Şimdi Ara

ANKARDA DERİ DİREKSİYON KAPLAMA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 model focus 1 aracımın direksiyonuna deri kaplatmak istiyorum. ankarada bu işi temiz veuygun fiyata yapabileceğim bir yer tavsiyesi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• bunun işçiliğinin çok zor olduğunu biliyorum sitemizde istanbulda art car var bence direksiyonu söküp oraya gönderin işçilikleri gördüğüm kadarıyla çok iyi
  • forumda bir arkadaş daha önce yaptırmıştı gayet de güzel oluyor tavsiye ederim.(ben eskişehir de yaptırdım)

SERBAY OTO DÖŞEME "Zevkinizi İşliyoruz"

SERKAN ARSLAN BAYRAM BOZKIR
    0 537 557 07 14 0 539 686 21 76

OTO SANAYİ SİTESİ 1.CADDE 2530 (Eski 8) . SOKAK NO: 4/A ŞAŞMAZ ANKARA
    TEL: 0 312 278 25 62
  • kardes merhaba ben ankarada deri direksiyon kaplıyporum.ınternette oylesıne gezerken senın feryadını duydum ona ıstınaden yanıt vermek ıstedım ben yıllardır derı dıreksıyon kaplamaktayım,ıstersen referans olarak galarıcı telefonları verebılırım ben sımdık kendı cebımı verıyorum bızde hersey garantılı vede kesınlıkle kaplamarımız derıdır ıdda edenlere 100 bin lırasına ıdaya bıle gırebılırım.benım bu baba meslegıdır,rahmetlı babam benım eskı amrakına dosemelerı yapardı bız sanatı bu sekıklde ogrendık bız 3 kardesız ıstersen eger ben sana cep telefonunu vereyım ara goruselım.0506 542 09 33 ısmım fatih
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazlıer

YARGIÇ 06 ARKADSIM MERHABA BEN DERİ DİREKSİYON KAPLAMASI YAPIYORUM YAKLAŞIK 10 YILDIR DAHA EVVELINE GIDERSEN DÖŞEMECİLİK SANATI BABADAN OĞULA GECEN BİR BİÇİMDE BİZE KALDI BABAM DAN ALDIM SANATI DİREKSİYON KAPLAMA MERAKI BENDE VARDI SON 10 YILDIR ÖĞRENDİM KAPLIYORUM TELEFONUMU VERİYORUM SANA İSTERSEN ARA GÖRÜŞELİM OLDUMU.SANA İYİ GÜNLER.0506 542 09 33

bi önceki mesaj da senin kardeşim. 28 ağustosta yazmışsın . ayda 1 hortlatma istersen
  • İstda 100 tl yapiyorlar %100 deri her marka ve hermodel icin gecerli
  • Adanada 50 liraya yapiyor birisi.. Oldukca iyide isciligi ve malzemesi var.. Baska yerlerde pahali diye adamin atolyesinde izmirden ankaradan falan mercedes direksiyonlari vardi kaplamayi bekleyen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.