Şimdi Ara

Ankarayı bilenler. A.Ü Adalet yüksek okulu cebeci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarayı bilenler. A.Ü Adalet yüksek okulu cebeci.

Buraya otogardan nasıl gidecem. Arası çok uzakmı. yardım.

• Sıhhiyeye köprüsünün ordan dolmuş geçiyor

yol üzerinde basit bir yerde okul dediğim yerden kime sorsan söyler nasıl gideceğini
  • Evet şimdi google earth den baktım, cebecideymiş daha once cebeciye kredi yurtlar kurumu için gitmiştim sanırım aynı yerde. Sıhhiye körüsü bu kızılaydan kugulu parkın tersine dogru gittigimizde ilerideki üstten giden yol degilmi. Ordan yurunerek 15-20 dakikada gidilir sanırım.

Sagol
  • Yan bina Adalet ana bina Hukuk olması lazım dikkat :))

rica ederim ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 31 Ağustos 2007; 14:26:18 >
  • Otogardan yani AŞTİ den gelecekseniz dolmuşa binmenize gerek yok (zor olur) AŞTİ den Ankaray raylı sisteme geçin bindiğiniz trenden son istasyondan bir önceki olan kurtuluş istasyonunda inerseniz istasyondan dışarı çıktığınızda okul karşınızda duruyor olacaktır.

Hayırlı yolculuklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Otogardan yani AŞTİ den gelecekseniz dolmuşa binmenize gerek yok (zor olur) AŞTİ den Ankaray raylı sisteme geçin bindiğiniz trenden son istasyondan bir önceki olan kurtuluş istasyonunda inerseniz istasyondan dışarı çıktığınızda okul karşınızda duruyor olacaktır.

Hayırlı yolculuklar.

• Teşekkürler gittim buldum sınavıma girdim, çıktım geldim sag saglim evdeyim. Off yorucu bir gundu ankarayı gezemedim. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.