Şimdi Ara

ANKARADAN İPHONE 5 ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapalı kutu, kayıtsız SiMFREE beyaz cihaz alıcam arkadaslar 1750lira nakit vercem dusunen varsa pm atsın ankara dısından satıcı arkadaslar bosuna pm atmasınlar elden alışveriş yapıcam
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bende bir telefon arıyorum bana da pm atarlarsa çok sevinirim.Satan 2-3 kişiye yazdığım halde okuyorlar cevap vermiyolar.Yazdıkları fiyattan almak istediğim halde satmak mı istemiyolar yalan dan mı ilan açıyolar anlamıyorum...
  • elbet biri cıkar bekleyelm bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeryx

elbet biri cıkar bekleyelm bakalım

elden israr etmeseydiniz hemen kargoya verebilirdim

aramanizda bol sans size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgnz icin tskkr ederm saolun

• Ürünü 1700 tl ye arıyorum para hazır hemen alıcam...
  • 507 626 66 02 numaradan ulaşabilirsiniz. 16 gb 1750 tl 32 gb 1950 tl. 16 gb siyah,32 gb beyaz.ankaradan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

Bende bir telefon arıyorum bana da pm atarlarsa çok sevinirim.Satan 2-3 kişiye yazdığım halde okuyorlar cevap vermiyolar.Yazdıkları fiyattan almak istediğim halde satmak mı istemiyolar yalan dan mı ilan açıyolar anlamıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: Jeryx

kapalı kutu, kayıtsız SiMFREE beyaz cihaz alıcam arkadaslar 1750lira nakit vercem dusunen varsa pm atsın ankara dısından satıcı arkadaslar bosuna pm atmasınlar elden alışveriş yapıcam
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Eğer 10 Ocak'ı beklerseniz 1600 TL'ye 16 GB, 1950 TL'ye 32 ve 2200 TL'ye de 64 GB getirtebilirim. 4G sorunu çıkarmayan A1429 serisi, Apple Store faturalı, orijinal Unlocked olarak satın alınıp jelatini dahi açılmadan faturasıyla Ankara içi elden teslim. Amerika'dan arkadaşım getirecek. Pasaport kaydı alıcıya aittir. Eğer ciddi alıcı olursa renk ve GB belirleyebilir. Yoksa ben 16 GB siyah getirteceğim. Öğrenci adamım kârı bana harçlık olacak, yerim yurdum belli, sahtekarlık da yok az birikmişim var baktım mantıklı alıcı bulursam getirteceğim. 16 GB ve siyah renk için kapora gerekmez, diğer seçimlerde bir miktar kapora alabilirim. İlgilenirseniz PM'den ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.