Şimdi Ara

Ankaradan bir Kiz MC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O dediğin kişileri de hiç çıkaramadım .Uplifting dediğine göre göklere çıkaran bişey sert mi yumuşak mı?
  • yumuşak soft süper ya hani chill-out dinlerken rahatlatır ya insanı uplifting trance'te rahatlatıyo hoş bi hatun yada koro filan ritim...backgorund sağlam...ah be mewlut funkstar nikim aklıma geldi ahh ahh hey gidi günler heyyy...
  • dünyada en cok metal dinlemez dost o kadar cok özenti vardır ki.gözüne çarpan dinliyorum diye gecinirler...
    2pac kafa ütülemiyen türleride var ama insanlar metali alakasız şeylerle baglıyolar...o yuzden dinlemiyorlar...metalin iyi olması çalınan aletler çok önemli...ben en çok keman severim mesela...korkmayın araştırın gothic grupları dinlerseniz kafa ütülemediğini görürsünüz...saygılar.bu arada benim fikrim ensturumanlar iyi olmadan sadece vocal veya elektronik aletlerle yapılan müzikler çaba istemez(fazla çaba istemez).ama adamlar aylarca stüdyoya giriyorlar rock grupları iyi bir albüm yapmak için.evde oturup turntable gibi aletlerde uzmanlaşıp sonrada müzizyen olmuyorlar...
  • Yaa eski günleri işte böyle adamın aklına getiriveririm ben :))
    Ben öyle yumuşak müzik olarak kitaro, vanessa mae, enigma, mike oldfiald falan dinliyom. Bunları seviyor musun?
  • mike oldfield baya sağlamdır abi.....kitaro ewet abi gerçekten....yane hakkaten

Elektronik aletlerlede süper şeyler yapılır çaba istemez diyosun ortegon ama dandik mix yapmak kolay nası dandik gitar recordları varsa....iyi bi parça için mesela tiesto nyana albümü için 9 ay uğramış abi hakkınıda sonuna kadar verıyo yanı her işte uüraşma iyi bişiler çıkarmak kolay değil...yorulmak şart aslında...
  • mike dostum bendensin! [frndsp] Yo, selam tüm rap severlere. Metal ve Rap'te güzeldir rap demek respect demektir. Bilmeyenler öğrensin.

peace...
  • ama 6 kişinin yorulması ayrı 1 kişininki ayrı[clvr]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i>
    <br />Yaa eski günleri işte böyle adamın aklına getiriveririm ben :))
    Ben öyle yumuşak müzik olarak kitaro, vanessa mae, enigma, mike oldfiald falan dinliyom. Bunları seviyor musun?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hocam şu an tam makinede bunlar yüklü walla billa
    kitaro bayağı parça var
    enigma " " "

tam senle aynı kafadayız heralde
    ben matematikten de çok iyi anlarım
    bana dersanede ve okulda hocalar "filofoz metin" derlerdi
    yanlış değil aynen filofoz derlerdi .filozof değil haaa
  • senin hiç derdin yokmu dostum ya [akum]
  • mehmet
    olm bilgisayar mühendisi olacan, tabi matematikten anlayacan yoksa ne halt edecen la?

söyle bakalım enigma'nın hangi parçasını en çok seviyon ona göre kafaları iyice ince ayar yapalım ehuehu...
  • YANILMIŞIM . HATA BENDE ASLINDA BÖLE BİRŞEYİ BURAYA YAZMAKLA.SİZ SANATTAN NE ANLARSINIZ...!
  • sanat düşmanları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.