Şimdi Ara

Ankaradan satılık Ev sinema sistemi(17 adet dvd film hdiyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradan satılık vestel av3000 dijital ev sinema sistemi ürün 2005 yılında alınmıştır fakat çok fazla kullanılmamıştır av alıcı oldukça temiz ve çiziksizdir hoparlorlerde ve subwooberda çizikler mevcuttur fakat kırık vs kesinlikle yoktur zaten topu topu 100 film anca izlenmiştir. dileyene ayrıntılı fotoğraf yollayabilirim.Kesinlikle cd okuma problemi yoktur sadece dvd film izlediğim için divx performansı konusunda herhangi bir fikrim yok fakat ürün divx çalıştırmaktadır.Ürünü alana arkadaşa 17 tane dvd film hediye edilecektir.

ürün özellikleri için link:http://www.pazarmetre.com/11584_en_ucuz_vestel_av_3000_ev_sinema_sistemi_fiyati.aspx

fiyat:200 lira.

not: sitedeki problemden dolayı resim ekleyemedim.

Filmler;
    Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım,Herşey çok güzel olacak,Kabadayı,Kutsal damacana,Green Mile,Crank,Kayıp Balık Nemo,İce age1-2,John Q,The Sixth Sense,İçimdeki Deniz,The Others,The Magdalene sisters,The Golden Compass,The bank Job,Life İs Beatiful.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Divix okuyormu arkadasım ?
  • Divx okuyor özelliklerinde fakat hiç divx cd olmadığı için performansını ya da cd seçiyor mu se.miyor mu yorum yapamıyorum malesef ama ben orjinal dvdden çekme cdlerde daha henuz bir problem yaşamadım.
  • güzel fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcardak -- 10 Ekim 2009; 9:17:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.