Şimdi Ara

ankaralı arkadaslar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben eskisehirde 6 45 hızlı trenine binip sincanda incem, peki sincan dan ZH.BRL.OKL.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI ETİMESGUT/ANKARA adresine nasıl gidebilirim tren istasyonundan? ve hızlı trenin 7 45 gibi sincanda olacagını varsayarsak kac gibi adrese ulasırım, tesekkur ederim

• ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincandan eskişehir yolu ile kızılay tarafına giden otobusler geçer zannımca.. trafik ile yarım saat sürmez zannımca.. etimesgutu geçince, ümitköye gelmeden biraz önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Sincandan eskişehir yolu ile kızılay tarafına giden otobusler geçer zannımca.. trafik ile yarım saat sürmez zannımca.. etimesgutu geçince, ümitköye gelmeden biraz önce..

eyvallah sağol bazı arkadaşlar ordan banliyö trenlerind binsen de olur dediler ama mantıklı mi sizce

• Banliyo treni yakınından geçiyor ama duragını bilmiyorum.. yakın durak varsa olabilir tabi..
  • quote:

Banliyo treni yakınından geçiyor ama duragını bilmiyorum.. yakın durak varsa olabilir tabi..

ben dün baktım da tcdd sitesinde sincan kayaş hattındaki banliyö trenlerinin çalışması durdurulmuş bi süreliğine kaç tane banliyö var bilmiyorum ama benim kullanmam gerekense bu durdurulan tren otobüsle gitme ihtimalim olabilir bildiğim kadarıyla otobüs 3 saat eski ankara arası 4te binsem otobüse 7de otogardayım, peki otogardan nasıl gidebilirim etimesguta o saatte araç bulabilir miyim

• Benim bildiğim tek banliyö var.. aştide inersen aşti önünden konya yönünde, etimesgut elvankent veya sincan yazan dolmuşlara binebilirsin.. 7de dolmuşlar başlamış oluyor.. eskişehirden geliyorsan aştiye gelmeden ümitkent köprüsünün orda da inebilirsin..yolun karşısına geçersen yukarda dediğim aynı dolmuşlarla 5 dakikada zırhlı birliklerde olursun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursalı Arkadaşlardan Yardım
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim bildiğim tek banliyö var.. aştide inersen aşti önünden konya yönünde, etimesgut elvankent veya sincan yazan dolmuşlara binebilirsin.. 7de dolmuşlar başlamış oluyor.. eskişehirden geliyorsan aştiye gelmeden ümitkent köprüsünün orda da inebilirsin..yolun karşısına geçersen yukarda dediğim aynı dolmuşlarla 5 dakikada zırhlı birliklerde olursun..

evet eskişehirden geliyorum o zaman tekrar teşekkür ettim dediğin gibi yapayım köprünün orda ineyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.