Şimdi Ara

Ankaranın Saygılı insanları (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EGO bayramda otobüsleri parasız yapmış bizde dedik kızılaya gidelim. tamm neyse gayet güzl vakit geçirdik dönücez otobüs bekliyoruz yeni gelmiş gitmiş heralde sırada 2.yiz. 541 bekliyoruz sıra baya kalabalık oldu gelmek bilmedi geç geldi otobüs neyse bi geldi millet orta kapıdan arka kapıdan hurraa bindiler. biz sırada öndeyken bize kaldı en öndeki 2 koltuk şimdi arkada yer kalmadi biz binene kadar oturduk hemen. bi durak gittik bi teyze bindi binerbinmez yer istedi neyse verdik. kalktık ayağa. sonra fark ettik arkalarda millet bağıra bağıra konuşuyo kahkahalar telefonla konuşanlar yüksek sesle müzik dinliyenler hele yanımızdaki çift ingilizce konuşuyolardı kadın türk adam yabancı adam bağıra bağıra konuşuyo bütün ototbüse reklam ettiler kendilerini. bi ara kavga çıktı hakaretler falan. arkadan biri bağırdı klimayı kapat şoför diye. kavga çıkıyodu yine.

yahu arkadaş hiç mi bedava otobüs görmediniz. bedava diye otobüs sizin mi oldu ne biçim insanlarl a yaşıyoruz biz lanet olsun ya parasını verip paralıyla binmediğime binpişmanım bomboş gidiyolardı vallaha.

• Forumda hava sıcaklığı: 4 derece
  • Klasik Türk geni.. Nerde beleş birşey olursa orada rezillik diz boyu olur.. Kimsede saygı diye birşey yok.. Herkes kendini düşünen, bencil bir toplum olduk cıktık.. Ayrıca ordaki adam klimayi kapat mi dedi Klima kapali olur aç derler. Açik olur kapali derler.. Bir türlü çözemedi milleti.
  • ağzına kadar adam dolu otobüste yaz günü klimayı kapat dedi. kavga çıkcak gibi bi ortam oldu zaten o laftan sonra ne kapatcak ya falan diye bağırdı birileri kapatma kapatma falan dediler şöfür bişeyler dedi duymadık. biride 3. kapıyı oyalıyıp durdu her durakta basmışlar düğmeye boş boş her durakta durduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerrMannelig

ağzına kadar adam dolu otobüste yaz günü klimayı kapat dedi. kavga çıkcak gibi bi ortam oldu zaten o laftan sonra ne kapatcak ya falan diye bağırdı birileri kapatma kapatma falan dediler şöfür bişeyler dedi duymadık. biride 3. kapıyı oyalıyıp durdu her durakta basmışlar düğmeye boş boş her durakta durduk.

İnsanlari anlamak zor. Düşüncesizce hareketleri var herkesin. Bazı anlar geliyor ki insanin başına.. Bunlar insan mi sorusu gecmiyor değil kafalardan.. Görmemişlik oldugu gibi kendini bilge adamlar zannedenler var aralarinda onlar daha feci bir durum sergiliyor..
  • Ben hep son gelip ilk biniyorum sen ilk gidip son binmeyi nasıl başardın Bu arada evet bayramlarda ayrı bir komedi oluyor biz arkadaşla en son akşam binmiştik kapının ilk basamağında bile 2-3 kişi tutunuyordu kapı kapanmadan gittik tacizler, çığlıklar, hakaretler tam bir film kadın camdan dışarı bakıyordu adam koşar adımlarla arkasına geçti. Kadın "Sapık mısın ya defol git" dedi adamın yüz ifadesi hala aynı verse parçalayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

Ben hep son gelip ilk biniyorum sen ilk gidip son binmeyi nasıl başardın Bu arada evet bayramlarda ayrı bir komedi oluyor biz arkadaşla en son akşam binmiştik kapının ilk basamağında bile 2-3 kişi tutunuyordu kapı kapanmadan gittik tacizler, çığlıklar, hakaretler tam bir film kadın camdan dışarı bakıyordu adam koşar adımlarla arkasına geçti. Kadın "Sapık mısın ya defol git" dedi adamın yüz ifadesi hala aynı verse parçalayacak

Tebrik ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu bilmem de görmeyeli belediye yolların içine etmiş. tunalı hilmiden dikmene gitmek için kızılaya inip ayrancıdan çıkmak nedir yahu...
  • quote:

quote:

Ben hep son gelip ilk biniyorum sen ilk gidip son binmeyi nasıl başardın Bu arada evet bayramlarda ayrı bir komedi oluyor biz arkadaşla en son akşam binmiştik kapının ilk basamağında bile 2-3 kişi tutunuyordu kapı kapanmadan gittik tacizler, çığlıklar, hakaretler tam bir film kadın camdan dışarı bakıyordu adam koşar adımlarla arkasına geçti. Kadın "Sapık mısın ya defol git" dedi adamın yüz ifadesi hala aynı verse parçalayacak

Tebrik ederim.

Ben tebrik ediyorum doğrusu otobüs durağında sıra olayına girmek... Dolmuş, taksi-dolmuş dersen anlarım ancak otobüste sıra beklersen yer de bulamazsın, kapıya bir yerini de kaptırırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 10 Eylül 2010; 23:40:45 >

• sen 509 a binde gör
  • Orijinalden alıntı: HerrMannelig

Bunda gülünecek ne var anlayamadim.. Yaşadigin olay tamamen insanligin yok oldugu, rezilligin zirve yaptigi bir konum

• quote:

quote:

quote:

Tebrik ederim.

Ben tebrik ediyorum doğrusu otobüs durağında sıra olayına girmek... Dolmuş, taksi-dolmuş dersen anlarım ancak otobüste sıra beklersen yer de bulamazsın, kapıya bir yerini de kaptırırsın

biraz insan olalım dedik sıraya girdik hata etmişiz. ağzımızı aça aça konuşmadık da vallaha yazık bize. bizim gibi insanlar olduğu sürece bu ülke yol almaz ölmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

sen 509 a binde gör

509 mu arkadaş hiç 413 ve 427 yi görmemiş en son bindiğimde geçen bayram 2 otobüstede orta kapı ve arka kapı camları kırıldı nerdeyse otobüsler telef olmuştu bu yıl paralıya bindim temiz temiz 1.100 tl için kendimi rezil etmeye hiç niyetim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.