Şimdi Ara

Ankaradan Alınık 200 Liraya Kadar Sadece Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bize yardım için gelen teyzenin oğluna kasa almak istiyoruz. Çoçuk 12-13 yaşlarında sınıfındakı herkezın bılgısayarı oldugunu ve kendısının olmadıgından dolayı onu dışladıklarını öğrendik. Bu yuzdende elımızden geldıgınce yardım ettık. Monitor vs de ayarladık ama kasa alamadık daha. Yeni oyunlar degıl ama fifa 2002 gıbı eskı oyunları calıstırabılıcek. Düzgün bişey dusunuyoruz. Alıpta bıseyler oynıyamazsa bı anlamı kalmaz zaten. Bir kaç kişi ıle gorustum onların gerı donmesını beklıyorum, belki farklı bır türden yardım eden yada sistemını satmak ısteyen olur dıye dusundum. Kesinlikle kasasını satıcak arkadaşın bu üründen bir kâr gütmesini istemiyorum. Tama satış yapıyorsunuz para kazanmak ıstersınız ama bi üründen de kazanmasanız ne sız batarsınız nede başkası. Şimdiden herkeze teşekkur edıyorum. Farklı türden yardım etmek isteyen olursada pm atmalarını istiyorum. Donanımhaber büyük ve olgun bir site bu tarz yardımları esirgemezler bence. Kasa için ayırdığımız fiyat 200'dür. Bu hafta içi ankaradan elden alıcam kasayı. Benım kasam 230 a olur gıbı msjlarda lutfen atmayınız 200 lira ustu veremıycez. Teşekkurler iyi forumlar
     Ankaradan Alınık 200 Liraya Kadar Sadece Kasa

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• güzel bir davranış tebrik ederim elimde kasa yok birkaç parça var ama çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum ama bende bakarım etrafa en azından böyle yardımcı olalım elimizden gelirse tabii
  • Teşekkurler tirantx
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38243532/tm.htm

hocam böyle bişe gördüm bir bak istersen bana biraz düşük gibi geldi ama pazarlık yaparda fiyatı düşürürse üzerine ram koyup oynanabilir düzeye gelebilr tabi hemen karar vermemek gerek yelpaze büyük
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37892828/tm.htm

bu daha makul gibi hocam parçalarıda iyi gözüküyor.
  • @floast nickli uyenın bir aksilik çıkmazsa sistemini alıyoruz. Yardım eden herkeze teşekkürü bir borç bilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.