|
Merhaba, Anker 323 sarj cihazim var. Gece yarisi evde agir plastik kokusuyla uyandim, ilk basta disarida yangin oldugunu zannettim, kokunun kaynagini bulamayinca telefonumu sarj etmek istedim ancak kablosunun sarj girisine girmemesiyle durumu fark ettim: ![]() Cihaza Varta marka powerbank Ugreen'in usb-c to usb-c kablosuyla bagliydi. Ancak anladigim kadariyla erime usb-c portu yerine usb-a portunda olmus. Anker'in powerbanklerinde gecen yil yanma ve patlama olaylari sebebiyle yaklasik 1 milyon cihaz geri cagrilmis. Bu cihazla ilgili resmi bir geri cagirma vs yok, ancak amazon uzerinde en az bir kisi daha benzer bir durumu yasamis, ayni sekilde usb-a portunda erime olmus: ![]() Ilk defa boyle bir sey yasadim, anladigim kadariyla yangina sebebiyet verebilecek kadar tehlikeli bir durum. Neden kaynaklanir, bu durumda ne yapilabilir, nerelere bildirimek/sikayet etmek gerekir, bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicium Mehemii -- 15 Temmuz 2026; 10:15:58 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler