Şimdi Ara

Ankaralılar yardımcı olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salı günü ankaraya geleceğim bana oradaki orduevlerini birisi sayabilirmi nerelerde ne var bir tanesinde kalmayı planlıyorum bu arada yök'e gideceğim yök nerededir kızılaydan falan merkezi bir yerden nasıl giderim ?

• sıhhiyede bi tane orduevi var.
    atatürk orman çiftliğinin orada bir tane orduevi var.
    bir de emin değilim türkocağı caddesinde olabilir.yök'ü bilmiyorum fakat bu caddenin sonunda ösym var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süperoksit dismutaz

sıhhiyede bi tane orduevi var.
    atatürk orman çiftliğinin orada bir tane orduevi var.
    bir de emin değilim türkocağı caddesinde olabilir.yök'ü bilmiyorum fakat bu caddenin sonunda ösym var.

Arkadasim bnde sadece etiler ordu evini biliorum atatürk orman çifliğine yakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefast4a -- 15 Ağustos 2010; 16:26:00 >
  • sıhhıye orduevi ve merkez orduevide varmış bunlar nerede bilen varmı ? kızılay merkezde olan hangisi acaba bide yök dediğim yer Bilkent ankarada gözüküyor bilkent nerede kalıyor kızılaydan nasıl gidebilirim ? uzakmı
  • Tandoğan ve Etiler (Beşevler'de)'de de orduevi var...
  • sıhhiye orduevine gitmek için kızılaydan aşağıya doğru yürü
  • kızılay - bilkent arası kaç dakika nasıl gidebilirim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Arkadaşlar salı günü ankaraya geleceğim bana oradaki orduevlerini birisi sayabilirmi nerelerde ne var bir tanesinde kalmayı planlıyorum bu arada yök'e gideceğim yök nerededir kızılaydan falan merkezi bir yerden nasıl giderim ?

- Gazi orduevi
    - Merkez orduevi
    - Sıhhiye orduevi
    - Etiler orduevi
  • YÖK bilkent te olduğu için yol üztünden otobüse hemen binebileceğin tek yer Meerkez ordu evi.

Sıhhıye ye gidersen eğer Güvenparka 15-20 dakika yürüyerek 30 dakikada bir kalkan kalkan otobüslerden birine binebilirsin 111 numaralı belediye otobüsü..

en yakın bunlar
  • saolun sıhhıye kızılayda değilmi ama ? benim için merkezmi daha uygun yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

saolun sıhhıye kızılayda değilmi ama ? benim için merkezmi daha uygun yoksa

Sıhhiye yürüme mesafesiyle Kızılay Güvenpark'ın 15 dakika aşağısında. Belki daha az. Otobüs ile aralarında iki durak var.
  • kızılay meydanınından sıhıye ordu evi yürüyüş mesefaesi 7 8 dk
  • Sıhhiye ordu evi için metrodan sıhhiye durağındada inebilirsin.Daha yakın olur
  • arkadaşım senin kalcağın yerleri ben söyleyim diğer arkadaşlar pek bilgi verememiş. Şimdi ilk olarak sıhhıye ordu evine git bunu için otobüsle ankaray geliyorsan otobüsten ininci aştinin içinden ankaraya binceksin ve kızılaydada inip sıhhıye ordu evini sorsan herkez gösterir burdanda yök gitmek istediğnde yapcağan zaten ordu evinden çıktığında görceğin sıhhıye köprüsü var onun üstünden bilkent dolmuşları geçer onlara binip gidebilirsin. Otobüs duraklarını öneren arkdaş iyi demişte orda beklemen ve daha çok yol yürümen lazım bu yakınsa sana. İkinci tercihinde merkez orduevi olabilir burdanda 300 metre yürüdüğünde ana yoldan ister kızılay tarafanıa giden birsürü otobüs ve dolmuşa bine bilirsin istersen de bilkent tarafına giden otobüse yada bilkent üniversitesininücretsiz servisleri var o yolda durakları var onlardan birindede binilebilirsin üstlerinde sm tm gibi yazılar var çoğu zaman kimlik sormuyorlar. Ama eğer ankaraya gelir gelmez hemen yöke gitceksen aşti den anakray durağına yürüyüp yukarı çık ve ordan geçen bilkent dolmuşlarına bin direk gene yöktesin. Umarım açıklayıcı olmuştur.

• İYİDE HER ORDUEVI BOSMUKI

GECEN DIYARBAKIRDAN ESKI BOLUK KOMUTANI ALBAYIM GELDI

KIZILAYDA YER YOK IDI .MALTEPEDE PEK BILINMEYEN BIR MISAFIRHANEDE KALDI

SONRA BOSALINCA KIZILAYA GECTI.

BIRDE ORDUEVLERININ BAZILARI SUBAY BAZILARI ASTSUBAY LAR ICIN

TEL ETMEDEN GELME
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.