Şimdi Ara

Anker - Spigen - QCY H3 Pro - Shaza markaları arasında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004

-Spigen Audio Kulak Üstü P10 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - ANC Pro Aktif Gürültü Engelleme + ENC 5 Mikrofon - 40mm Titanyum Sürücü - 60 Saat Pil - iOS & Android EQ App Şeffaf & Gaming Mod - ASD09691

-Shaza 30 Saat Pil Ömrü Anc Gürültü Engelleme Kablolu ve Kablosuz Kullanım Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık SS3503/BK

-Qcy H3 Pro Hybrid Anc Hi-Res LDAC Bluetooth 5.4 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık Çift Cihaz desteği

-Qcy H3 Hybrid Anc Hi-Res Bluetooth 5.4 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık Çift Cihaz desteği siyah

Yukarıda yazdığım kulaklıklar arasında kaldım. Alma amacım açıkçası evde kaliteli müzik dinlemek. Genelde android tvden youtube üzerinden dinliyorum. Normalde kablolu kulaklık kullanıyorum ve kulak içi kulaklık kullanamıyorum.

Telefonum iphone 14 pro max ve "Ugreen Bluetooth 5.0 aptX LL 3.5mm Aux Ses Adaptörü ve USB Ses Kartı" cihazına Earpods takarak müzik dinliyorum. Bilgisayarda da "ugreen Masaüstü Standlı USB Girişli PC Bilgisayar Mikrofonu" kullanıyorum ve mikrofonun üzerinde aux çıkışına EarPods takarak kullanıyorum.

Geçenlerde kaskım için interkom almıştım ve test etmek için telefondan müzik açtım ve uzun zamandır bu kadar kaliteli bir müzik dinlemediğimi fark ettim. Bu nedenle kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Hepsiburada kuponum var ve kasım indirimleri döneminde kulak üstü kulaklık almaya karar verdim. Fakat kulaklık konusunda bilgim olmadığı için bu konuyu açıyorum. Bildiğim kadarıyda apple de yüksek kaliteli müzik dinlemek için aac gibi kodek çözücü olması gerekiyormuş ama dediğim gibi çok fazla da bilgim yok.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.