Şimdi Ara

Ankarali Olan Arkadaslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1 ogrenci 1 40 mi neydi metro hatlarini daha bende cozemedim sincan cayyolu falan derken heryeri bagladilar birbirine. dolmus 2 tl odtuye metro gitmiyo heralde ama takam kafana kampusten pek cikmazsin zaten 10 numara kampusu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Ankakart zaten yaygın, büfelerde satışı var ve dolumu yapılıyor.
    Kuzenşm odtüde ben hacettepedeyim ulaşımlar çok kolay.
    Odtüye çok yakın yere metro var, içeri otostop çekebilirsin bölümüne kadar.
    Kızılaydan 1 dolmuşla yine önüne gidiliyor, aynı zamanda servisleri de iyi.
    Ankakart 5 tl, her kullanım 2 tl düşer aktarmayı aktif hale getirmek için en az 10 tl yüklemen lazım, kartı 1 defa alıyorsun sonra akbil gibi.
    Öğrenci belgeni götürürsen 1.5 tl oluyor ve kartın üstüne resmin işleniyor ama üni öğrencisine var mı bilmiyorum.

Bufe de normal kart satiliyor.Ogrenci olanini ogrenci belgesi ile kizilay metrodan alacak

Ee yani ben büfeye öğrenci belgesi götür mü dedim

Hayir.Gitsin ogreni karti alsin onu belirttim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer ev tutacaksan semti söyle nasıl bir yer olduğunuda söyleyelim Otobüs hatlarının bazıları aşırı yoğundur bazılarında 10-20 kişi anca ve Melih başgan sevmediği ilçelere çok az otobüs seferi düzenler Ankarakart hakkında bilgiyi yukarıda vermiş arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Eğer ev tutacaksan semti söyle nasıl bir yer olduğunuda söyleyelim Otobüs hatlarının bazıları aşırı yoğundur bazılarında 10-20 kişi anca ve Melih başgan sevmediği ilçelere çok az otobüs seferi düzenler Ankarakart hakkında bilgiyi yukarıda vermiş arkadaşlar

Yurtta kalacagim hocam. Bir de ankara karti ogrenci icin olan tam olarak nerden basvuruluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

ben de almadım ama melihe 5 TL ateşliyorsun.akıllı karttan alıyorsun. dolmuşlar 2-2.25-2.5 ne tuttururlarsa kimi yerde dolmuşta da öğrenci var.kimi yerde yok.

http://www.ego.gov.tr/inc/newsread.asp?ID=4576

bu da ücretler

http://www.ego.gov.tr/parts/egoucretvetarifeler.asp

gece birkaç deneme yaptı. neymiş binen olmamış kaldıracağı belliydi zaten. alkol almayın,saatinde evinizde olun azmayın not ortalamız düşmesin diye gece 11-11.30 dan sonra taksicilere öpüleceksiniz. sakın taksimetre açtımayın öğrenciliğin gücünü kullanın dediğin 15-20 TL aşağısını söyleyin.zaten sinek avlıyor size muhtaç.konserler 22.30 da başlar 1 saat tadımlık bakın eve gidin. bu da iyiliğin için yüksek bas başağrısı yapar hem de mekanda kaldıkça daha çok para harcarsın başgan öğrencinin bütçesini düşünür Metro kullanımı mecbur yaygın olacak toplu rezalet sisteminden dolayı. bu araçlar gitmeme üzerine kurulmuştur.otobüs duraklarından usanırsın.her seferinde dur kalk.ağzına kadar doldurur fosiller ortalarda yer var ilerleyin der.böylesine direkt yapıştır varsa gel sen ilerle çenesini kapatır.şoför yalakaları.hele dolmuş 30 dk bile bekletir abi 2 kişi daha gelsin söz gidecez der. el kaldırmayana da durur. basamakları da doldurur. onun için varsa durumunuz bak odtü tutturdum de araba iste. dedelerden,aileden otobüs,domuş çekilmez.

Hll knk. Adam her seyi anlatmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

quote:

Eğer ev tutacaksan semti söyle nasıl bir yer olduğunuda söyleyelim Otobüs hatlarının bazıları aşırı yoğundur bazılarında 10-20 kişi anca ve Melih başgan sevmediği ilçelere çok az otobüs seferi düzenler Ankarakart hakkında bilgiyi yukarıda vermiş arkadaşlar

Yurtta kalacagim hocam. Bir de ankara karti ogrenci icin olan tam olarak nerden basvuruluyor

Üniversitelilere var mı bilmiyorum eğer varsa okuldan öğrenci belgesi 1 fotoğraf ile ankarakart işlem merkezine gidiyorsun 2dk içinde veriyorlar Kızılay da olan aşırı kalabalık oluyor kızılay dışındaki yerlerden almalısın

https://www.ankarakart.com.tr/kart-islem-merkezleri

• Ben AnkaKart'ı Akköprü'den almıştım 30dk beklemiştim daha 8 ay önce.Şu an daha azdır yoğunluk. Metro 1.50 Odtü'de metro var.

http://i.imgur.com/nbyaE5V.png

Kırmızı,sarı,yeşil ve mavi olan yerler kullanımda şu an.Diğerleri yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Ben AnkaKart'ı Akköprü'den almıştım 30dk beklemiştim daha 8 ay önce.Şu an daha azdır yoğunluk. Metro 1.50 Odtü'de metro var.

Odtu hangisi oluyor hocam burda

• quote:

quote:

Ben AnkaKart'ı Akköprü'den almıştım 30dk beklemiştim daha 8 ay önce.Şu an daha azdır yoğunluk. Metro 1.50 Odtü'de metro var.

Sari renge bakarsan gorursun odtu diye

• Geçim yapamazsın burda hayat iyice pahalılaştı kızılaya git gel 5 lira yol parası veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Geçim yapamazsın burda hayat iyice pahalılaştı kızılaya git gel 5 lira yol parası veriyorum

Oldugu kadar artik hocam.

• Kızılayda 9:30tan sonra açık yer bulamazsın. Otobüsler 12de metro 11de biter. Sincan eryaman tarafı 10:30da biter hatta. Yani gece hayatım olsun istiyosan araban olacak tunalıda bahçelide takılacaksın Onun dışında kampüsten pek çıkma zaten odtude efsane olan kampüsten hiç çıkmadan mezun olmuş biri varmış

• Immortal King kullanıcısına yanıt
    tabi hocam bu bir geyik ztn ama bunu cidden yapanlar olmus geçmişte Tabi insan olan cıkar gezer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: practice

Geçim yapamazsın burda hayat iyice pahalılaştı kızılaya git gel 5 lira yol parası veriyorum

Oldugu kadar artik hocam.

Kampusten cikmazsin diyorum

• mekanımda ne arıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

Sari renge bakarsan gorursun odtu diye

Ohattın seferlerı basladı mı?
    bu arada hocam ne olursa olsun son sefer saatlerını not edıp koy dolmus Ozel halk otobusu birde arkadas secımıne dıkkat edıceksın adamı baska işlere bulastırıyorlar

• kredi kartıyla siteden yuklerken 3d mesajı geliyor mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.