Şimdi Ara

Ankastre Fırın Seçimi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankastre fırın ihtiyacım var. Aradığım özellikler:

Aynı anda 2/3 tepsi pişirebilme,
    temizleme sistemli veya kolay temizlenebilir,
    teleskopik raf,
    soft kapak

Bu özelliklerde daha ekonomik ürün öneriniz olur mu? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi rica ediyorum.
    Ben Bosch/Siemen ve Electrolux olarak aşağıdakileri değerlendirdim.

Bosch HBG53R550 - 1465 TL (3 tepsi pişirme, arka-yan duvar temizleme, teleskopik ray, soft kapak)

Electrolux EOB5450AOX - 1500 TL (emaye iç yüzey, 3 tepsi pişirme, teleskopik ray, soft kapak)
    Electrolux EOB63300X – 1182 TL (emaye iç yüzey, 3 tepsi pişirme, teleskopik ray, soft kapak)

• bosch ve arçelik markalarına bakın..

ürün sonrasında bir problem yaratırsa yedek parça ve satış sonrası hizmette bu iki marka daha iyi.. ben kriterlerinize elektrik tüketimini de eklemenizi tavsiye ederim..

ankastre vs gibi ürünlerde pek mesaj yazılmıyor.. o yüzden buraya çok güvenip beklentinizi de yükseltmeyin..
  • Teşekkür ederim görüşleriniz için.
    Benim en büyük çekincem, alıyor olacağım fırında özelikle pişirme sorunu yaşamak. Yani altı pişmedi, içi pişmedi, üstü yandı, vb.

Siemens/Bosch grubu servis konusunda şikayetvar' da çok fazla kayıt var ve beni tedirgin ediyor.
  • servis konusunda türkiyedeki en iyi firmalardan biridir bosch.. keza arçelikte öyle..
  • Yukarıda belirttiğim modelleri belirlerken başlangıç noktasına döndüm ve Siemens 539E1T aldım. 1200-2000 TL vermeyi anlamsız buldum ve hemen hemen aynı özellikleri barındıran bu modeli 750 TL' ye aldım. Umarım doğru karar vermişimdir. Teslim edip kuracaklar.
    Teşekkür ederim hocam görüşlerin için.
  • hayırlı olsun.. güle güle kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yurekli_

Yukarıda belirttiğim modelleri belirlerken başlangıç noktasına döndüm ve Siemens 539E1T aldım. 1200-2000 TL vermeyi anlamsız buldum ve hemen hemen aynı özellikleri barındıran bu modeli 750 TL' ye aldım. Umarım doğru karar vermişimdir. Teslim edip kuracaklar.

hocam fırından memnun musunuz? pişirme performansı nasıl :) bende araştırıyorum da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kingablu kullanıcısına yanıt
    Fırını eşim kullanıyor. İlk başlarda fırının karakterine alışma süreci yaşadı. Eski fırına göre pişirme süresi farklı doğal olarak.

Şimdiye kadar kek, poğaça, börek, etli yemek ve aynı anda 2 tepside pişirme yaptı. Yanan ya da pişmeyen olmadı. Ufak müdahaleler oldu. Altı tam kızarmamış, 5dk daha altını pişirelim gibi...

Ancak genel olarak memnunuz.
  • quote:

Fırını eşim kullanıyor. İlk başlarda fırının karakterine alışma süreci yaşadı. Eski fırına göre pişirme süresi farklı doğal olarak.

Şimdiye kadar kek, poğaça, börek, etli yemek ve aynı anda 2 tepside pişirme yaptı. Yanan ya da pişmeyen olmadı. Ufak müdahaleler oldu. Altı tam kızarmamış, 5dk daha altını pişirelim gibi...

Ancak genel olarak memnunuz.

teşekkürler hocam
  • quote:

Yukarıda belirttiğim modelleri belirlerken başlangıç noktasına döndüm ve Siemens 539E1T aldım. 1200-2000 TL vermeyi anlamsız buldum ve hemen hemen aynı özellikleri barındıran bu modeli 750 TL' ye aldım. Umarım doğru karar vermişimdir. Teslim edip kuracaklar.

Hocam bende bu ürünü almayı düşünüyorumda,hangi ilden aldınız?
  • alperotti89 kullanıcısına yanıt
    Ankara' dan Siemens bayiinden aldım.
    İnternet' ten 700-750 arası bulmak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperotti89

Ankastre setini bugün Ankara'dan aldım bende. Ürünler bunlar :
    -http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/f%C4%B1r%C4%B1nlar/HB532E3T.html
    -http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/ocaklar/EO616PB10E.html
    -http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/davlumbazlar/LC64BA521T.html
    nasıl ürünler?

hocam fırına baktım hoşuma gitti güzeldi siz set olarak ne kadara aldınız acaba şikayetvarda siemens e dair fırınlarının pişimediği konusunda çok fazla yorum okudum soğudum sizin öyle bir sıkıntınız var mı acaba

• varsa ankastre set önerileriniz alırım efendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.