Şimdi Ara

Ankastre KUTUSU Netspeed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netspeed internet bağlattim daha önce ttnet vardı kapattım onu 1.5 yıl oluyor bana bu netspeed kullanıcı adı ve şifresi verdi ama Ankastre kutusundan kablo falan dediler ben ilk kez int. Baglatmiyom eve daha önce vardı bende ttnet sorum şu interneti kapattığımda ttnet ankastrrden kabloyu sokuyor mu yoksa ilk kez net bağlayan icin mi bu ankastre den kablo bağlamak olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dsl sinyali varsa kullanıcı adı şifreyi girin sinyal gittiyse elektrikçi çağırın ankastreden bağlasın
  • Hocam benim daha önce internetim vardı kapattım ttnet bu ankastre olayı ilk kez bağlantı yapacaklar icin mi yoksa int. Kapatınca gelip onu kesiyorlar mı bir şey anlamadım valla

• anlıyorum zaten diyorum ki modeme sinyal geliyor mu kestiklerini oradan anlarsınız çünkü üyelik bitince kesinlikle kablo kesilir diye bir kural yok
  • Adsl yanıp sönüyor , ama salonda 2 tane modeme giren kablo var deliğinden var takmasam da yanıp sönüyor modem asus

• Birde bu verdileri şifreyi modeme girip admin admin deyip oraya mı gireceğim

• rush99 kullanıcısına yanıt
    vdsl aldın vdsl modemin yok di mi

kablo kesme diye bi olay yok. aynen devam edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam adsl aldım speed75 i ama vdsl modem de var bende Şifre falan gelince net gelmiş mi oluyor kendileri de bilmiyor

• modem arayüzüne girin şifre admin admin, hızlı kurulum yapın internet geliyor mu kontrol edin
  • Tamam hocam teşekkür ederim bu konularda cok cahilim hic anlamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.