Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.652
Cevap
43
Favori
181.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu iş için kulak içi olanlar sanki daha makbul. q10 ağır.
  • arkadaşlar taotronics tt-ba09 pro aldım ve pc ye jak ile bağladım kulaklığada bluetooth ile pc ye değil taotronicse bağlandım.. daha sonra microsoft storeden dolby acces uygulamasını satın aldım ses inanılmaz fark etti. müzik olsun film olsun mest oluyorsunuz. filmlerde sinema salonunda gibisiniz hifi müzikler de ise sesler çok berrak ve net

şimdi hoparlörler de denicem monster 1+1 clearty hd var

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

arkadaşlar taotronics tt-ba09 pro aldım ve pc ye jak ile bağladım kulaklığada bluetooth ile pc ye değil taotronicse bağlandım.. daha sonra microsoft storeden dolby acces uygulamasını satın aldım ses inanılmaz fark etti. müzik olsun film olsun mest oluyorsunuz. filmlerde sinema salonunda gibisiniz hifi müzikler de ise sesler çok berrak ve net

şimdi hoparlörler de denicem monster 1+1 clearty hd var

ya arkadaş taksitle zor bela 300 tl'ye Q10 almışım. şimdi niye yedi icatlar çıkarıyorsunuz :D

Şaka bir yana,

kaç bluetooth cihazı aynı anda bağlanabiliyor o cihaza?

• N20 kullanıcısına yanıt
    2 cihazı aynı anda bağlayabiliyorsun

269 tl kulaklık
    244 tl adaptör
    29 tl dolby acces yazılımı
    Total 542 tl

Para puanlardan 59 tl düştü 483 tl ye mal oldu

Bilindik markaların giriş seviyesi kulaklıklarını bu paraya alamıyoruz
  • Anker soundcore life 2 neo aldım çok güzel. Teknosadan aldım. Ses kalitesi bass kalitesi her şeyi çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses gecikmesi ölçmek isteyen buyursun linke

Anker Q10 ve PC de BT4 var.

Sıfır gecikme.

• Makify kullanıcısına yanıt

Q10 ve vortex mevcut, açık ara ses kalitesinde Q10 önde.

• Merhabalar, konudaki mesajların hepsini okumaya gayret gösterdim ve bu kulaklığın özellikle siyah modelini almaya karar verdim. Şu an pusuya yatmış indirim bekliyorum ancak birkaç sorum var.

Cihazım Xiaomi Mi 9T. Hi-Res sertifikası var ve Bluetooth tarafında AAC, LDAC, aptX TWS+ gibi ses kodlayıcı özellikleri destekliyor. Ancak hiç Bluetooth üzerinden müzik dinlemedim. Müzikte kaliteye düşkün biriyim ve halihazırda Revonext QT2 kullanıyorum. Poweramp üzerinde FLAC şarkılar dinlesem Chi-fi kulaklıklar gibi performans alır mıyım sizce?

Bazı arkadaşlar sol taraftan sesin kısık geldiğini belirtmiş. Bu sadece kırmızı-siyah kulaklıklarda mı oluyor? Elimdeki Revonext QT2'de sağ taraftan %5 kadar daha kısık ses geliyor diye değiştirme kararı verecek kadar takıntılı biriyim maalesef. Bu kulaklıklarda tüm renklerde kronikleşmiş bir sorun mudur bu?

• rawkid2 kullanıcısına yanıt

Bu kulaklıkta APTX yok.

Benim note 8 prodaki hali resimde var.. kırmızı renk var.

Sendeki kulaklığı kullanmadıkça anker ile karşılaştırma yapmak zor.

Sol Ses kısık kavramı göreceli bir şey. Ben psikolojik olduğu kanaatindeyim.

Bu takıntıya ben de burda rastladım

Sonra taotronics 85 aldım sanki o da mı öyle diye pinpiriklendim.

Kulaklığı ters tak yine sol eksik hissine kapılabilirsin bazen.

Bilgisayarda ve telefonda eqo ayarları ile çok temiz sesler alınabiliyor. 

Bana şahsen pc de youtube üzerinde tizler az geliyor

Uygulamadan eko ayar yapınca mükemmel bana.

Yazdıklarına bakılırsa sen anker alırsan ertesi gün iade edersin.

demedi deme

"Kronik ( dip ses + sol sesin azlığı + genel ses azlığı ) sorunu var diyen" çok.

ama ben kronik sorun göremedim. ( üretim sektöründe Kalite Kontrol işi yapıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Aralık 2020; 2:2:0 >

• TiSKE kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Takıntılı biriyim dediysem de bu olmayan sorunları varmış gibi hissediyorum anlamında değil kesinlikle. Mesela elimdeki kulaklıktan örnek vereyim.

Revonext QT2 kulaklığı evdekilere denettirdim ve hiç bişey söylemedim. Sadece bir sorun olduğundan bahsettim. Hepsi dikkatli dinlediğinde sağ taraftan sesin biraz daha kısık geldiğini söyledi. Ama onlar için bu durum çok dikkat verince anlaşılan ve sorun olmayan birşey iken benim için dikkatimi bozan ve huzurumu kaçıran bir soruna dönüşüyor.

Eğer Anker kulaklıkta bir sorun yoksa takıntı yapacağım bişey de yoktur. Önyargıyla yaklaşıp kendime sorun çıkarmam yani :)

Ses kalitesi benim için belirleyici olacak. Öyle eften puften şeyleri sorun etmem ama sibilans yüksek olursa ya da ses temiz olmaktan uzak, enstrümanların birbirinden ayrılmadığı bir deneyim olursa dediğiniz gibi diğer gün iade ederim :) Bugüne kadar denediğim kulak üstü kulaklıklar hep kötüydü şansıma. O yüzden bu konuda hem çok meraklı hem çok endişeliyim.

• Kulaklık bu akşam elime ulaştı. İndirimde olduğu için Kırmızı-Siyah rengini aldım. Muhtemelen konuda en çok merak edilen şu "İteration 2" konusundan bahsedeyim. Kutusunun altındaki etikette böyle bir yazı vardı. Kendi adıma mutlu olsam da gerçekten fark var mı yok mu henüz bilmiyorum tabi

Bu arada bir taraftan fazla ya da az ses gelmesi ya da dipses gibi problemler yok. Ses netliğinden çok memnun kaldım. Birazcık ağır ama. Ona alışmak zaman alacak. İlk defa kulak üstü kulaklık kullanıyorum.

• Özellikle TV için çok ideal. Bazı telefonlarda ses seviyesi düşük olsa da o bile yeterli. Bu fiyata çok kaliteli sesi var. Yüksek seste boğulma olmadi bende. Malzeme kalitesi de iyi. Şarj konusunda muazzam. Telefondan TV'ye aktardığım müziklerde bazen çıt çıt ses geliyor. Telefonda bu sorun yok. Sebebini çözemedim. Bazı arkadaşlar da aynı sorunu dile getiriyor. Onun dışında bir sorun göremedim. Geçenlerde Tenet DTS izledim. Çok iyiydi.

• Bu kulaklığı 8 kasımda almıştım, yaklaşık 37-38 gündür kullanıyorum. Hiç şarja takmadım ve batarya hala %70 de, yani kablosuz olarak şarjını bitiremedim. Ses kalitesinden çok memnunum ama bluetooth sinyali bende baş ağrısı yapıyormuş, onu anladım. İki üç şarkıdan sonra kulaklığı çıkartmak zorunda kalıyorum. Asıl amacım televizyonda kullanmaktı, film seyrederken beş on dakika sonra başım ağrımaya başlıyor. Diyeceksiniz ki kulaklık ağır ondandır, hiç alakası yok çünkü aynı kulaklıkla kablo ile saatlerce müzik dinliyorum ve hiç bir sıkıntı yok. İlk bluetooth kulaklığım değil, daha önce telefon görüşmesi için Jabra, Samsung vs tek kulak mikrofonlulardan kullanmıştım, ama sanırım onlarda sinyal bu kadar güçlü değildi ve kullanım telefon görüşmesi ile sınırlı olduğundan çok uzun değildi. Q10'u Bluetooth la doğru düzgün kullanamayınca Bim den Sony WI C-200 aldım, onun vericisi kablo üzerinde kafadan uzak olduğu için Q10 kadar rahatsız etmiyor, ses kalitesi de iyi ama bir kafa üstü kulaklık değil sonuçta.

• Arkadaşlar herkese merhaba Q10 yaklaşık 13 aydır kullanmaktayım memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat 15 gün önce kulaklık pedi yırtıldı servisten yeni ped talep ettim gonderim yapılacak ama ped değişimi nasıl oluyor bilen var mı acaba?

• Edit: Evet kulaklığı yanlış takıyormuşum Kafa bandını öne doğru alınca ağrı falan kalmadı

Bende mi sıkıntı var acaba yoksa bu kulaklık çok mu rahatsız edici arkadaşlar Daha takmaya başlayalı 10 dakika oluyor kafamın tepesi ağrımaya başlıyor. Ayarını nasıl yapacağım bu meretin? Kademeleri her türlü denedim yine de kafamın tepesi uyuşuyor. Ben sevmeye çalıştıkça bu kulaküstü kulaklıklar kaçıyor benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rawkid2 -- 18 Aralık 2020; 20:40:51 >
  • Dostlar müziği durdurduğunuzda duyduğunuz dip sesin çözümünü söyleyeyim. Kulaklığın kendi üzerinden sesini maksimumun 2-3 kademe altına getirmek. Kulaklık kutudan çıktığında kendi üzerinde sesi maksimum durumdaydı ve o sinyal sesi duyulacak kadar geliyordu. Kulaklıktan 3 kademe kısınca artık ses gelmez oldu.

• rawkid2 kullanıcısına yanıt

Kulaklığın kendi sesinizi nasıl kısıyoruz hocam? Ben her yerden bağlantısını kestim. Ses kısmaya bastım. Bir değişiklik olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patates Süvarisi

Kulaklığın kendi sesinizi nasıl kısıyoruz hocam? Ben her yerden bağlantısını kestim. Ses kısmaya bastım. Bir değişiklik olmadı.

Ben telefona bağlıyken yaptım. Aynı anda telefonun da sesi kısıp açıyordu ama kulaklıkta bir süre sonra maksimum sese ulaştığınıza dair ses geliyor. Ondan sonra iki kere ses kısmaya basın. O sinyal sesini artık istesem de duyamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.