görüntüler için gerçek zamanlı otomatik odaklama ve otomatik trapezoid düzeltme özelliğine sahip Capsule Air'in fiyatlandırması ise ABD'de 399,99 dolar. Ayrıca Gimbal Stand ve Power Bank Tripod gibi aksesuarları da sırasıyla 49,99 dolar ve 129,99 dolara ayrı ayrı satılmakta.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/New-Anker-Nebula-Capsule-Air-arrives-as-smallest-GTV-projector.881067.0.html

• Yil olmus 2024, hala utanmadan 720p urun satiyorlar. Diyecek baska sozum yok.

• 2-3 haftadır projeksiyon araştırıyorum, yani şu özellikte cihazları görmüyorum bile filtreliyorum çünkü. 150 ansi ile evin kilerinde falan kapıyı kapatıp izleriz artık. Fiyatı ülkemizde artık 20.000-22.000₺ falan olur 🤷🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 150 ANSI Lumen karanlıkta bile zor gözüküyor sahte çin projektörlerinde bile çoğunda artık 200-250 bandında satıyolar.

• Projeksiyonda film izlemenin keyfi başka ama gel gör ki iyisi cep yakıyor. Ucuzu da almaya değmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aliekpess den duvar için reflektif 3m kumaş getirdim (200Tl) 150 lümen bile çok fazla geldi ,endişeye yer yok kafayı kullanın yeter.Kibrit ışığı bile bu perdede göz alıyor, 150 lümenle gündüz günesli odada bile film seyrediyorum .Akıllı olun lümen tuzag8na düşmeyin

• Ural60 U kullanıcısına yanıt

linkini de yazsaydın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ural60 U kullanıcısına yanıt
    Taşınabilir pilli olmasının ne anlamı kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emr556 E kullanıcısına yanıt
    DLP sensörler ayna tabanlı, native denilen fiziksel çözünürlük ayna sayısı ama pixel sayısı değil. Yani her bir ayna açı değiştirirken iki pixel arasında bir atım daha yapıyor perdeye ve fiziksel çözünürlüğün üstündeki çözünürlüklere çıkabiliyorlar. Yine de tabi daha yüksek fiziksel çözünürlük daha iyi olur ama bu parlaklıkla bu projeksiyonun işi zor. Şarj bitmesin diye düşünüyorlar muhtemelen ama prize takıp da kullanacak insanlar, iki farklı güç modu koysalar iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 2 Eylül 2024; 12:15:25 >
  • Yeni olan ne bunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.