Şimdi Ara

Anker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C - Robot Süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Robot süpürgeleri 7 gün boyunca araştırdım. İncelemediğim marka model yok. Moplu mopsuz 2 model olup kendi içinde farklı özelliklerdedir.

    Moplu yada mopsuz çekim gücü, tek - çift yan fırçalı, wifi var yok, uzaktan kumandalı - kumandasız olup marka modele göre fiyat durumu değişir.




    Eylül ortası aldık 1 ay olmadı alalı. Bu tecrübelerim olumsuz anlaşılmasın ne var ne yok her şey ayan beyan iletiyorum ve çok çok memnunuz.

    35c için ;
    Ev dışında iken Wifi ile cihazı açıp temizliğe başlatabilirsiniz. Yine telefondan haftanın istediğiniz günü ve saatine ayarlayıp o gün ve saatte çalışmaya başlatırsınız. Kumandasında ekran yok tv kumandası gibi olup istediğiniz gibi temizliği tuşlarsınız.

    • Temizlemesi gayet iyi, zemine göre hızını otomatik ayarlıyor. Yerdeki tüm kırıntı, saç, tüy vs topluyor. Büyük süpürge ile süpüğürdüğünüz halıda bile mutlaka birşeyler alıp haneye atıyor.
    • Fırça, filtreler ve toz haznesinin temizliği pratik. Malzemeler kaliteli, öyle elde kalacak cinsten değil. Fırçaları elinize alınca çok şaşırdık çünkü çok çok kaliteli. Öyle dandik ucuz malzeme değil.
    • Malzeme kalitesi çok iyi, ön sensörleri duvar tahta gibi sert zeminlerin beyaz yada açık rengi görüp çarpmıyor ama kahve ve koyu renkli yerlere toslayarak yön değiştiriyor. Tabii bu toslama çarpması ile önündeki sensörler vasıtası ile yön değiştirmsi şeklinde bunun makineye vs zararı yok zaten bu şekilde tasarlanmıştır.



    Yaklaşık 3m uzunluğunda şerit ile gelmiş olup bunu keserek istenmeyen yerleri bu şerit ile engel koyarsınız.


    Şarj olunca uyarı vermiyor. Ve yüzde kaç olduğunu şarj olurken yada kullanımda görmüyorsun ama görsel olarak ne kadar kaldığını gösteriyor. Çok iyi süpürüyor halı yada sert zemin fark etmez. Topladığı ne varsa halıda - set zeminde nasıl neren buluyor bunları dersiniz. Çok ama çok memnunuz. Şarjı bitince yuvasına kendisi gidiyor ve buluyor sorun yok. Telefondan şarjını görürsünüz kumandasında ekranı yok ve ürünü her şekilde kumandadan kontrol eder gibi telefondan yönetebilirsiniz. Navigasyonlu modellere çok ücret vermenize gerek yok. Siz dışarıdayken temizliğe başlatırsınız bitti gitti. Şu odayı yap yada odanın belli kısımlarını yapma gibi işlemleri yok bunu bilerek aldık zaten. Mopsuz bir üründür. Ev süpürülünce mop tüm ev için 15 dk da biter. Önemli olan süpürülmesidir zaten.


    Bu arada en sondaki tek çerçevede 4 lü görsel var orada gördüğünüz gibi amacım hepa filtrenin ömrünü uzatmak. Yani ön filtrenin de önüne ıslak mendilin kurusunu koydum bitti gitti. Hazneyi döküp o mendili oradan atınca çok temiz oluyor daha kolay temizlenmil oluyor tavsiye ederim hani.

    Bu arada hangi orayı temizleyecekse o odanın içine şarj istasyonunu prize takıp kapıyı kapatın ki işi bitince şarja bağlansın yoksa istasyonunu arar durur. Biz böyle yapıyoruz. Yada beraberinde gelen şeridi istediğiniz uzunlukta kesip kapıyı kapatmadan kapı önüne koyun orası artık onun sınırı olsun yaklaşmasın oraya.


    ...

    Anker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot Süpürge
    Anker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot Süpürge
    .
    .

    Anker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot SüpürgeAnker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot Süpürge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enenengin -- 17 Ekim 2021; 10:28:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Anker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot - Anket robovac 35C -  Robot Süpürge

    Telefondan kontrolü bu şekildedir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.