tam satın almak üzereydim ki bildirim geldi . yorumuna güveniyorum dostum. umarım ankeri almadığıma üzülmem. teşekkürler. |
bu wonderboom dan daha iyi, fakat boom 2 ya da boom 3 ile kıyas konusunda ikisini de kullanan arkadaşlar boom diyorlar. |
Bence yorumu yanlış anladınız. Motion+'ın daha iyi olduğunu söylemek istemiş arkadaş. |
ahahahah aynen :) ve stoklar bitti. ve ben alamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 27 Kasım 2020; 16:44:3 > |
Sonunda bitti. Almamak için çok direndim. Alan tüm arkadaşlar güle güle kullansınlar. |
1000 TL'ye kadar bunun üzerine cihaz yok arkadaşlar, 13 farklı hoparlör denedim, sonuç aynı. Motion+ yıkıp geçiyor alayını. |
Hocam 1. sayfada bir yorum yaptım AUX ve Bluetooth farkı ile ilgili. Bir kontrol edip mümkünse deneyebilir misiniz ? Ve bu konuda bir çözümünüz var mıdır ? |
Anker, Ue Boom 2 den daha iyi demek istemiştim, sanırım yanlış anlaşılma olmuş🙄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanımda değil hocam cihaz, bakamıyorum o yüzden. |
Ahah aynen 3 tane vardı stokta iyi direndi 2 gün boyunca .. Ben de direndim almadım |
|
Bana motion+ gönderdiler fakat ürünün kutusunda koruma bandı,sticker yoktu. İade ürün olabilir. Ama kozmetiği iyi ve ürünü de beğendiğim için geri yollamayacam. |