< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ankastreden gelen dış kabloyu nasıl uzatabilirim?
-
-
Cat5e veya cat6 kablo işini görür. Senin kablonun iki uçuyla diğer iki kablo uçunu yak1 ile bağlarsın. Sinyal kaybına takılma. Hız ve kalitede ilk etken santrale uzaklığındır.
-
-
Belirteyim henüz internet bağlatamadım resimdeki kabloyu 30m uzaklıktaki evime getirmem lazım. Bunu nasıl hangi kabloyla yapabileceğimi detaylı anlatırsan tanıdığım elektrikçi bir arkadaşım var ona gösterip yaptırtayım. Ve interneti evime bağlatayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyah kablo binaya gelen telekom kablosu. Sen kutu içi regletten eve çekesçeksin. Yazılı kağıt olan kablo gibi iki ince kablo varya onu kendi kablonla birleştrireceksin.
-
Kusura bakmayın biraz uğraştırıyorum fakat dediklerinize youtubedan bakarak anladığım şudur.
Ben herhangi bir cat 6 kablonun bir ucunu açıp ankastredeki pin e bağlayacağım diğer ucunu da evime çekip rj45 ucuyla modeme sokacağım doğru mudur ? Peki o siyah kablo ne işe yarayacak ve de eve gelen kurulum ekibine ne iş kalacak ben onu yapınca ?
RJ 45 değil RJ 11 o siyah kablo telekoma ait. O kablo binadaki ankestreye bağlı. Yeni abone olacaksan abone olduğun firma sana yardımcı olur. Kurulum konusunda.
-
Olmuyor işte o kablonun binaya yetişmesi lazım diyo o da yetişmiyo. Kuruluma geldiler yetişmediğini görünce bunu halledin bi daha başvurun dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roldoo -- 18 Şubat 2023; 0:44:43 >
Telekoma söylüyorum ben ev sahibimin altyapısını kullancam uzun kablo verin diye onla da ilgilenmiyolar
Bu kablonun yukarı ucu nereye gidiyor. Kutuya bağlı olan kısmı değil. Sizin eve mi gidiyor.
-
Boşta bir yere gitmiyor.
Sen siyah kabloyu mu diyorsun. Yazılı kağıt olanı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 18 Şubat 2023; 0:53:8 > -
İnanın bilmiyorum size şöyle anlatayım. Ben millenicomdan internete başvurdum adresi de verdim. Sonra kurulum ekibi geldi ve sizin dairenize bu kablo erişmez erişmediği için de ben kurulumu yapamam kablo sizin eve girecek ki ben kurulumu yapayım dedi ve iptal etti. Ben de 2 haftadır bu kabloyu nasıl bir şekilde evime kadar uzatırım onu arıyorum. Daha önceden de belirttiğim gibi bu kablodan benim daireme uzaklık 30 m kadar
Siyah kabloyu diyorum. İkisi arasındaki fark nedir? Bir de benim internete erişmem için siyah kablomun benim evime girmesi gerekmiyor mu ?
Yetişmeyen hangi kablo onu anlamadım. Yazılı kağıt olan ise 2 tel kablo varya cat kablonun herhangi 2 telini yakla bağlayıp eve kadar çekeceksin.
-
2 kablonun da şu an benim evimle herhangi bir bağlantısı yok. Usta rica ediyorum çözelim şu problemi çünkü mobil veriye bütçe dayanmıyor. Ben evime interneti nasıl getireceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roldoo -- 18 Şubat 2023; 0:57:46 >
Resimde yazılı kağıt senin mi?
-
Benim. Yani ben başvuru yaptığımda gelip koyulan bir kağıt diye biliyorum.
Kağıt olan 2 renkli kabloyu ek yaparak eve uzatacaksın. Sana uç bırakmışlar ek yapasın diye. Siyah kabloyla senin işin yok.
-
Peki bu siyah kablo neden var ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- gıbırnet referans kodu
- vefat eden kişinin elektrik aboneliği iptal edilmezse
- comnet engelli indirimi
- modemi router olarak kullanma
- comnet fiyat
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- vodafone ev interneti tarifeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X