Bildirim
Ankarayı bilenler bakabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anlamadım iki bölüm birden mi okuyacaksın ? odtünün ulaşımı hacettepeden çok daha kolay, hacettepenin kampüsü biraz tepede kalıyor. ama iki okulun kampüsleri yan yana.
ankara üni nin çok fazla farklı yerlerde kampüsü var hangisi olduğuna bağlı. -
Sorunun ilk kısmını anlamadım. Ulaşım açısından değerlendireyim.
Ankara Üniversitesi dağınık kampüslüdür. Tıp fakültesi sıhhiyede, fen edebiyat tandoğanda, hukuk-siyasal cebecidedir. Hepsi oldukça merkezi yerlerdir ve ulaşımı rahattır. Bir tek bazı mühendislikler Gölbaşı'ndadır ve oraya ulaşım nispeten daha zordur. Hacettepe'de sağlıkla ilgili bölümler Sıhhiye'de geri kalan bölümler Beytepe'dedir. Beytepe ve Odtü Kampüsü birbirine 10-15 dakika mesafededir. Ancak Beytepe'ye ulaşım Odtü'ye göre biraz daha zordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 6 Temmuz 2018; 18:31:1 > -
Vallaha soruyu anlamadım ama odtüden merkezi olan yerlere ulaşım kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ODTÜ'nün ulaşımını kolay -
Kaydolabiliyorsun birisi önlisans diğeri lisans olması koşuluyla. Ben Hacettepede sağlıkla alakalı 2 yıllık bir bölüm okuyacağım örgün, ODTÜ`de ise Mühendislik okuyacağım. Ondan sormuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 8 Temmuz 2018; 20:7:21 > -
Hacettepenin sağlık bilimleri yüksekokulu ve ODTÜ mühendislik fakültesi arasını merak etmiştim ama sıkıntı yokmuş galiba. -
Birazcık ondan da korkuyorum ama asıl amacım İngilizce öğrenmek ve ODTÜlü mühendis olmak. Olmazsa artık Hacettepede mühendislik tercih edeceğim. -
ulaşım genel olarak rahat ve kolay hocam -
Hacettepe'de Kimya bölümü okuyorum. Dersleri mühendislikten bayağı zor.
Bence en iyisi ODTÜ Bilkent Hacettepe den birini seçip kampüsten dışarı çıkmamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birhacettepeli -- 8 Temmuz 2018; 23:28:1 >
Mühendislik okuyacaksan ODTÜ veya Hacettepe pek fark etmiyor. Önemli olan üniversitedeki çalışmandır. Tabi yine de ODTÜ Hacettepe'ye göre biraz daha iyidir.
Ulaşım için Kızılay'dan aktarmalı Çayyolu metrosu var. ODTÜ, Bilkent ve Hacettepe'de okuyanlar bu metroya biniyorlar. Hacettepe'ye gitmek için Beytepe'de inmen gerekiyor. Ondan sonra okula giderken ring otobüsleri var. Bir de ODTÜ için ek olarak Güvenparktan kalkan dolmuşlar var. Onlar da ODTÜ içine kadar gidiyor diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 8 Temmuz 2018; 23:31:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X