Şimdi Ara

Ankaralı 'Hitit Güneşi'ni geri istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The SATANİST

bu iki medeniyetin türk olduğuna dair net bir delil yok senin gösterdiğin etrüskler vb gayet şehirler kuran tarım yapan insanlar ayrıca vikinglerde başka medeniyetlerde keltlerde germenlerde runik yazılar yazmışlardır bu onları türk yapmaz

ayrıca koskoca latin medeniyetine çingene demen ayrı bir kafa
    net bir delil derken daha nasil delil istiyorsun?

iskitler mesela.

Tanrilari Dingri. Nomad yani Gocebeler.

Ankaralı 'Hitit Güneşi'ni geri istiyor

Bu iskit yazisi. Eturukler de var, Iskitler de var. Bu normal. Cunku Iskitlerin kokeni de Troya dayaniyor. Neyse

Simdi Iran ve iskit hanligi savas icinde, Rustem denilen tirsak, Alper Tungayi tuzaga dusurerek zehirliyor. Sonra bazi iskit askerleri esir aliniyor ve 2500 yil once persler yani iran halki bunu duvarlara isliyor

Ustte sagda en onde Iranli asker, ve ardinda esir alinmis Iskit askerleri.

Simdi en ondeki pers yuz cizimleri ile, ardindaki yuz cizimleri ayni mi?

Simdi diyeceksin ne alaka. Adamlar zamaninda ayritinisa kadar sacinin sakalinin seklini, giyim sekillerini, yuzunu burnunu taslara islemisler.

en buyuk kanitlari da iskitler iranca konusuyormus, Cunku perslere yazdigi mektup iranca imis..

kardesim Cengiz Han da batiya yazarken Farsca kullaniyordu mektuplarinda. Mogollar da mi iranli yani?

Heredot bir text yazmis. Bir yerinde kendilerine "iyryk" dediklerini aktarmis heredot. Anlami da nomad yani gocebe. peki gocebe`nin Turkce de diger anlami nedir ?

Bilemedin mi?

Yörük degil midir? iyrik demis adam yörüke. cunki yunanca da ö ü yok! bak yine ayni yere geldik.

bunlar da mi tesaduf ?

Iskit krallarinin mezari Altay daglarinda cikti. Ulan bunlar 30 yil once iskitler batili cunki asyada hic olmadilar diyorlardi. 2 altindan tabut kurgan buldular. iskit yaptilar. cunki turklere kalamazdi! turkler olamazlardi!

o zaman altay daglarinda isi neydi iskitlerin! hani bunlar avrupali idi?

bu seferde Iran halklari altay eteklerine kadar yasamis palavralarini uydurdular. bizim solcu modernlerimiz de bati ne derse he dedigi icin, inaniyor!

Artik japonya ve kore kendi tarihini yaziyor! adamlar tarihini doguda degil, dogu karadeniz de ariyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 26 Mayıs 2019; 0:11:41 >

• bluedevil866 B kullanıcısına yanıt
    Tebrik ediyorum hocam, çoğu dünya çapında olan akademisyenlerimiz, özellikle eski nesil, akademik çevrede alay konusu olurlar diye bunları dile getiremiyor, yok biz olmayız olamayız şudur budur diyerek geçiştiriyorlar ama bu konuda inatla araştırmalar yapan ve benzerlikleri ortaya koyan da çokça isim var. Bizim insanımızda eziklikten midir nedir bilmiyorum kendini konduramıyor.

Hitit sembolüne gelince de olay tamamen siyasi, Ankara'daki kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum, geri getirmenin bir anlamı yok, sadece arada sembol olarak o da kullanılabilir. Zaten millet manipüle edilmeye hazır birde burdan açık vermesinler. Geçen adam büyükelçilere iftar vermiş alttaki yorum, oylarımızı çaldınız şimdi de ramazanımızı mı çalıyorusunuz ? Gavura iftara ne gerek vs vs. Zaten heykel falanda eksi yazdı adama.
    senin attığın bütün resim ve kanıt diye sunduğun şeyler kesin ve net kanıtlar değil dil veya isim benziyor diye onlar bir millete ait olmuyor örnek veriyorum ingilizcede dolu fransızca kökenli kelime var bu ingilizleri fransızmı yapıyor ?

iskitler irani halklardan biri olarak kabul ediliyor onlarında türk kökenli olduklarına dair net bir şey yok altay dağlarında mezarı var türk mü oluyor otomatikman ?

bu arada iyryk sözü aynı troy gibi olmuş onca sözün arasından onun yörük olduğunumu çıkardın o sözün?
  • quote:

senin attığın bütün resim ve kanıt diye sunduğun şeyler kesin ve net kanıtlar değil dil veya isim benziyor diye onlar bir millete ait olmuyor örnek veriyorum ingilizcede dolu fransızca kökenli kelime var bu ingilizleri fransızmı yapıyor ?

iskitler irani halklardan biri olarak kabul ediliyor onlarında türk kökenli olduklarına dair net bir şey yok altay dağlarında mezarı var türk mü oluyor otomatikman ?

bu arada iyryk sözü aynı troy gibi olmuş onca sözün arasından onun yörük olduğunumu çıkardın o sözün?
    kanit olan nedir senin icin?

kafani neyle yikiyorsun sen?

Etruskceyi kim nasil buldu saniyorsun?

Iki kardesin cingene kabilesi gelip, eturuklerle iletisime gecmeye calisiyorlar. Soyle dusun, Yunan Türk okuyamaz. Hele Türk Oguz hic okuyamaz! O yüzden bize Tourkos diyorlar. Cunku z ile biten cumeleleri yok! Bu dillerinin ozelligi!

Hünkar-begendi ... 200 yillik Turk yemegi ... Bunu yunan da kullaniyor yunan yemegi diye! bak bakalim nasil telaffuz ediyorlar 200 yildir araklamalarina ragmen!

Siz ne saniyorsunuz bu dil meselesini ben anlamadim. Ilk gokturk yaziti bulundugunda, adamlar Iskandinavlar buldu diye seviniyorlardi. Arkasinda cinceyi gorunce anladilar Turkleri anlattigini! yoksa biz 200 yildir gokturk yazitlarini, Turk degil de Gokturk olarak bilecektik!

Sana tezin kabulunu anlatayim. Adamlar oturuyor. bunlar StromFront gibi sitelerden firmala irkci tarihciler. yunan hayrani olarak egitilirler. Bir yerden de Turk nefreti itelenir. Otururlar bunlar kafalarina gore tercume ederler. Mesela A harfi. Otururlar derler ki bu sumerce Y harfi. Cunku oyle anlasirlar , kabul ederler aralarinda.

bu videonun ilk halini bir anadolu insanina okutmuslar, bildigin iranca gibi okuyordu. Haslar mashlar. Sonra bir orta asya Turkune okuttular ve bu izledigin halini aldi. Cunku Anadoludaki turkce vurgusunda arab sesi var, iran sesi var, fransiz sesi var.

Ama orta asyadaki adamda Hala Turk ve mogol vurgusu var. O yuzden saf turkceye daha yakin...

Ayrica Iskandinavlarin yazitlarini cozemediler tas uzerinde. Furtrak yazilarini ! cunku yunancaya evirip bukunce olmuyor.

Dedim ya Norsklarin yani iskandinavlarin en eski kayitlari Odin yazitlarinad Odin'in Tvrkland'a gidip orada kral oldugu ve sonra halkinya yol gosterdigi anlatilir.

Tvurkland neresi sence ? Tvurk, ETürük, Thyrrea (Troy), Turukku, Turcea, Tourkia vs vs ... Cunki orjinal Aryan dilinde Ü Ö yok!peki bunlar nasil aldi bu hafleri? Ural ve Hunlarin etkileri ile.

dedigim gibi, siz solcu arkadaslar malesef avrupanin dayattigi 200 300 yillik sacmaliklara inanin. Japonlar ve Koreliler artik Tarihlerini cinin guneyindeki adalarda ilkler kabilelerde degil, dogu karadeniz de ariyor! cunki avrupali aptallarin dayatmalarina inanmiyorlar!

Son ornek.

bu iskandinavlarin taslarinin kitaplarda olan hali! iyi bak adamlarin cizdikleri tas kalibina!

buda Turkce ile okunmus hali
    http://www.antalyaonline.net/futhark/IR10.GIF

Soldan saga yazildiginda alttaki gibi

http://www.antalyaonline.net/futhark/IR11.GIF

resimde gosterilmeyen iki kopek!

Tracing yatpigin zaman bu iki kopek ne hikmetse gozukmeyecek! bunlar algi olusturma cabalari. cunku bir cok forumda bu konu son 20 yildir konusuluyor.

Bu gelecegin tarihcisi olacak firlamalarin en buyuk argumani "ama turkler asyali" , "turkler gocebe millet" ... he ya ... bu harfleri biz at ustunde bulduk ...

Su mumyayi da avrupali bir kariya benzetmeye amma calismislardi ya.. Lafa gelince "siz mogolsunuz" , isine gelmeyince "Bunlar karisik millet" ... ya bi sektirip sut vurasim var ... aptal lan bu avrupali tarihciler kimse kusura bakmasin!

oruç kafana vurdu?

zamanında 1 şişe şarabı aynı saatte bitirmişliğim vardır ama hiç birinde senin kafanı bulamadım

konu geçişlerin alakasız paylaştığın verilerin dünyaca kabul edilmişliği yok sadece bir kaç kişi tarafından ortaya atılan bir iddia

ne troyların türklerle alakası var ne attığın sümerlerin

ayrıyetten koskoca latin medeniyeti alfabesinden tut felsefesine kadar herkes saygı duyuyorken senin çingene diye bahsetmen ayrı bir kafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 26 Mayıs 2019; 13:41:14 >
  • quote:

oruç kafana vurdu?

zamanında 1 şişe şarabı aynı saatte bitirmişliğim vardır ama hiç birinde senin kafanı bulamadım

konu geçişlerin alakasız paylaştığın verilerin dünyaca kabul edilmişliği yok sadece bir kaç kişi tarafından ortaya atılan bir iddia

ne troyların türklerle alakası var ne attığın sümerlerin

ayrıyetten koskoca latin medeniyeti alfabesinden tut felsefesine kadar herkes saygı duyuyorken senin çingene diye bahsetmen ayrı bir kafa
    bu kafa ile devam et.

japonlar da vahsiysdi 2. dunya savasina kadar. ne zaman ki amerikanin kanatlari altina girdiler isler degisti.

dedigim gibi istedigine inan. ben cok tartismalara girdim. mantik cercevesi ile yaklastim ve gorduklerim ile bana anlatilanlar farkli oldugunu gordum.

Alakasiz demenden olay ile alakan olmadigini anladim zaten. Iskit Amazon Troy ve Eturukler ayni kokenin insanlari.

Turukkular ise Ur adindaki Sumerlerin baskentlerinden buludugu bolgeden tarihte kayitlara gecmis bir millet ki Sumer ile Turkce arasindaki benzerlik uyusuyor.

Bu Eturuk tapinaginda bulunan bir duvar resmi ve yazisi.

Altta buyuk hali var-

Dvuarda Yazan ATA - TAPUNTA

Simdi sence burada Turkce ne yazabilir ki ETuruksun ve ibadethanedesin. Dusun bakalim bi?

iste solcu kardes. Bu yuzden sag kesime hitap etmiyorsun. Anadolu insani bundan 2500 yil once de guce tapiyordu bugun de guce tapiyor. icinden gelen osmanlicilik bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 26 Mayıs 2019; 14:24:37 >

benzerlik olması onları türkmü yapar ?

sümerlerin olduğu dönem ortada türkü geçtim millet denen bi şey yoktu eğer senin dediğin gibi olsa idi türkler göçebe gezmez sümerlerin kurdukları gibi şehirler veya yazı sistemleri gibi şeyler getirmeleri gerekirdi bunuda orta asyada rahatlıkla görürdük veya yerleşik hayata geç geçmemeleri gerekirdi yapılan araştırmalarda türkler hem yerleşik hayata geç geçmiş hemde yazılı eseride ilk olarak orhun anıtıyla vermişlerdir

troylarla iskitler veya amazon denen grupların alakası yok troy dediğin insanlar büyük ihtimalle hitit veya yunan kökenli bir millet kurdukları şehre bakarsan türklerin kuramayacağı kadar ileride ki türkler o tarz şehirler kurmamıştır işin aslı türkler binlerce yıl sonra bile osmanlının ilk dönemlerinde yazlık ve kışlık olarak sürekli şehir değiştiriyorlardı şimdi bunu yapan bir millet nasıl troy gibi bir şehri kursun veya sümerlerdeki gibi sistem kursun ?

etrüskler dede yazılı bir alfabe yazılı bir edebiyat mimari ve yerleşik bir tarz vardı

bugün bile etrüsklerin kökeni hakkında bir çok görüş var ama hiç biri çıkıpta net olarak aa bak isim benzerliği var demekki türk demedi

roma dönemi etrüsk betimlemelerine bakarsan bildiğin akdeniz insanı özelliği taşıdıklarını görürsün ki türklerin şekli şemali o dönemde etrüsklere oranla çok farklı

etrüsk kökeni dair araştırmalardan biri

onların deniz insanları kökeni

bir diğeri aynı kartacalılar gibi tyre den geldikleri kökeni

bir diğeride anadolu kıyılarından geldikleri kökenidir ki anadoludan göç etmeleri onları türk yapmaz o dönemin etnik yapısı çok farklı

ki etrüsk dilide çözülememiştir zamanla latince nin etkisiyle yok olmuştur

turukku murukku ismi onları türk yapmaz yineliyorum hatat örnek veriyim
    bugün madedonya cumhuriyeti var ve isimlerini yunanistanda bulunan makedonya bölgesinden almışlar
    bu onları yunan mı yapıyor?
    bugün biliyoruz makedonya cumhuriyetinde yaşayanlar slav kökenli yunanistandakiler ise yunan

ibadethanede türkçe ne yazıyor ? hani ?

solcuda değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 26 Mayıs 2019; 14:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

Sen bir defa Turk segil rum irkina mensupsun.

Anadoluda Turk kalintilari 3500 4000 yila kadar gidiyor.

Ilk iz Turukku insanlari. Bu insanlara Tuerci deniliuor ve Troy sehrini kuruyorlar...

Yani latin alfabesi aslinda bir tur Turk alfabesi... Yunanin Tuercilerden arakladigi yazi.

Hititler de Tuercilerle iliskide olmuslar. Sen Gunes dersin kazak Kunes hitit ise G'nush dermis.

Biz salemin-yeri deriz, sumerler Yeru-salem dermis.

Alıntıları Göster
    Buna inanmak... Troy demiş bir de. Yunanlar arakladı demiş, bana bir tane düzgün kaynak bulamazsın bununla ilgili. Konuştuğumuz dil neden Ural-Altay ailesinden? Dil ailesi değiştirmek için başka milletlerce asimile edilmiş olmamız lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

benzerlik olması onları türkmü yapar ?

sümerlerin olduğu dönem ortada türkü geçtim millet denen bi şey yoktu eğer senin dediğin gibi olsa idi türkler göçebe gezmez sümerlerin kurdukları gibi şehirler veya yazı sistemleri gibi şeyler getirmeleri gerekirdi bunuda orta asyada rahatlıkla görürdük veya yerleşik hayata geç geçmemeleri gerekirdi yapılan araştırmalarda türkler hem yerleşik hayata geç geçmiş hemde yazılı eseride ilk olarak orhun anıtıyla vermişlerdir

troylarla iskitler veya amazon denen grupların alakası yok troy dediğin insanlar büyük ihtimalle hitit veya yunan kökenli bir millet kurdukları şehre bakarsan türklerin kuramayacağı kadar ileride ki türkler o tarz şehirler kurmamıştır işin aslı türkler binlerce yıl sonra bile osmanlının ilk dönemlerinde yazlık ve kışlık olarak sürekli şehir değiştiriyorlardı şimdi bunu yapan bir millet nasıl troy gibi bir şehri kursun veya sümerlerdeki gibi sistem kursun ?

etrüskler dede yazılı bir alfabe yazılı bir edebiyat mimari ve yerleşik bir tarz vardı

bugün bile etrüsklerin kökeni hakkında bir çok görüş var ama hiç biri çıkıpta net olarak aa bak isim benzerliği var demekki türk demedi

roma dönemi etrüsk betimlemelerine bakarsan bildiğin akdeniz insanı özelliği taşıdıklarını görürsün ki türklerin şekli şemali o dönemde etrüsklere oranla çok farklı

etrüsk kökeni dair araştırmalardan biri

onların deniz insanları kökeni

bir diğeri aynı kartacalılar gibi tyre den geldikleri kökeni

bir diğeride anadolu kıyılarından geldikleri kökenidir ki anadoludan göç etmeleri onları türk yapmaz o dönemin etnik yapısı çok farklı

ki etrüsk dilide çözülememiştir zamanla latince nin etkisiyle yok olmuştur

turukku murukku ismi onları türk yapmaz yineliyorum hatat örnek veriyim
    bugün madedonya cumhuriyeti var ve isimlerini yunanistanda bulunan makedonya bölgesinden almışlar
    bu onları yunan mı yapıyor?
    bugün biliyoruz makedonya cumhuriyetinde yaşayanlar slav kökenli yunanistandakiler ise yunan

ibadethanede türkçe ne yazıyor ? hani ?

solcuda değilim.
    yahu dalga mi geciyorsun anlamiyorum.

Ata Turkce karsiligi nedir

Tapunta turkce karlisi nedir ? yani ibadethanede Tapunta yazmilar ki Turkce karsiligi nedir ibadethanede yapilan isin ?

en basit Hali !

Zui, okunusu suy. Ingilizler Water diyor Almanlar Wasser ...Japonlar zui okunusu gibi. Ulan bu dil bize mi benzemiyor? Adamlarin kaliteli dovusculeri yani Liderleri Tarquin bizin 1500 yillik gokturk yazitlarinda Tarkan beyi dediklerimiz!

Taruqinler ve evleri !

altta ise Bizim Hun-Bulgar ve gokturlerin yasadigi Yurtlar!

alttakiler de KORE YURTLARI! HATTA THOMB diye geciyor ingilizcesi!

Birde hollywood yapimi filmi bana kaynak olarak gosteriyorsun! beynine oyle soktular gerci! sen troyu ne saniyorsun filmdeki gibi 30 metre kaleleri olan ovada kurulu yer mi?

vaktimi harciyorum. bu kafa ile bir yere varilmaz. sol ideoloji altinda ezilmis insanlara laf anlatilmaz. muhafazakarin sol versiyonu ... bu kadar rastlanti yeterli degil, ama boktan bir iran kitabi avesta, tum aryan tarihini yazmak icin yeterli! kimse bilmiyormus dili... sumerceyi de bilmiyorlar o zaman! etrusc dilini de on iskandinavlari da ...

anlamiyor, kafa almiyor ... 10 tane universitede ezik irkci tipin kendi aralarinda kabul ettigi tezleri bize dayatiyorlar! 1960 darbesinden sonra bize avrupanin sacma tarihini ogrettiler ve devam ediyorlar.

• Camili logodan kim neden rahatsız olur ki? 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: GarçonBlanc

Buna inanmak... Troy demiş bir de. Yunanlar arakladı demiş, bana bir tane düzgün kaynak bulamazsın bununla ilgili. Konuştuğumuz dil neden Ural-Altay ailesinden? Dil ailesi değiştirmek için başka milletlerce asimile edilmiş olmamız lazımdı.

Alıntıları Göster
    Ulan o dile o ismi veren kisiler batililar cunku !

European language dedikleri ise ney ?

2 gram bilgisi olmayan adam bana linguistic anlatacak! ulan bati o ismi verdi ural altay diye! batililar o isimle siniflandirdi!

Macalar ise TURAN dile ailesi dedi! 1800 lerde bu ismi koydular!

Kendilerin european language family koyan bati hangi akla hizmet koydu? 5000 yil once batida hangi avrupa dili vardi? Samoyedler, Nenetler vardi batida en erken yerli kavim olarak! onlar da URAL dil ailesinden. Biz Altayiz sozde ama Manchurla alakamiz yok, japonca ile benzer kelimeler var. O kadar benzerlik fince ile de var. Bu yuzden macarlar Turan dil ailesi dediler.

o yuzden git kumda oyna. bunlar seni asan konular.

• Gavur Ankara! Neymiş Hitit güneşiymiş(!) Şaka şaka tabii ki de bize de ait bu sembol neticede kimimizin soyu bir şekilde o medeniyete dayanıyor.

Cidden güneş çarpmış seni, benzerliklerini ben sana tek tek Rusça, Fransızca, İngilizce biçiminde anlatmaya çalışırdım da yine de anlamazdın neden Hint-Avrupa dediklerini. Boş ver o yüzden yoluna bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: GarçonBlanc

Cidden güneş çarpmış seni, benzerliklerini ben sana tek tek Rusça, Fransızca, İngilizce biçiminde anlatmaya çalışırdım da yine de anlamazdın neden Hint-Avrupa dediklerini. Boş ver o yüzden yoluna bak.
    Benzer cunku hint irani diller. him avrupa degil! native olarak avrupa dili yok!
  • Hititler buhar olup havaya ucmadilar herhalde. Turkiye’de yasayan insanlar uzerinde yapilmis DNA calismalari var, haplogroup dagilimina filan bakin. Hitit kulturunu, Helen kulturunu, Urartu kulturunu ve hatta hatta Bizans kulturunu bile sahiplenmezsek Anadolu’da var olma hakkimiz, yasama hakkimiz sorgulanmaya baslayacaktir. Kendine Musluman diyen fakat kafa olarak İSİD kafasini yasayan beyinsizlere birakilamayacak kadar onemlidir Hitit Gunesi. Umarim en kisa zamanda geri gelir.

Yunanlar bugun agirlikli olarak Ortodoks Hristiyan ama pagan Hellenistik kulturlerini de canla basla savuniyorlar. Onlar pagan, allahsiz deyip kendi kulturlerine, atalarina hakaret etmiyorlar. Bizim Muslumanlarimizin maalesef Turklukle yakindan uzaktan alakalari yok. Hepsi Araplasmis, col bedevilerine donmus durumdalar..yazik..

Hitit Gunesinise o Utanmaz arlanmaz pis Fethullaci’nin zamaninda gitmisti umarim Mansur Yavas’in doneminde geri gelir. Akillica olani bu isleri zamana yayarak yapmak olmali..tipki AKP’nin yaptigi gibi. Boyle onemli degisiklikleri komple 1 gecede yaparsaniz tepki cekersiniz. Alistira alistira...neyseki bedevilerin donemi bitiyor en onemlisi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Mayıs 2019; 15:39:55 >

dalga geçen sensin troyluları türklere bağladın yetmedi etrüskler sümerler vb medeniyetleride türk yaptın

sen bunları önce uluslararası akademik araştırmalar yapan saygın bir oluşuma kabul ettir (yada kim bu saçma yazıları yazdıysa)

sonra buraya etrüskler sümerler türk de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 26 Mayıs 2019; 19:49:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1AA365A6

Bu mesaj silindi.
    bu medeniyetler ile alakalı uluslararası çalışmalar yapan bir sürü saygın kurum var bu araştırmalar yüzlerce yıldır yapılıyor internette bak troylular türktü bak aa yprk yazıyor demekki türkçe bak bunlar türkmüş yaşasınnn

demiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

Sen bir defa Turk segil rum irkina mensupsun.

Anadoluda Turk kalintilari 3500 4000 yila kadar gidiyor.

Ilk iz Turukku insanlari. Bu insanlara Tuerci deniliuor ve Troy sehrini kuruyorlar...

Yani latin alfabesi aslinda bir tur Turk alfabesi... Yunanin Tuercilerden arakladigi yazi.

Hititler de Tuercilerle iliskide olmuslar. Sen Gunes dersin kazak Kunes hitit ise G'nush dermis.

Biz salemin-yeri deriz, sumerler Yeru-salem dermis.

Alıntıları Göster
    Evet. Eyfel kulesi, Tokyo kulesi trump towers bunlar türkler tarafından yapılmıştır. Türkler aslında evrenler arası hareket Eden bir çeşit insanlar olup, dünyaya aslında herşeyibizyaptıkbizyüceyizehahhahahaha gezegeninden gelmişlerdir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.