Bildirim
ANKARADAN CNR YESILKOYE NASIL GIDILIR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Tem den ilerle , köprüyü geç, 25-30 km sonra Atatürk havalimanı çıkışını göreceksin... 2 km önceden trafik levhası seni uyarıyor...
Devam ediyorsun, hiç bir yere sapmıyorsun.. 10 km sonra havalimanın giriş kapısını solda göreceksin ve yanında bir kavşak...
Kavşağın 3. çıkışından çıkarsan CNR in önüne gelirsin... Bimeks teknoport-dünya ticaret merkezinin karşısı,_____________________________ finding nemo
Canon eos 40D
Canon 70-200mm L f/4 IS USM
-
quote:
Orjinalden alıntı: efe01
Ctesı sabahı Ankaradan CNR Eczavızyon Fuarına katılmak üzere İstanbula yola cıkacam...Tem gıselerıne kadar bılıyorumda...CNr yesılkoye kadar bana en kısa ve en az yogun yolu tarıf edebılecek arkadaşlara şimdiden teşekkur ederım...
eczacımıyız dostum???
Bu arada havaalanının tam karşısında,uçak da düşünebilirsin_____________________________ Bir kişi kıvırıyorsa o kimseye "kıvır kıvır" yazmayın.
"Yan çizme" yazın.
Kişileri aşağılayıcı, alaycı, küçümseyici mesaj kapsamına giriyormuş. -
gişelerden sonra "edirne--atatürk havalimanı" tabelalarını takip et...atatürk havaalanının çok yakınında _____________________________ -
Navigasyon cihazı desem
-
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
Tem den ilerle , köprüyü geç, 25-30 km sonra Atatürk havalimanı çıkışını göreceksin... 2 km önceden trafik levhası seni uyarıyor...
Devam ediyorsun, hiç bir yere sapmıyorsun.. 10 km sonra havalimanın giriş kapısını solda göreceksin ve yanında bir kavşak...
Kavşağın 3. çıkışından çıkarsan CNR in önüne gelirsin... Bimeks teknoport-dünya ticaret merkezinin karşısı,
havalimanının giriş kapısı solda değil. geldiğin istikamete göre sağ tarafında kalacak.pek önemli değil ama düzeltmek için söyledim.
TEM den ilerlediğin taktirde geçmen gereken köprünün adı F.S.M Köprüsü.eger boğaziçi köprüsünden geçersen E5 i hiç terketmeden havaalanı sapagına kadar devam et. ama E5 mahalle arasında kaldıgından dolayı :) trafik günün hemen her saatinde sıkışık.şayet bi aksilik olurda istanbul trafiğinde kaybolursan yoldaki tabelalardan;
"Atatürk Havalimanı"
"Edirne"
"Bakırköy"
tabelalarından kaybetmiş olduğun yolun devamına çıkabilirsin.
Not: anadolu yakasında kaybolursan "Topkapı" veya "Bakırköy" tabelalarını takip et.
arkadaşın tarif ettiği yoldan çok rahatlıkla bulabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut119 -- 11 Nisan 2008; 2:00:21 >_____________________________ yollarin_krali
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: raifkokten
quote:
Ctesı sabahı Ankaradan CNR Eczavızyon Fuarına katılmak üzere İstanbula yola cıkacam...Tem gıselerıne kadar bılıyorumda...CNr yesılkoye kadar bana en kısa ve en az yogun yolu tarıf edebılecek arkadaşlara şimdiden teşekkur ederım...
eczacımıyız dostum???
Bu arada havaalanının tam karşısında,uçak da düşünebilirsin
eczacıyım dostum...
Önce İzmite ugrucam..Ordan İstanbula gececegım...Hem araba seyahatını sevıyorum...Selamlar..._____________________________ -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: raifkokten
quote:
eczacımıyız dostum???
Bu arada havaalanının tam karşısında,uçak da düşünebilirsin
eczacıyım dostum...
Önce İzmite ugrucam..Ordan İstanbula gececegım...Hem araba seyahatını sevıyorum...Selamlar...
memnun oldum ben de
96 Hacettepe mezunuyum
_____________________________ Bir kişi kıvırıyorsa o kimseye "kıvır kıvır" yazmayın.
"Yan çizme" yazın.
Kişileri aşağılayıcı, alaycı, küçümseyici mesaj kapsamına giriyormuş.
-
-
Sen mezun olmuşsun ben girmişim.İsim neydi?Bende yıllıklar var oradan bakayım sana
Bu arada fuarda raf,dolap sistemi varmıydı, çoksa gitmediğime pişman olurum_____________________________ Bir kişi kıvırıyorsa o kimseye "kıvır kıvır" yazmayın.
"Yan çizme" yazın.
Kişileri aşağılayıcı, alaycı, küçümseyici mesaj kapsamına giriyormuş. -
eczane fuarında vw standında 13 nisan da görevli olacağım tanışmaya ve çay kahvemi içmeye beklerim beklerim. _____________________________ Murat ÖZDEMİR
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- istanbul ilçe plaka kodları
- motor soğukken zincir sesi
- radyatör tıkayıcı motora zarar verir mı
- triger kayışı yerine zincir kullanan markalar
- cif ile araba sürtme izi giderme
- alpine fiyat listesi
- hyundai i30 2025 fiyat listesi
- seat arona paket sıralaması
- honda fiyat listesi 2025
- phev araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler