Şimdi Ara

ankaradan en uygun mp3-4 player nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buğün mp3 yada mp4 almak istiyorum kredi kartına taksitle en uygun fiyat nerdedir ayrıca mp3 mü alayım mp4 mü sizden cevap bekliyorum bugün alacam enaz 500 mb olması lazım tabi

• ya kardeş teknosada fiyatlar sanırım biraz yüksek ve neden mp3 dedin mp4 nasıl farkı nedir ikisi arasında ve ank da başka uygun fiyatlı büyük mağaza yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hainevlatokkes

ya kardeş teknosada fiyatlar sanırım biraz yüksek ve neden mp3 dedin mp4 nasıl farkı nedir ikisi arasında ve ank da başka uygun fiyatlı büyük mağaza yok mu

mp4 dediğimiz bir digital video formatı..boyutu az oluyor ve kalitesi yerinde oluyor...Mp4 çalarda denilen aletler işte bu formatı destekliyor...
    Yapayalnız yürüdüğümüz sonsuzluk yolculuğunda kendimize ömrümüzün hangi saniyelerinin kaldığını sayıyoruz hayatımız işgal edilmiş,onurumuz ele geçirilmiş,organlarımız paylaşılmıştır,ruhumuz kıyma makinesinden geçirilmiş,herbir parçası değersiz oyunun lokması olmuştur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Mp3 Player Arıyorum
    15 yıl önce açıldı
    bi mp3 lazım arkadaslar
    21 yıl önce açıldı
    DVD PLAYER ARIYORUM AMA ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.