Şimdi Ara

Gold 5s kutulu aksesuarlı 950TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihazin herhangi bir sorunu yoktur 10 uzerinden 9 8 alir on arka film cekili kullanilmistir fiyat 950tl
     Gold 5s kutulu aksesuarlı 950TL Gold 5s kutulu aksesuarlı 950TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutiøn -- 26 Eylül 2016; 12:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyata pazarlık payı varmı
  • kulaklık/şarj aleti fotosu,

Fatura tarihi ve alındığı yer bilgisi,

İOS sürüm bilgisi eklenmeli,

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Cihaz kullanılmadığı için sürümü hakkında bilgim yok. Faturasını bulamadım cihaz Türkiye'den alınma son 1 ay garantisi vardır yada bitmiştir. Kulaklık ve şarj aleti bulunmakta fotoğrafını çekmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutiøn

Cihaz kullanılmadığı için sürümü hakkında bilgim yok. Faturasını bulamadım cihaz Türkiye'den alınma son 1 ay garantisi vardır yada bitmiştir. Kulaklık ve şarj aleti bulunmakta fotoğrafını çekmedim.

Cihaz ve fiyatına bakınca , bu cevaplar / fotoğraf eklenmesi çok daha önemli.

İphone 7 ülkemize giriş yapınca bu cihazlarda ani düşüşler olacak. Hali hazırda kkartı/puan kampanyası ile 1.250 TL iphone 5s son 1/2 aydır alınabiliyor.

+150 verip SIFIR 24 ay garantili cihaz biraz daha mantıklı hale geliyor.

Ayrıca fatura yoksa icloud/imei kopyalanma durumunda hiç.birşey yapamazsınız.

İyi satışlar.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir fiyat teklifiniz varsa değerlendireyim.
  • Garantisi vardır veya bitmiştir yerine seri numarasından hemen kontrol edebilirsiniz garantisini.
    https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/

garantisi en az 2 hafta devam ediyorsa 850 liraya ben talip olabilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz evde bakıp bilgilendirme yapıcam.
  • Faturasini bulamadim turkcell den alinmistir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

İphone 7 ülkemize giriş yapınca bu cihazlarda ani düşüşler olacak. Hali hazırda kkartı/puan kampanyası ile 1.250 TL iphone 5s son 1/2 aydır alınabiliyor.

İyi satışlar.

Öneride bulunup , daha sonra ilanı güzelce baltalayıp iyi satışlar demen çok başarılı olmuş , başarılarının devamını dileriz

• quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

İyi satışlar.

Öneride bulunup , daha sonra ilanı güzelce baltalayıp iyi satışlar demen çok başarılı olmuş , başarılarının devamını dileriz

ilan eksik, iphone 5s 'in değeri belli.

İlan 1.100 TL olarak açıldı sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 30 Eylül 2016; 12:05:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.