Şimdi Ara

Ankara'daki ALFA yetkili servis/satış bayisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi ankara'da alfa romeo olabileceğimiz, en azından araçlara bakabileceğimiz bir bayi var mı yok mu?
  • Yetkili bayii Yok hocam galerilerde tek tuk araclar varsa onu bilemem ama . . .
  • arkadaslar son durum nedir şimdi? açtılarmı bir yer servise birşey danışacağım bunun için ille istanbula mı gideceğim yani şimdi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doctac60

    arkadaslar son durum nedir şimdi? açtılarmı bir yer servise birşey danışacağım bunun için ille istanbula mı gideceğim yani şimdi?


    Hocam yetkili bayi ankara da otokoç olacak. Konya yolunda yeni yerlerine taşınacaklar, ben hergün işim güzergahı sebebiyle yeni açılacak olan yerlerinin önünden geçiyorum, hala yapım aşamasında. Size numarayı yollayım isterseniz bir arayın sorun ne zamana yeni yerlerine geçip alfa romeo markasıyla ilgili hizmet vermeye başlarlarmış öğrenin, hatta tam tarih verirlerse burayada yazıp bilgilendirin

    0312 207 47 00 -Ankara söğütözü otokoç
  • sağol dostum haftaiçi ankaraya geliyorum arabayla ilgili de aklımda birkaç soru vardı umarım cevabını onlarda bulurum başka yere gitmek istemiyorum çünkü. . haberim olur olmaz paylaşırım burada sizle. . .
  • Otokoc konya yolunda acildi ama alfa hizmeti verilmiyor.sadece ford satiliyor.bugun onunden gectim.ford disinda tabela yoktu.
  • Servis hizmeti halen Üstün Otomotivde verilmekte.
  • Ankara için gelişmelerden haberi olan var mı acaba?
  • Ustun oto yeni afiyla bms servis isine devam ediyor alfa vr lancianin . Burada satis icin de cherry i almislar satis grubu servis grubunda elemanlarda bir degisiklik yoktu fark edebildigim kadariyla. Alfanin satisiyla ilgili burda soylenenden farkli birsey bilmiyorum ama satis baska yerr gectiginde servis de illa oraya gececek diye bir kural yokmus yani eski mekan yine de devam edebilirmis arkadaslar.
  • Otokoç olayı da yalan oldu. Geçen bizzat uğradım, bayilik alınmayacakmış arkadaşlar bilgilerinize
  • Bu kotu haber olmus iste. Koc grubunda olmasi fiyat acisindan avantaj saglayabilirdi diye dusunmustum ben ama hala acilmamis olmasi da ayri bir ayip bence
  • Alfa Romeo Marka Direktörü Arzu Çolakoğlu, demişki

    "Gelecek sene bir SUV modeli ile birlikte Giulia adını taşıyan yeni bir lüks orta sedan ve SW modeli pazara sunma hazırlıklarını sürdüren markanın mevcut durumda Türkiye çapında 8 adet olan bayii ağı yazın 10’a yükselecek. Alfa Romeo Türkiye, biri İstanbul diğeri Ankara’da olmak üzere 2 bayiyi daha çatısı altında hizmet verecek biçimde hayata geçirecek. "


    "Bununla birlikte Ankara’da da yeni bir yapılanma için aksiyon aldıklarını vurgulayan Çolakoğlu, “ Ankara’da açılacak yeni bir bayii ile satış/satış sonrası ağımızı 10 adete yükseltmiş olacağız ki böylece Ankara ve civarında da daha etkin bir satış potansiyeline erişme imkanı elde edebileceğiz” dedi. Mart ayı ortası itibariyle yaklaşık 140 adetlik satışa ulaştıklarını belirten Alfa Romeo Türkiye Marka Direktörü Arzu Çolakoğlu, “2011 yılında 1200 adet Alfa Romeo satmış olacağız. Bu satışın 1000 adetini ise kompakt sınıfta yer alan yeni modelimiz Alfa Romeo Giulietta oluşturacak. Yaz aylarında Giulietta’nın otomatik şanzımanlı versiyonunun satışa sunulmasıyla satışlarının daha da hareketleneceğini belirten Çolakoğlu, özellikle beyaz renkli ve dizel motorlu Giulietta model kombinasyonuna sıra yazdıklarını da belirtti"

    kaynak "otomobilgazetesi"

    Güncel bir haber olsa gerek. ama zaman belirtmiyor.




  • Mart da geciyor ama bakip gorecegiz nerede acilacak bu yeni yer. .
  • Vay be Gulia da geliyormuş 1 seneye..Umarım 159 gibi son derece sportif bir sedan havasında olur ve yine 159 gibi son derece seksi ve yakışıklı olur
  • Ben suv modelini de bir hayli merak etmekteyim . . Ayrica bir sene sonra uretimi baslayacak bu modellerin henuz kesinlesmis fotograflarinin sizmamasi da biraz ilginc degil mi?(benmi denk gelmedim yoksa) Eger 4c gulia ve suv ayni anda cikacakdiysa piyasaya brn sam en son 4c yi sunardim zatrn aliciso az olacak ozel bir otpmobil cunku ama tam tersini yaptilar heralde yakin zamanda onlari da gorecegiz fuarlarda
  • ARZU ÇOLAKOĞLU HAYAL GÖRÜYOR AYAKLARI YERE BASMIYOR.

    BU FİYAT POLİTİKASI VE ANLAYIŞI ALFAYI KUPON ARABA GÖRÜNTÜSÜNDEN BİR ADIM İLERİ GÖTÜRMEZ.

    FABRİKADA ÜRETİMDEN ÇIKAN 2. VE 3. KALİTE ARAÇLARI UYGUN RAKAMLARA İTHAL ETMELERİNE RAĞMEN

    YÜKSEK FİYATTAN PİYASAYA SATTIKLARI SÜRECE BAŞARI GELMEZ.

    BENİM BİLDİĞİM BİR ÜRÜN PİYASAYA ÇIKMADAN FİZİBİLİTE YAPILIP PAZAR PAYI HESAPLANIR

    BUNUN DA ALT YAPISI BÖLGE BÖLGE ÖNCEDEN HAZIRLANIRKİ ALICI ALDIĞI ÜRÜNÜ KAYSERİDEN ANKARAYA BAKIMA GETİRMESİN DİYE.

    ZEKAYA BAKIN ŞİMDİ ARAÇ SATILMIYOR DİYE TELEVİZYONDA AĞLAYACAKSIN SONRA BU FİYATA ALIN DİYECEKSİN VE YETİŞMİŞ KADROLU SERVİSİN OLMAYACAK.

    BUNLARI YURTDIŞINA OKULLARA YOLLARIZ DAHA İYİ BİLGİLENSİNLER DİYE AMA BİR TÜRLÜ KAFALARI TÜRK PAZARINA BASMAZ.

    TÜRK ZEKİDİR KOLAY LOKMA SEVER. YARADILIŞINDA BU VAR. ZAHMETLİ İŞLERİ SEVMEZ. İNADA BİNERSE ANADOLDAN FERRARİYE RAKİP YAPAR VE BİNER.

    İTALYAN ARABASI DÜNYADA ZATEN UCUZ ARAÇ GURUBUNUN BAŞINDA GELİR. BİZİMKİLER İYİ PAZARLIK EDEMEDİKLERİ İÇİN ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRMIŞLARDIR.

    İTALYANDA BU İŞLERDEN BIKMIŞ ANLAŞILAN Kİ ÜSTÜNE DÜŞMÜYOR.

    BU İŞİN BAŞINA PİYASA BİLGİSİ VE İŞİN FELSEFESİNİ İYİ BİLEN BİRİNİ KOY BAK SENEDE 30 BİN - 40 BİN ARAÇ SATILIYORMU GÖR.

    BARİ ÖRNEK ALMAK İÇİN ŞÖYLE ETRAFLARINA BAKSALAR BİRAZ İŞE ÇEKİ DÜZEN VERSELER GENE BİŞEYLER OLACAK.


    LAFA BAK 1200 ARABA SATACAKLARMIŞ 75 MİLYONLUK ÜLKEDE , SEN OLMASANDA ZATEN GALERİDEN O KADAR ARAÇ KENDİ KENDİNE SATILIR.

    BECERİKSİZ VE KABİLİYETSİZ İNSANLAR TOPLULUĞU KOÇ GURUBU HANTAL DEVLET YAPISI GİBİ. BU GÜN GİT YARIN GEL.

    ONUN BUNUN ADAMI DİYE OPERASYONEL BİLGİSİ OLMAYANLARIN KOLTUK SEVDASI YÜZÜNDEN BU ALFAROMEO 10 YILDIR KEPAZELERİ OYNUYOR.

    ALFAROMEO ALACAK ARKADAŞLARIN BUNLARI BİLMESİ LAZIM DİYE ANLATIYORUM.

    YETKİLİ SERVİS DIŞINDAKİ BİRKAÇ İYİ PARÇACI VE ÖZEL SERVİSLERİNDE ALFA TUTKUSU OLMASA

    HER MAHALLEDE İÇİNDE TAVUKLARIN TÜNEDİĞİ BİNLERCE ALFA BULURSUNUZ.




  • Başından sonuna kadar her cümlenizde haklısınız.
  • Ankara bayisi konusunda gelisme varmi.bence cok gec kalindi.
  • arkadaşlar alfa romeo türkiye ile konuştuğumda, haziran ayında konya yolunda alfa romeo satışı başlayacakmış, muhtemelen kartaş otomativ altında satışı yapılacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: papi21

    arkadaşlar alfa romeo türkiye ile konuştuğumda, haziran ayında konya yolunda alfa romeo satışı başlayacakmış, muhtemelen kartaş otomativ altında satışı yapılacak


    kartaş ne satıyordu hocam? başka bir bayiliği varmıydı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.