Şimdi Ara

Ankaratıplı gerçekten tıp okuyor olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.sınıf olmasına rağmen (?) 7/24 forumda dolaşıyor, laf kavgalarına giriyor, uzun uzun paragraflar döşüyor. E peki nasıl bu kadar bilgili (?) derseniz tek yaptığı şey doktorlarla,
    tıpla ilgili siteleri gezip copy-paste yapıyor, sadece bu kadar.

Kanıtım yok, kaynağım da oturma organım ama ben tıp okuduğuna inanmıyorum arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Forumda ne kadar adamakıllı üye varsa kaçırdınız ha gayret onu da kaçıracaksınız

• Ankaratıplı hocam tekrar yks ye hazırlanmalı bize yol göstermek için bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isterse 24 saat duvari izler adam bizi ne ilgilendirir derdimiz ankaratipli mi oldu simdi :D

tipla alakasi olmayan bir insan olmama ragmen actigi tum konulari okuyorum ve ulke gundeminden nefret edip uzak durmaya calisan birisi olarak actigi konulari yararli buluyorum

forumlarda anonim kisilerin dediklerinden bu kadar etkileniyorsaniz engel atarsiniz ve bir daha gormezsiniz yani bu kadar nefret kusmaniza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikkci kullanıcısına yanıt
    Nefret kusmak mı? Abartıyorsun.
    Sadece tıp okuduğunu düşünmediğini yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm

• belli olmaz çelişkili ifadeleri varAnkaratıplı gerçekten tıp okuyor olabilir mi?  dişçilik veya veterinerlik de okuyor oalbilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ogrenci kartini atmisti zamaninda

• hocam her dönem çıkıyor artık alıştım bu şeylere 2-3 kez de paylaşmışımfdırAnkaratıplı gerçekten tıp okuyor olabilir mi? 

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

sadece burdaki arkadas icin demedigimi sen de biliyorsun :)

• Kendinin olduğunu nereden biliyorsun?

• okuyo gibi

• Ankaratıplı gerçekten tıp okuyor olabilir mi?
  • Yani kanıt olabilir mi şüpheli çünkü arkadaşının /dostunun kartı da olabilir ama kanıt olarak da kullanılabilir tabii.

• kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

hocam e devletten ss attı gerçek

• Adam kompleksten kafayı sıyırdı orası bi gerçek neler yaşadığını bilemem artık. Bak güzel kardeşim burayı okuyorsan insanlar çok alakasız şeylerden bahsederken bile onların mesajlarına bordro atıp yazılımcı maaşlarıyla kıyaslamaya başladın adam 9000 sıralama için tıp önerin yazıyor sen intern maaşı 5500 oldu asgari uzman maaşı 18500 oldu cart curt bi de mesut özil var senin gibi 404 error vermiş adam geliyor 30k ile x bölüm mü y bölüm mü diye konu açıyor seninki de mezuna kalıp tıp yazmanızı öneririm hocam diyor olum yazacağınız şeyleri doğru başlıklar altında b*kunu çıkarmadan yazın lütfen a*k.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.